Korkuyor . Sözlerinden çıkmıyor. Ben şahidim farklı konularda gözlemliyorum.annede babada kabahat yok ki. kabahat ilişkisinin arkasında duramayan oğullarında.
insanlara beddua etmeyin boşuna.
Hiçbir şey diyemiyor. Amcasına bile ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyor . Sözlerinden çıkmıyor. Ben şahidim farklı konularda gözlemliyorum.annede babada kabahat yok ki. kabahat ilişkisinin arkasında duramayan oğullarında.
insanlara beddua etmeyin boşuna.
Olabilir...Ben bunu düşünmemiştim.1 sene bir kere dışarıya çıkmamış adam ailesine anlatsa nolacak ?
ki anlattığı ne malum ?
belki başka şekilde öğrendi ailesi ?
anlatmış olsa onların yanında tepkisiz duramazdı.
Korkuyor . Sözlerinden çıkmıyor. Ben şahidim farklı konularda gözlemliyorum.
Bir misafirdi geldi gitti deyip yolumuza devam edeceğiz arkadaşım..Suan bende senden farklı durumda değilim malesef. 6 sene once ayrildim, hayatima birileri girdi ve sonuncuyu unutmaya çalışıyorum. Kader
Ewet...tamam işte suç adamda. karakteri oturmamış. kişiliği gelişmemiş.
15 yaşında çocuklar bile ailelerine karşı duruyor istedikleri şeyler için.
Baska şansımız yok, biraz zor olucak ama olucakBir misafirdi geldi gitti deyip yolumuza devam edeceğiz arkadaşım..
Al işte, üzgün dediğiniz adam kayağa gitmiş.Palandöken kayak merkezinden durum bildirdi internette .
Adam tatile gitmiş..
Daha iyiyim arkadaşım. Haklısın..Al işte, üzgün dediğiniz adam kayağa gitmiş.
Şu küçük dünyanızdan çıkın artık.
Siz arabesk arabesk takılırken adam hayatını yaşıyor ya.
Benim de şu an canım çok sıkkın. Konu nedir bilmiyorum ama herkesin konusunu benim de olduğu gibi sevgili konudur diye tahmin ediyorum. Zor geçecek evet ama ne zaman geçecek ya yıldımCanım sıkkın..Konuları biliyorsunuz zaten..
Konuşmak istedim.
İçim bi tuhaf ama geçeceğini biliyorum..O yüzden yazmak istedim.
Zor olsa da geçecek ..
Hep öyle diyoruz.Benim de şu an canım çok sıkkın. Konu nedir bilmiyorum ama herkesin konusunu benim de olduğu gibi sevgili konudur diye tahmin ediyorum. Zor geçecek evet ama ne zaman geçecek ya yıldım![]()
Ben belli ediyordum maalesef artık kendimi tutucam desem de bir gün tekrar en başa sarmış olarak uyanıyorum. Bir süredir yazmamaya çalışıyorum umarım başarırım bakalımHep öyle diyoruz.
En iyisi ne biliyor musun arkadaşım imkansız olana kapı açmamak. Sonrası biz üzülüyoruz baksana adam tatile gitmiş.
Yani benim bi değerim yok. Eminim senin de yok. Boşver , boşverelim. Buraya içim doluyor yazıyorum yoksa ona belli etmiyorum emin ol.
Diyelim ki seni seviyor . Korkudan cikmadiniz hic disari vs ama insan boyle sunepe kimseye ses edemeyen biriyle ilerde ne yapar. Cok gecmez bulurlar birini ailem istedi ses edemem deyip evlenir sizde bakakalirsinizKorkuyor . Sözlerinden çıkmıyor. Ben şahidim farklı konularda gözlemliyorum.
Evlendirirler ewet.. kendi tercihi. Bn bakakalmam. Elimden geleni yapmanın rahatlığı var. O düşünsün canım.Diyelim ki seni seviyor . Korkudan cikmadiniz hic disari vs ama insan boyle sunepe kimseye ses edemeyen biriyle ilerde ne yapar. Cok gecmez bulurlar birini ailem istedi ses edemem deyip evlenir sizde bakakalirsiniz
Kendini frenlemeye çalış.Yazma canım dışarı çık hava al ne bilim başka bir şey yap ama yazma bn yazmadım . Bugün ayın 8 i . 8 gündür yazmıyorum .Ben belli ediyordum maalesef artık kendimi tutucam desem de bir gün tekrar en başa sarmış olarak uyanıyorum. Bir süredir yazmamaya çalışıyorum umarım başarırım bakalım![]()