• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konusmaya ihtiyacim var

blny90

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
121
46
13
Merabalar su anda sinirden catliyorum konusup icimi dokecek onca insan var cevremde ama beni anlayacak kimse yok sanki insanlar beni sınıyo damarima damarima basiyolar bir arkadasim var kendinden baskasina hayri yok dertlendimi derdini dokuyo icini rahatlatiyo derdimi hic dinlemiyo gercek dosttul gercek dosttuk diyip duruyo ama benim dugunume geldi bes dk durdu gitti baska arkadasinin dugunune hem sabah hem aksam uc gun boyunca gitti arkadasini yanliz burakmadi gercek dost iste canimsıkıldımi mesaj atiyorum cevap yok kendiler atti:i aradimi benimgibi salak hemen bakiyo teselli ediyo niye salagim ben ya herkes isine geldigi gibi davraniyo calisitorum ama oda oyle bir sıkıntı cayciyim is yerinide temizliyorum calisanlar lavaboyu cevreyi cok pis kullaniyolar resmen sabrimi siniyolar lavaboya su dokmuyolar asiri bis cop kutusunun icine copu aiyolar disina atiyolar ben toplayim icine atiyorum ama agizlarini actilarmi hamze aksama gadar oturuyo ne is yapiyonki diyolar cildirttiyor buda beni ha isten cik diceksiniz isten cikarsam evde ayri bir dert var kaynanam uc iki eltim var ucumuzede firca atiyo yaprimuz isi beyenmiyor kole yerinde goruyo evimde oturuyorsunuz yapacaklar tabi isimi diyo isin hesabi olmax yaparim cenesi hic durmuyo annem uzulur diye bisey anlatamiyorum aplalarim var onlar baska bir alemde beni hic bisey sınmıyolar dedigimgibi cevr kalabalik ama anlayanim yok biliyorum buraya yaziyorum okuyanimda olmayacak cevap verenimde :KK16:

Arkadasin madem bukadar bencilce davraniyor onu hayatindan cikartmalisin, yada seni anlamasi icin onun gibi davranmalisin..

Kaynanla eltilerle berabermi oturuyosun ? Esin calisiyormu ?
Baska eve imkaniniz yokmu ?

Kv yle oturmasaydiniz kole gibi gorulmeyecektiniz ..
Tuvalet ve lavabo konusunda haklisiniz ,ozellikle kadin tuvaletlerinden bende tiksiniyorum.Bir kadin nasil bu kadar pis olabilir aklim almiyor..
Isten cikmayin bence en azindan orda nefes aliyorsunuz,paranizi umarim kv ye vermiyorsunuzdur..

Cevap verdiginiz ocin tesekkurler evet ayni evde oturuyoruz esimde bende calisiyorum ev yaptirabilmek icin eminevime para yatiriyoruz o cikana kadar kaynanamla birlikteyiz eltide var tabi arkadasimla iki haftadir gorusmuyorum ama mesaj atiyo gelin oturalim diye gitmiyorum biraz anlasin beni istiyorum gidice sadece kendisi konusuyo ben dinliyorum

Esim cok inat binkere dedim kiraya gocelim diye ama birikim yapamayiz oyle sabret biraz katlan diyo

Esin ne diyor bu duruma yani k.v nin yaptiklarina.? Bu sekilde gitmez be canim tmm calis alin terinle para kazaniyorsun Allah kolayliklar versin . Eminim calismak seni evdeki sıkıntilar kadar yormuyordur.
cocugunuz varmi?

biliyorum buraya yaziyorum okuyanimda olmayacak cevap verenimde :KK16:
İşte bunda yanıldın.

Cevap veririz vermesine de, işine yarar mı bilmiyorum. Ama okuruz, dinleriz, o yönden şüphen olmasın.

Arkadaş yönünden şanssızsın. Sanırım dostların, daha doğrusu dost bildiklerin, senin dostluğundan o kadar emin ki, özel bir ilgiyle seni şımartma gereğini hissetmiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, senin hep onları dinleyeceğini biliyorlar. Belki onları şaşırtma zamanı gelmiştir. Sana davrandıkları gibi davranmayı dene.

