- 15 Eylül 2015
- 121
- 46
- 13
Merabalar su anda sinirden catliyorum konusup icimi dokecek onca insan var cevremde ama beni anlayacak kimse yok sanki insanlar beni sınıyo damarima damarima basiyolar bir arkadasim var kendinden baskasina hayri yok dertlendimi derdini dokuyo icini rahatlatiyo derdimi hic dinlemiyo gercek dosttul gercek dosttuk diyip duruyo ama benim dugunume geldi bes dk durdu gitti baska arkadasinin dugunune hem sabah hem aksam uc gun boyunca gitti arkadasini yanliz burakmadi gercek dost iste canimsıkıldımi mesaj atiyorum cevap yok kendiler atti:i aradimi benimgibi salak hemen bakiyo teselli ediyo niye salagim ben ya herkes isine geldigi gibi davraniyo calisitorum ama oda oyle bir sıkıntı cayciyim is yerinide temizliyorum calisanlar lavaboyu cevreyi cok pis kullaniyolar resmen sabrimi siniyolar lavaboya su dokmuyolar asiri bis cop kutusunun icine copu aiyolar disina atiyolar ben toplayim icine atiyorum ama agizlarini actilarmi hamze aksama gadar oturuyo ne is yapiyonki diyolar cildirttiyor buda beni ha isten cik diceksiniz isten cikarsam evde ayri bir dert var kaynanam uc iki eltim var ucumuzede firca atiyo yaprimuz isi beyenmiyor kole yerinde goruyo evimde oturuyorsunuz yapacaklar tabi isimi diyo isin hesabi olmax yaparim cenesi hic durmuyo annem uzulur diye bisey anlatamiyorum aplalarim var onlar baska bir alemde beni hic bisey sınmıyolar dedigimgibi cevr kalabalik ama anlayanim yok biliyorum buraya yaziyorum okuyanimda olmayacak cevap verenimde