- Konu Sahibi seviyorumseni
-
Ne bu insan yurt dışında ve sarışın bu birliktelikten aşk doğmaz denir,
Ne de aşık olmasanda artık mantıklı karar ver denir.
Ne aşka küsmeli insan ''3 adet'' yanlıştan sonra,
Ne de aşk gözünü kör etmeli bunca tecrübeden sonra.
Görüş,tanış olmadı mı varsın olmasın.
Olursa da sırf mantık adına olmasın.
Aşka inancımı kaybedeli çok uzun zaman oldu ilk aşkım 3 yıl sonra beni bırakıp başkasıyla evlendi :):) çocugu oldugu halde geri dönmek karısından boşanmak benle evlenmek istedi .aylarca yıllarca peşimi bırakmadı . ikinci sevdigim dedigim insanın tam işte bu dedigim anda ne kadar pasif sevgisi için elini kolunu kıpırdatmayan bi insan oldugunu gördüm ayrıldık.. bundan 1,5 yıl önce işte hayatımın aşkı dedigim havalarda uctugum hayat arkadasım olur sandıgım insanla 3 ay sonra ayrıldık ..dibe vurdum bittim gecelerce günlerce ağladım .şehrin gezmedigim ağlamadıgım sokagı kalmadı uzaktan uzaga takip ettim çok çaba harcadım unutmak için.. Allah a şükür şimdi iyiyim ..ben hep aşk evliliği yapmak isterdim mantık evliliği bana çok uzaktı .1,5 yıldır kalbimin bütün kapılarını kapatmıştım .yeni bir insanın adını bile duymak istemiyordum .yeni birini tanımak ona zaman ayırmak yenide yeniden hep aynı şeyleri yaşamak Allah ım dehşet bişey .ama hayat işte insan bi yerde de yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyor.gecen günlerde yeni bir insanla tanıştırmak istedi arkadaslarım gittim maalesef olmadı .elektik tutmadı ..ama en azından bi adım atmıştım yeniden hayatıma birini sokmak adına .korkularımı yenmek için bişiler yapıyordum .ama şimdi düşünüyorum gercekten aşk evliliği yapmalıyım yeniden birine aşık olmak için beklemeliyim karşıma çıksın diye .
şimdi birisi var benimle tanışmak istiyor .ama ben ailemden bir saat uzaklıktaki başka bir şehirde yaşamak bile istemezkez bu insan yurtdışında yaşıyor.henüz ben onu görmedim o benim resimlerimden ve arkadaslarımın anlattıklarından tanıyor ve görüşmek istiyor .lütfen yanlış anlamayın beni ama maddi olarak durumu çok çok iyi bir insanmış ve anlatılan kadar ilede tip olarak çok fazla istiyecegim bir insan degil .yani şöyle diyeyim ben esmer kumral begenirim bu sarışın bir insanmış ..hani dedimya başında da aşka inancımı çooktan kaybettim acaba tanışmalı hayata bakışımızı beklentilerimizi tartmalı mantık çercevesinde bir kararmı vermeliyim yoksa beklemelimiyim yeniden aşık olacagım biri bana gelene kadar. çevremdekiler bir şans ver belki seversin tanıyınca diyolar ama ben kendime kızıyorum deger yargılarımmı degişti diye .artık daha hersey hazır olsun istiyorum .karşımdaki insanın bazı şeyleri yapması için beklemeyi istemiyorum.şimdi ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum gercekten duygularımmı degişti yoksa kalbim kırık oldugu içinmi hayata böyle bakıyorum .mantık evliliği yapanlar aşk evliliği yapanlar kadar mutlu olamıyormu ..
çok uzun oldu biliyorum ama okadar dolmuşumki bu yazdıklarım bile içimdekileri anlatmıyor ..:kedi:
brad pitte sarışındır ama..:jeyyar:
ne güzel yazmışsın,ama aşka küsmek değilde,insan kendini koryuo bence,yara almamak adına,aşk yada erkek değil küsülen,bazen düşünüyorum yemek yıyoruz zevk alıyoruz,sonrası kılo ve üzüntüs,zorluk,aşkta öle...
Ne bu insan yurt dışında ve sarışın bu birliktelikten aşk doğmaz denir,
Ne de aşık olmasanda artık mantıklı karar ver denir.
Ne aşka küsmeli insan ''3 adet'' yanlıştan sonra,
Ne de aşk gözünü kör etmeli bunca tecrübeden sonra.
Görüş,tanış olmadı mı varsın olmasın.
Olursa da sırf mantık adına olmasın.
ilk sevdiğimle evlendim o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum...aşka inancımı asla yitirmedim ama yaşadıkların hiç kolay değil sende anladığım kadarı ile çok iyi niyetli birisin.
yurt dışı konusunda ben olsam kabul etmezdim çünkü ailemden asla uzaklaşamam bilmiyorum sen ne düşünürsün..3 gün anneme gitmesem patlıyorum sıkıntıdan...sen bilirsin yinede canım inşallah hayırsılı olur hayatında...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?