Konuşmaya ihtiyacım var

Adamin evli olma ihtimlai cok yuksek. Yigenine diye istedigi hediye cocuguna bile olabilir. Madem evli beni nasil kuzeniyle konusturdu vs dersen tabi gercekten konustugun kisi kuzeniyse, oralarda 2. 3. Es sevgili vs normal karsilanan seyler olabiliyor. Hatta erkekligin sanindan gibi algiliyor bazisi. Hic gormemis olman hatta seni kacmaya vs ikna edip koyune goturmemis olmasi senin sansli oldugunu gosterir. Olaydaki davranisin ve bakis acina da bakarsak cidden asiri safsin. Yasin kac bilmiyorum ama lutfen sanalda cok takilma. Gecmis olsun
bizim dogululardan denk gelip konustugumuz insanlar oldu ve hepsinden ayni seyleri ogrendik.bizde kuzenlerle konusulmaz nikah duser dediler.biz cok sasirdik bizde kardesle ayni seydir dedik onlarda bize sasirdi.ben bu adamin hic zannetmiyorum kuzeniyle bu kadar samimi olacagini

Arkadaşlar belki biraz uzun olacak şimdiden okuyacaklara teşekkür ederim.Online bir oyunda birisiyle tanıştım.Başlarda mesafeli ve soğuk davrandım konuşmaya başlamamız kolay olmadı.Sonra biraz onun çabasıyla konuşmaya başladık belli bir zaman sonra numaramı istedi ama ben yanaşmadım biraz daha soğudum.Ama pes etmedi baktım beni kıracak da bir şey yapmadı o zamana kadar.Numaramı verdim konuşmaya başladık.Kendisi pek kadınlarla içli dişli olmuş birisi değil hem karakter hem yaşadığı yer itibariyle hatta ilk konuşmamızda çok heyecanlandı epey bir uğraştım rahatlatmak için.
Bu süreçte beni ailesinden ve akrabalarından birkaç kişiyle tanıştırdı ve benimle evlenmek istediğini söylüyordu.Geleceğe dair planlar yapıyordu ve benimle ilgili hayalleri vardı. Bana çok düşkündü vaktinin çoğunu benimle ilgilenerek geçiriyordu.Ben daha gerçekçiydim zamana ihtiyacımız olduğunu ve yaşadığım şehre gelip yüz yüze görüşmemiz gerektiğini anlatırdım.4 ay gibi bir zaman geçti aradaki ufak tefek problemler dışında her şey yolundaydı. Benden tanıştığımızdan beri sürekli hediyeler istiyordu bu arada pahalı ve ısmarlama hediyeler.Mesela yaşadığım şehrin meşhur olan yiyeceklerinden veya yeğenine bir kitap vs bunun gibi şeyler.Ben de sıcak bakmıyordum ve tuhaf geliyordu kendisine de söyledim ve hiçbirini göndermedim.
Yakın zamanda yanıma gelecekti fakat sınırda bir ilde yaşıyor kendisi harekatın başladığı noktada bu arada. Ne olduysa o günden sonra başladı her şey. Günde 5 6 kez arayan ve her fırsatta yazan insan gitti başka biri geldi. Önce bu yaşanan tatsız durumları bahane etti bahane diyorum birazdan açıklayacağım.Ben de her zaman yanında olduğumu ve onu çok sevdiğini söylerdim. Arayarak çok sıkmak istemedim üzerine gitmedim.Çünkü korkuyordum da onların da canı tehlikedeydi bu arada. İlk günler haliyle savaşa yordum.Yazıyorum arıyorum açmıyor hastayım psikolojim bozuk gibi kısa cevaplar veriyordu.Bu böyle 10 gün devam etti. Aynı zamanda sürekli çevrimiçi oluyor oyun oynuyor devamlı.Bunları görünce benimle ilgili bir problem mi var diyorum hayır diyor kısa kesiyor aramıyor veya yazmıyor. Yalan söylüyor bunu da göstere göstere yapıyor.

