Konuşmaya ihtiyacım var....

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
Aşka inancımı kaybedeli çok uzun zaman oldu ilk aşkım 3 yıl sonra beni bırakıp başkasıyla evlendi :):) çocugu oldugu halde geri dönmek karısından boşanmak benle evlenmek istedi .aylarca yıllarca peşimi bırakmadı . ikinci sevdigim dedigim insanın tam işte bu dedigim anda ne kadar pasif sevgisi için elini kolunu kıpırdatmayan bi insan oldugunu gördüm ayrıldık.. bundan 1,5 yıl önce işte hayatımın aşkı dedigim havalarda uctugum hayat arkadasım olur sandıgım insanla 3 ay sonra ayrıldık ..dibe vurdum bittim gecelerce günlerce ağladım .şehrin gezmedigim ağlamadıgım sokagı kalmadı uzaktan uzaga takip ettim çok çaba harcadım unutmak için.. Allah a şükür şimdi iyiyim ..ben hep aşk evliliği yapmak isterdim mantık evliliği bana çok uzaktı .1,5 yıldır kalbimin bütün kapılarını kapatmıştım .yeni bir insanın adını bile duymak istemiyordum .yeni birini tanımak ona zaman ayırmak yenide yeniden hep aynı şeyleri yaşamak Allah ım dehşet bişey .ama hayat işte insan bi yerde de yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyor.gecen günlerde yeni bir insanla tanıştırmak istedi arkadaslarım gittim maalesef olmadı .elektik tutmadı ..ama en azından bi adım atmıştım yeniden hayatıma birini sokmak adına .korkularımı yenmek için bişiler yapıyordum .ama şimdi düşünüyorum gercekten aşk evliliği yapmalıyım yeniden birine aşık olmak için beklemeliyim karşıma çıksın diye .
şimdi birisi var benimle tanışmak istiyor .ama ben ailemden bir saat uzaklıktaki başka bir şehirde yaşamak bile istemezkez bu insan yurtdışında yaşıyor.henüz ben onu görmedim o benim resimlerimden ve arkadaslarımın anlattıklarından tanıyor ve görüşmek istiyor .lütfen yanlış anlamayın beni ama maddi olarak durumu çok çok iyi bir insanmış ve anlatılan kadar ilede tip olarak çok fazla istiyecegim bir insan degil .yani şöyle diyeyim ben esmer kumral begenirim bu sarışın bir insanmış ..hani dedimya başında da aşka inancımı çooktan kaybettim acaba tanışmalı hayata bakışımızı beklentilerimizi tartmalı mantık çercevesinde bir kararmı vermeliyim yoksa beklemelimiyim yeniden aşık olacagım biri bana gelene kadar. çevremdekiler bir şans ver belki seversin tanıyınca diyolar ama ben kendime kızıyorum deger yargılarımmı degişti diye .artık daha hersey hazır olsun istiyorum .karşımdaki insanın bazı şeyleri yapması için beklemeyi istemiyorum.şimdi ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum gercekten duygularımmı degişti yoksa kalbim kırık oldugu içinmi hayata böyle bakıyorum .mantık evliliği yapanlar aşk evliliği yapanlar kadar mutlu olamıyormu ..

çok uzun oldu biliyorum ama okadar dolmuşumki bu yazdıklarım bile içimdekileri anlatmıyor ..:kedi:

Geçmişte aşk acısı çekmişsin malesefki hemen hemen hepimiz yaşadık benzer şeyler..Şimdiki korkunuda anlıyorum üzülmek, tekrar yıpranmak istemiyorsun. Aşk evliliğinden kastın mutlaka ısınmalısın, sevmelisin, bir çekimiminiz olmalı..Yurtdışındaki kişi için herşeyi düşünerek görüşmeyi göze al, evlilik olursa mecbur oraya gideceksin bunu isteyip istemediğini düşün ona göre ver kararını..Yaşın kaç bu arada? hem mecbur değilsin o kişi olcak diye bişey yok? ilerde başka kısmetlerin mutlaka çıkacaktır, başkaları olacaktır..

