Konuşmaya ihtiyacım var....

canım yazdıklarını okudum yaşadığın kötü tecrübelerden aşktan soğumuşsun ama bence bekle
çünki bende senin kadar zor dönemler geçirdim çok güvendim yanıldım yıprandım.
ama allahım sonra çektiğim tüm sıkıntıları unutturacak birini yani eşimi hiç ummadığım bir anda hiç ummadığım bir şekilde karşıma çıkardı. şimdi 1 yıllık evliyim ve hergün şükrediyorum onu karşıma çıkaran şansa .... iyi ki onunla evlenmişim. sende bekle ve mucizelere inan gerçekten:)

çok saol canım destegin için..korkuyorum saçma sapan bir karar vermekten .eski sevgilimle aynı işyerinde çalışıyorum bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık mecburen .ailesi yüzünden .hiç bişey olmamış gibi iş icabı konuşmak yakınında olup dokunanamak görüp görmemezlikten gelmek inan okadar zorki.çok bunaldığım dönemlerde aklımda binbir türlü şeyler dolaşıyor ve o dönemlerde alacagım bir kararla hayatımı zora sokmaktan korkuyorum.kadere kısmete sonuna kadar inanan bir insanım ve birgün mutlu olacagıma inancımı kaybetmemeye çalışıyorum...

Yurtdisindaki kisiyi yakindan taniyabilme ihtimalin var mi?
Eger sIk sIk görüsebilirseniz yüzyüze tanis tabi, ama eger cok uzun araliklarla görüsecekseniz belki zor olabilir.
Kendimden biliyorum.

Aşkın ne zaman nerede geleceği belli olmaz. Yurt dışında yaşayan kişiyle görüşürsün, tanışırsın, birbirinizi tanımaya çalışırsınız. Evlilik gibi çok düşünülmesi gereken bir konuyu da sadece mantık için kabul etmemelisin. Ya da ben aşk evliliği istiyorum diyerek sana mantık evliliği gibi görünen olaydan kaçmamalısın. Mantık evliliği yapıp mutlu olmayanlar kadar, aşk evliliği yapıp mutlu olmayanlarda var. O yüzden belki önce mantık evliliği olarak gözüken, ama tanıdıkça aşka dönüşen bir ilişkiniz olur. Belki bulunduğun şehirde yaşamaya devam da edebilirsiniz. Bunlar daha sonra konuşulacak konular. Belki de hayatınızın aşkını bu sayede tanıyacaksınız. :))

hepinize teşekkür ederim kızlar ..opuyorumnanaktan kendimi hayatın akışına bıraktım ne yaşamam gerekiyorsa zaten onu yaşamam kaçınılmaz .ben ne kadar planda yapsam şöylemi yapsam böylemi diye düşünsemde alnıma ne yazılmışsa onu yaşayacagım ..ama artık karşıma çıkan insanlarada kendimede bir şans vermek istiyorum .belkide bütün kapılarımı kapatarak hayatımın aşkının bana gelmesini engelliyorum bellimi olur geçmişte yaşanılanları unutup sadece ders almam gereken kısımları hatırlayıp yaşayacaklarıma yön verebilirim belkide .olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…