Bir kez daha aradım sesi çok iyi geliyor benden hediyeleri istiyor artık gönder espri yapıyor şaka yapıyor telefonda.Baktım gayet iyi zaten öyle de olsun benim isteğim o.Ama bir şeyler ters gidiyor benimle ilgili ve ben öğrenemiyorum.Şu an meşgulüm müsait olunca arayacağım dedi peki dedim.Akşam oldu oyunda hamle yapmış bana karşı.Dayanamadım aradım dedim bana açıklar mısın bilmek istiyorum neler oluyor arayacağım diyorsun oyun oynuyorsun bak ben de iyi durumda değilim seni merak ediyorum( sağlık problemleri de var) merak içindeyim burada lütfen bana açıklama yapar mısın devamlı kendimi sorguluyorum ve bütün bunların sebebini merak ediyorum lütfen benimle konuş dedim.Kapat yazacağım konuşamam dedi dedim hayır ben günlerdir kıvranıyorum bana şimdi bir şey de bitecekse şimdi bitsin dedim ısrarla kapattı ve yazmadı.O gün yine bekledim fakat ertesi gün profil fotoğrafını değiştirmiş benimle de biraz ilgili olan tatlı bir profildi.Ben onu görünce yine aradım açmadı.Sabredemedim mesaj attım ama patladım bu kez dayanamadım.Diyeceklerimi dinle sonra da defol git hayatımdan dedim artık sabrım taştı kendimi kaybettim.Açmadı kimsenin hayatına girme niyetinde değilim dedi yazma arama dedi.Günlerdir kıvranıyorum üzülüyorum ağlıyorum bana bir açıklamayı çok görüyorsun dedim senden 2 kelime istiyorum dedim sonra bir iki kelime hakaret ettim.Engelledik. Dayanamadım sms gönderdim.
Çok üzgünüm o günden beri ağlıyorum madem böyle yapacaktın neden ailene varana kadar tanıştırdın umut verdin.Bir insanın hisleriyle oynayıp bu şekilde hayatından çıkmak kolay mi?
Benden son güne kadar hediye istedi ısrarla kafasında bitirdiği belli olduğu halde. Bir insan kendini bu kadar düşürebilir mi anlayamıyorum.Hadi gideceksin ama en azından haksızlık etme açıklamanı yap usulünce kırmadan incitmeden herkes kendi yoluna baksın. Madem bu sorumluluğu taşıyamayacaktın beni aylarca oyaladın yazık değil mi dedim bu mübarek günde ağzımı bozmak istemiyorum dedi cevap bu.Benim zoruma giden yaptığı muamele bir açıklama dahi yapmaması.Kendimi çok değersiz ve haksızlığa uğramış hissediyorum. Çok uzun olduğunun farkındayım ve daha anlatmadığım pek çok şey var sizlere içimi dökmek istedim biraz da desteğe ihtiyacım var bu arada. Okuyanlara ve yorum yapacaklara şimdiden çok teşekkür ederim :KK43:(
Anladığım kadarıyla Şanlıurfa da yaşıyor bu şahıs

Size şu kadarını söyleyim geçen sene bi motor grubumuz vardı canlı kanlı orda biriyle tanışmıştım.İki kez benim okuduğum şehre uğradı gezdik dolaştık hatta doğum gününü bile kutladık (bana 28. yaş günüm demişti ama meğer 34.ymüş!) ama en başından beri onunla bi geleceğim olmayacağının farkındaydım o yüzden bi daha hiç görüşmedik tabi ben çoook üzüldüm ne salakmışım ya.Aylar sonra haberlerde feci bi kazada öldüğünü öğrendim.Düştüm bayıldım krizler geçirdim resmen tüm site başıma toplandı.Sadede geleyim,adam evliymiş,3 de çocuğu varmış!Yaşına kadar bana yalan söylemiş.Ve gece gündüz rahat rahat konuştuğum mesajlaştığım,üşenmeden aradaki mesafeye rağmen motoruna atlayıp beni görmeye gelen kişiydi.İnternet ortamında tanışmış olsak kimbilir ne numaralar çevirirdi. “Ama görüntülü konuştuk” demek,hani bunu sizin için söylemiyorum ama,inanın sanal ilişkiler için yetmez.Tahminice hayatında başkası var belkide evli eşi şüphelendi ondan birden döndü.Zaten ağzıyla hediye isteyen insandan hayır gelmezdi.İnsan sömürmeye meyilli gibi.
Şu an bittiğine üzülün,evliyse ve çoluk çocuk sahibiyse onu öğrenmenin yaşattığı vicdan azabından bin kat iyidir inanın bana.Ben o kişinin cenazesine katılamadım,uzaktan eşiyle çocuklarına baktım kahroldum.O kadıncağızın yavruların rızkıyla bana ısmarladığı o kahveler filan geldi gözümün önüne zehir zıkkım oldu o an içime.Sonra bi kadının kocasına sevgi duyduğumu,gezip güldüklerimi hatırladım kendimden nefret ettim.Vebali meftanın boynuna olsun diyeceğim ama onu da diyemiyorum ki...
Güvenmeyin bir daha sanal aleme

Aslında bağlanan oydu ben daha ayakları yere basan taraftım hep uyarırdım.Ağırıma giden bu şekilde yapilmamali karşınızdaki kim olursa ve nerede olursa olsun.180 derece değişti size öyle diyebilirim.Tuttuğu takımın forması veya burada bulunabilen pahalı yiyecekler gibi şeyler.Göndermeyeceğimi defalarca söyledim.Belki de öyle oldu her şeyi yapabilir.
he bağlanmış tabi ya hala ne saflık ne gurursuzluk bu bi erkek için düştüğünüz hale bak kadın dediğin onurlu gururlu olur ya Allahın krosu sayenizde kendini bir halt sanıyor sonra gelip o egoyla bize musallat oluyorlar bizde onları geldikleri pisliğe tepetaklak geri gönderiyoruz çünkü hakettikleri bu :)

Aslında bana yapılan muamele beni ağlatan.Hiçbir zaman kendimi kandırmadım gerçekçi davranan bendim hep. Evet sevdim yalan değil bunun için de kendimi suçlayamam.Kendime kızdığım noktalar da var fakat kendimi ne olursa olsun aşağılanmış hissediyorum.
bugün okudum konunuzu düzenleyince de ne güzel olmuş :)
kardeşim yazınızdan naif saf iyi niyetli birine benziyorsunuz
yapmayın bunu kendinize sizden sadece yararlanmak istemiş
ailesiyle tanıştırdı diyorsunuz whatsap dan tanışma mı olur?

Back
X