beni de yurt dışından bi isteyen olmuştu çok zengin ve çok yakışıklıydı ama ben cesaret edemedim o kadar uzağa gitmeye. kavga etsek beni dövse nereye sığınırım diyordum yol bilmem iz bilmem, kabul etmedim haliyle. kısa zaman sonra öğrendim o çocuğun abisi hanımını dövmüş belçikalı başka bi bayana kapılmış onunla kaçmış. bu böyle diye kardeşi de öyle olacak anlamına gelmez ama böyleleri de var yani bu bakımdan bir örnek teşkil eder bence. o terk edilen bayanın yerinde bende olabilirdim. senin için en doğru kararı ancak sen verebilirsin. istersen bi görüş,konuş, tanımaya çalış ama asla acele etme derim ben. her türlü ihtimali düşün yani. sabret anlık kararlarla hareket etme. aşk her yaşta karşına çıkabilir acele edip bu ihtimali ortadan kaldırma.

sadece bu kişiyle bağımlı kalma orada yaşamak istemiosan kendini kaptırmadan hiç başlama madem yaşadığın yerdede belki sana gerçek aşkı tatırabilecek biri vardır .. ama herşey bu şekilde gider die de düşünme biraz daha pozitif ol.. hayatta herşey olabilir .. büyük aşklar yaşadığın belki gerçekten büyük aşk deildir .. ama bigün bi yerde karşılaşırsın onunla o yüzden birilerine fırsat ver bu kişi olsun ya da olmasın

28 e giricem canım küçük degilim yani ama aceleyle evlenmek gibi bir derdimde yok hayatta istedigim sadece çok sevmek ve çok sevilmek çok fazla bir beklentim yok .

Tanışmaktan zarar gelmez, diğer tanıştırdıkları kişi gibi elektrik alamazsan kabul etmezsin,
Zaten bir defa içine aşk kaçmış birisi bir daha sadece mantıkla evlilik yapamaz görüşündeyim,
Ama aşkın da hangi kapının arkasında olduğu bilinmez,
Belki bir anda öyle bir elektirik alacaksınız ki yıllardır tanıyor ve evlilik için onu bekliyormuş gibi hissedeceksiniz,
Belki de hiçbir şey ifade etmeyecek,
Tanışmadan, gözlerine bakmadan, yerinizin onun yanı olup olmadığını anlayamazsınız.
Yurtdışı falan filan da inanın sevdikten sonra teferruat, hayat sen plan yaparken başına gelenlermiş.
Bu işlerin planı programı olmaz...

geçmişte yaşadıklarınız canınızı çok yakmış fakat kimseye şans tanımadanda nasıl aşk evliliği yapmak istiyorsunuz?yurt dışına gitmek fikri şuanda cazip gelebilir ama sonra çokk pişman olabilirsiniz.yaşamadan bazı şeyleri düşünmek lazım,
benim kuzenim ailesinden çokk uzakta ve eşi çok iyi bir insandı sonra canavar oldu ama
hiçbir derdini kimseye anlatamadı, aman ailem üzülmesin çokk problemler yaşadı ve yanında kise yoktu yani
iyi düşünün derim ben

seni çok iyi anlıyorum canım yasadığım tecrübelerden, cevremde gördüklerimden benimde aska inancım fazlasıyla azaldı simdi bende seçmektense benimle ilgilenen insanları mantık çercevesinde değerlendirir oldum. ask geçiçi sevgi baki kalanmıs keske o çok sanslı insanlardan olsak asık olup askın sevgiye dönüsüyle ömür boyu mutlu olsak.. sen simdi bu soruyu sorarken o kisi üzerinden örnek vermissin sadece, yani o ve onun gibi seninle ilgilenenler için askı bırakıp onları değerlendirmek ilerde seni mutlu eder mi, ilerde kalbin biri için deli gibi çarpmak ister mi.. ben de bu tereddütlerdeyim su anda beni tanımak isteyen biri var aynı sekilde baslarda bi sey hissetmiyodum ama konustukça tanıdıkça bende ona ısınmaya basladım. zamanında deli gibi asık da olduk elde ne kaldı sıfır.. sen ülke dısına kesinlikle çıkmam diyosan bu insanı bi kere bu sebepten elemelisin. çünkü insan ancak çok asık olduğunda gözünü karartır böyle bi karar için. ama artık bundan sonra karsına çıkacak adaylar söz konusu olduğunda bencil davran, sana değer verecek, seni el üstünde tutacak biri mi önce bunları bi irdele. ama sadece mantıkla da olmaz bunun yanında 'yerinden çıkacak gibi olmasa bile' mutlaka kalbin çarpsın elini tuttuğunda içini ısıtsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüşmelisin bence. Her görüştüğün insanla evleneceksin diye birşey yok.
Mantık önemli ama evlilik bir şirket ortaklığı değil, duyguda olmalı, aşkta olmalı, en azından elektirik olmalı arada. Baktınız olmuyor, yolları ayırmak en doğal hakkınız.
Doğru kişiler çıkmamış demek ki bu zamana kadar karşınıza ve çok verici bir insan olmuşsunuz sanırım.
Bir zaman sonrada duygular tükeniyor sanki, ama aslında tükenmiyor.
Doğru insan çıktığında karşınıza, zaten siz hiç düşünmeyeceksiniz bile.
Ama bunun için kendinize ve karşınıza çıkan kişilere önce bir şans vermeniz lazım.
Umarım hayırlı insanlar çıkar karşınıza.