Katlan diyo sadece bir senedir evliyim cocugum yok istiyorum bir tutanacak dalim olsun ama bes aydir olmuyor

İşte bunda yanıldın.

Cevap veririz vermesine de, işine yarar mı bilmiyorum. Ama okuruz, dinleriz, o yönden şüphen olmasın.

Arkadaş yönünden şanssızsın. Sanırım dostların, daha doğrusu dost bildiklerin, senin dostluğundan o kadar emin ki, özel bir ilgiyle seni şımartma gereğini hissetmiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, senin hep onları dinleyeceğini biliyorlar. Belki onları şaşırtma zamanı gelmiştir. Sana davrandıkları gibi davranmayı dene.

Arkadaşın gibiler artık çok var.Aynı durumu bende yaşıyorum birinin sıkıntısı mı var hemen koşarım ama benim sıkıntım oldugunda etrafımda kimse olmaz.
Ben iş konusunda da çok yıpranmışsın boş vakitlerinde daha iyi bir iş arayabilirsin.

Cok sevindim aylardir okuyorum mesajlari bir aydir uyeyim bir teselli oldu kimseyi kiramiyorum sadece icime ariyorum dinliyorum. Konusmamak cok kotu bisey evliligimin ilk ayi cok sey yasadim psikologa gittim ilac aldim geri tergedim ilaclari

Arkadaşın gibiler artık çok var.Aynı durumu bende yaşıyorum birinin sıkıntısı mı var hemen koşarım ama benim sıkıntım oldugunda etrafımda kimse olmaz.
Ben iş konusunda da çok yıpranmışsın boş vakitlerinde daha iyi bir iş arayabilirsin.
Ayni bende sizingibi yim esim burdan baska yerrde calisamazsin diyo patronlarim cok iyi guvenilir insanlar calisanlardan cekiyorum

Cok sevindim aylardir okuyorum mesajlari bir aydir uyeyim bir teselli oldu kimseyi kiramiyorum sadece icime ariyorum dinliyorum. Konusmamak cok kotu bisey evliligimin ilk ayi cok sey yasadim psikologa gittim ilac aldim geri tergedim ilaclari
Konuşarak (veya yazarak), içindekileri dökmek en güzel terapidir. Anlattıkça rahatlarsın. BDV'yi oku. Senin tüm sorunların, bazı farklılıklarla, birçok kadında var. Yalnız değilsin. Bak bakalım başka kadınlar nasıl baş ediyor, ne çözümler üretiyor. Sen de tecrübelerinle onların konularına destek ver.

Sana bir abla nasihatı: Bebek için acele etme. Bak daha düzenin oturmamış. Eşin maddi sebeplerden dolayı ailesiyle oturmanızı istiyor. Bebek de olursa hiç kurtulamazsın. Eşinle konuş. Ailesiyle oturmanın senin psikolojini bozduğunu anlat. Sen işinde mutlu değilsin, ama yine de ek bir gelirdir. Paranızı biriktirin. Kendi düzeninizi kurun. Bebeğin de sırası gelir.

Herseyden once aile onemliymis bunu bilirim evliligim ikinci gunu 8 yasindaki gaynima copu at dedim diye kaynanam bana bagirdi misafirlerin yaninda kucucuk cocuk ne anlar cop atmaktan dedi kizdi iceri gittim agladim ilk bir hafta sabahlari. Saat 5 de kaldirdi tarhana burgur kaynati ayaklarim siserdi agrirdi aglardim resmen ikinci hafta aplamla elti oluyorum aplamla kalga etti beni evden kovdu agiza gelmeyecek laflar etti orusbu S***** G** (Defol) evimden dedi kendi evime indim annemgil cagirdi annemgile gittik oraya cagirdibbabam konusmak icin napti bu kucucuk kiz sana zorla aldiniz biz buyuturuz dediniz dedi gaynam ben bisey yapmadim bu nlara gebericelere dedi kafam dank etti o an kendimden gectim gittim dolaptaki butun haplari yuttum kendimi odaya kitledim babam ilac kutularini bos gorunce hastaneye goturdu zorla yasamak istemiyordum biliyorum gunahti ama o an gozumde bisey yoktu annem aglamaktan helak oldu hastanede iki gun yogun bakimda kaldim polisler geldi ifademi almaya kendime geldigimdi yinede onlari suclamadim hic bisey demidim bir doktor vadi cok yardimci oldu sohbet etti doktorla konustuktan sonra aklim basima gelmisti hastaneden ciktim eve geldim kaynanam daha bana soyleniyo ayrilmak istedim esimden birakmadi esim bes ay boyunca hic durmadan bana soylendi surat asti konusmadi ben onlar yuzunden canimdan oluyordum oysa vijdansiz lar simdi evleneli bir sene iki ay oluyo simdi hic bisey olmamisgibiyiz ama kalbim kirik paramparcayim unutamiyorum ama dilede getirmiyorum bellide etmiyorum sadece hakkimi haram zikkim ediyorum ote dunyada hesaplasacagim onlarla

