- Konu Sahibi Morsardunya
-
oğlum küçük bir kaza geçirdi .önce parmagı sıkıştı kapıya Sabah ta yere düştü.suçlusu ben oldum.ne anneliğim kaldı ne bu evde ne işe yaradıgım ve bi sürü hakaret daha .Acılar paylaştıkça azalır anlat dinliyoruz.
keşke ben de ayrıldaydım diyorum.keşkeEski sevgilim böyleydi. Sinirliyken ağzından çıkanı duymazdi. Hakaretin bini bin para hesabı. Birgun aşkımdan ölmeyeceğimi anlayıp ayrıldım. Hayatımın en doğru kararlarından biriydi.
Suçlu filan değilsin, çocuk yani bu kaza herkes için var. Kocan sadeceoğlum küçük bir kaza geçirdi .önce parmagı sıkıştı kapıya Sabah ta yere düştü.suçlusu ben oldum.ne anneliğim kaldı ne bu evde ne işe yaradıgım ve bi sürü hakaret daha .
Yani herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar,çocuk bu düşe kalka büyüdük hepimiz heralde bişeye kızgın acısını sizden çıkarıyor ben zaten üzüldüm buna gerek yok deyip çıkın ortamdan gereksiz dahada büyümesin.oğlum küçük bir kaza geçirdi .önce parmagı sıkıştı kapıya Sabah ta yere düştü.suçlusu ben oldum.ne anneliğim kaldı ne bu evde ne işe yaradıgım ve bi sürü hakaret daha .
çocuğumun acısını yasatmadan dediğiniz gibi öküz gibi böğüdü.şuan konuşmuyoruz.aldı basını gitti .içimden çok büyük beddualar geçiyorSuçlu filan değilsin, çocuk yani bu kaza herkes için var. Kocan sadece
Iyi de çocuk bu düşe kalka büyüyecek Allah beterinden korusun saklasın elbette ama böyle demeye hakki yokoğlum küçük bir kaza geçirdi .önce parmagı sıkıştı kapıya Sabah ta yere düştü.suçlusu ben oldum.ne anneliğim kaldı ne bu evde ne işe yaradıgım ve bi sürü hakaret daha .
Ayrıl o zaman inan ne yaşadığı bekliyorum. Çekilmez günden güne tüm özgüvenin yıkılmaya başlıcak sonra o güveni tamir etmek çok zor. Yerinde olsaydım önce aile büyüklerine citlatirdim kapıyı, belki kulağını çeken olur. Ama yok aynı kafadalar diyorsan, katlanma kuzum. Bazen eski sevgilimi hatırlıyorum hala söyledikleri içimi acıtır çok yaralayıcı bu.keşke ben de ayrıldaydım diyorum.keşke
teşekkür ederim sağolun hak etmediğim için çok kırıldımAilede her şey olur söylenir her şey de unutulabilir. Olayın sıcaklığıyla asla unutulmaz sanılan kelimeler bir gün hatırlanmaz olur bence. Düşünsenize evlenmeden anneniz babanız kardeşlerinizle ne kavgalar ettiniz nasıl sözler söylediniz kim bilir? Size söylenenler ya da sizin söylediklerinizi hatırlıyor musunuz şu anda? Sanmıyorum. Şu an çok kırgınsınız ama umarım düzelir ben düzeleceğine inanıyorum. Umarım...
evet bu bir süreç ama bugünkü sözleri daha ağırdı.Her konuda mı eşiniz böyle ? Sürekli hakaret ederek mi konuşuyor. Sanki sizi bu noktaya getiren bir süreç varmış gibi geldi.
hayır normaldi hee sey bi sorun yoktu.çocuğa bakmıyormuşum ondan olmuşmuş felan filan ondan sonta kendi-alttan aldı konuşmaya çalıştı Sabah ta çocuk yine düştü kafa mosmor şuan.onunda suclusu ben oldum üstelik çocuk onum yanındaydıHepimizin çocuğu düşüyor ağlıyor ama birbirimizi suclamiyoruz. Altında başka sebep olabilir çocugun parmağı sıkıştı diye bu kadar abartilmaz. Önceden yaşanmış şeyler olabilir son olan tuz biber mi olduki
Birikim olmuş ozaman. Düzelir inşallah.evet bu bir süreç ama bugünkü sözleri daha ağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?