Ne bu insan yurt dışında ve sarışın bu birliktelikten aşk doğmaz denir,
Ne de aşık olmasanda artık mantıklı karar ver denir.

Ne aşka küsmeli insan ''3 adet'' yanlıştan sonra,
Ne de aşk gözünü kör etmeli bunca tecrübeden sonra.

Görüş,tanış olmadı mı varsın olmasın.
Olursa da sırf mantık adına olmasın.

ne güzel yazmışsın,ama aşka küsmek değilde,insan kendini koryuo bence,yara almamak adına,aşk yada erkek değil küsülen,bazen düşünüyorum yemek yıyoruz zevk alıyoruz,sonrası kılo ve üzüntüs,zorluk,aşkta öle...

ilk sevdiğimle evlendim o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum...aşka inancımı asla yitirmedim ama yaşadıkların hiç kolay değil sende anladığım kadarı ile çok iyi niyetli birisin.
yurt dışı konusunda ben olsam kabul etmezdim çünkü ailemden asla uzaklaşamam bilmiyorum sen ne düşünürsün..3 gün anneme gitmesem patlıyorum sıkıntıdan...sen bilirsin yinede canım inşallah hayırsılı olur hayatında...kaydirigubbakcemile5

brad pitte sarışındır ama..:jeyyar:

evet anlamışsın canım duygularımı saoll aşka küsmüyorum aşkı layıkıyla yaşayaman insanlara kızgınlıgım ..kamplumbağa gibi zarar gelicegini düşündügün için direk kabuguna çekiliyorsun böylee bişey....keşke eski zamanlarda yaşasaydık :):):)

ne güzel yazmışsn alkisalkisalkis

önce bi görüş tanış,ne kaybedersn
belki hayatının aşkıdır yerimseniben
insanın kısmetinerdeyse o çıkar karşına
bende sarışın sevmem ama behlüe hayır demem :jeyyar:
inan aşık olupta kırılmayan yok,bazılarımız fazlaca kırılır hayatta
aşk güzel şey yaa boshayallersmile

alnından öpüyorum,ne şanşlısın,aşk acısı çekmedın şekerim,akşam ben ağlarken gören 40 yaşındaki boşanmış arkadaşım,ay keşke bende geberene kadar aşık olsam ağlasama naısl birşey merak ediyoum demezmi,acı çekmekten hoşlananlarda var..

kızlar biliyorumki kısmet neyse neyi yaşamam gerekirse onu yaşıcam gitsemmi etsemmi yapsammı bi yerde lafta kalıyor ama bazen insan okadar çaresiz okadar konuşmaya ihtiyacı oluyorki anlatıp rahatlamak istiyor .hepinize çoookkk teşekkür ederimmm ...ne kadar küstüm desemde aşıkk olmakk istiyorum yenidennn ama bi yengeç olarak ve aşkıı taaaaaa derinlerdeee ve haddinden fazla yaşayan biri olarak üzülüyorum işte..belkide hayatta beklentileri yüksek tutmamak lazım sen çok seversinde karşındaki senden az sever yada severde senin gibi gösteremez ..hayatın sundugunu yaşamak ve bundan mutlu olmayı bilemk lazım belkide ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…