Konuşarak (veya yazarak), içindekileri dökmek en güzel terapidir. Anlattıkça rahatlarsın. BDV'yi oku. Senin tüm sorunların, bazı farklılıklarla, birçok kadında var. Yalnız değilsin. Bak bakalım başka kadınlar nasıl baş ediyor, ne çözümler üretiyor. Sen de tecrübelerinle onların konularına destek ver.

Sana bir abla nasihatı: Bebek için acele etme. Bak daha düzenin oturmamış. Eşin maddi sebeplerden dolayı ailesiyle oturmanızı istiyor. Bebek de olursa hiç kurtulamazsın. Eşinle konuş. Ailesiyle oturmanın senin psikolojini bozduğunu anlat. Sen işinde mutlu değilsin, ama yine de ek bir gelirdir. Paranızı biriktirin. Kendi düzeninizi kurun. Bebeğin de sırası gelir.[/QU Allah razi olsun sizden ben bebeyi yasama sebebim olsun diye gecmisi unuttursun bir sevenim ve sevdigim olsun diye istiyorum.

Allah razi olsun hepinizden evlendikten 40 gun sonra abim vefat etti dunya bostu hala da oyle benim icin bir bebegim olsun istiyorum cunku bir yasama hevesim olsun beni seven ve benimde canimdan cok sevdigim bir olsun istiyorum

Eşinle ev için birikim yapıyormuşsunuz ne güzel kv ile yaşadıkça sorunlar bitmez biran önce ayrı eviniz olur inşallah.
Tuvalet temizliği için sana özel bişey değil maalesef kadınlarımız çok pis.
Bebek olursa aynı şekilde birikim yapabilecek misiniz can sıkıntısı gidersin diye bebek yapılmaz , bebek anneye yoldaş olmaz. Adı üstünde bebek.
Arkadaşınla da araya biraz mesafe koyarsan hatasını anlar böyle kurmak yerine rahatsız olduğunu güzel bir dille anlatmayı dene.

Can sıkıntısını gidermesi icin deyi gercekten bir cocugum olsun canivyurekten istiyorum cevremde kucuk cocuklari gordukce icim gidiyo gozlerim doluyo bes ay oncesine kadar boyle deyildi bu dunyaya cocuk getirip cicumun hayatini mahfetmem yasanacak dunya deyil diyodum buyuk konusmusum simdi ise cocuk hasreti var icimde annelerinib kucaginda bebisleri gordukce icim gidiyo

Insallah olur evimiz Allah im kimseyi evsiz koymasin kucukte olsa iki oda yada razim kaynanam kafasi bozuldumu evimden cikin gidin diyor denmesin benim olsun kimse kovmasin istiyorum yoksa dunya malinda gozum yok olene denk kafam rahat etsin cadir olsun farketmez

Bu arada arkadisla arama mesade koyuyorum ama arkadasim uzgun oldugu zamanlar ariyo cagriyo evlerine yada ben cagriyorum uzgun olmasina icim el vermiyo ne kadar bencil olsada napim kimsenin kotu olmasini istemiyorum benim gibi icine atacagina anlatsin icini doksun

Back
X