• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmaya ihtiyacım var!!!

salaklık o istemediği duruma bebeği yüzünden katlanmak zorunda olan kızcağzın sorununda değil tam olarak senin beyin olmayan kafanın içinde okudum da bir değil iki değil yazılan tüm yorumlara aptal aptal cevap vermişsin kayıtsız kalamadım kusura bakma herkes kendini senin gibi yükseklerde göremiyor bu insanlar buraya dertleşmeye geliyor senin gibi kendini bilmez dengesizler yüzünden morallerini bozmaya değil benim ablam korunduğu halde hamile kaldı bebeği veren allah hadi çıkta ona hesap sorsana bu kadar cüretin varsa yapma biyerlerden bişeyler çıkar seninde sorunun çıkar istemdiğin cevaplar alır moralini bozarsın biraz kendini o insanın yerine koy hiçmi vicdanın sızlamadı onları yazarken rabbim senide sınarda yanında duran olmaz eğer böyle devam etmeyi düşünüyosan da gereksiz yorumlar yapıp insanları üzme

Semin ablan da böyle aptaldı ki jeralde zoruna gitti. Gerixekalo insanlar sürüsü. Okuduşunu anlamayanlardam bu hale geliyo işte dünya. Sen önce o beyin olmayan dedğin kendi kafanı azcık işle de okudğbu anlayacak duruma gel. Gerizekalı

hiç önemli değil bu tür kendini bilmezlere göz yumamıyorum hele de böyle bi durumda yardım isteyen insana yapılan hatsiz yorumlara dayanamıyorum

Hatsiz denmez ona seni cahil. Önce okuma yazma öğren sonra gel burda ahkam kes. İşsiz güçsüz insanlar. Zaten beyin olsaydı o korudğn insanda ailesi de karşı çkmazdı. Akılsızşar sürüsü

Semin ablan da böyle aptaldı ki jeralde zoruna gitti. Gerixekalo insanlar sürüsü. Okuduşunu anlamayanlardam bu hale geliyo işte dünya. Sen önce o beyin olmayan dedğin kendi kafanı azcık işle de okudğbu anlayacak duruma gel. Gerizekalı
ağzını topla beyinsiz hatsiz sen kimsinki benim ablama aptal diyebiliyosun seviyesiz insan bu kadar düşme ya sürünüyosun resmen dengesiz YARATIKKK

Bir hamile diğer hamilenin halinden, ruh durumundan anlamaycak ve anlayış göstermeyecekse, evdeki diğer erkeğin anlayış göstermesini beklemek lüks elbette. Sizin yorumu görünce ayıktım.

Ayy gerçekten ne kadar da okudğnu anlamayanlarla doluymş etraf da işte çevreöde böyleleri olmadğndan haberim yokmş :KK70: çok şükür

Hatsiz denmez ona seni cahil. Önce okuma yazma öğren sonra gel burda ahkam kes. İşsiz güçsüz insanlar. Zaten beyin olsaydı o korudğn insanda ailesi de karşı çkmazdı. Akılsızşar sürüsü
işsiz güçsüz derken kendinimi kastediyosun canm sen boşboş dolanıyosun buralarda kendi seviyenden insanlarla takıl senin haddine değil bana yorum yazmak

Ayy gerçekten ne kadar da okudğnu anlamayanlarla doluymş etraf da işte çevreöde böyleleri olmadğndan haberim yokmş :KK70: çok şükür
eeeeeh yeter be defol git madem beğenmiyosun bizi kendin gibi süprüntülere yorum yaz o zaman burası sana göre değil

bidehamilesin dikkat ette konuştuklarının acısı karnındaki sabiden çıkmazsın yazıkki senin gibi akılsız bi anası var

ağzını topla beyinsiz hatsiz sen kimsinki benim ablama aptal diyebiliyosun seviyesiz insan bu kadar düşme ya sürünüyosun resmen dengesiz YARATIKKK

:KK70::KK70::KK70: valla ç ok komiksinizz yaa gerçektenn. Bu kadar mı canınız skılıyo allah aşkına. Ha seviyesizin de kim oldğu yapılan yoruma ilk bu tarz tepkileri kimin verdiğinden belli oluyo zaten. Ama gerçekten sizin gibi cahillerle uğraşamycam.
işsiz güçsüz derken kendinimi kastediyosun canm sen boşboş dolanıyosun buralarda kendi seviyenden insanlarla takıl senin haddine değil bana yorum yazmak

Hala hatttsiz diyo cahil. Benm işim de gücüm de her şeyim de var. Sizin gibi olmayanlara versin ama işte onun için de akıl gerekiyo. O yüzden yapacak bi şey yok

:KK70::KK70::KK70: valla ç ok komiksinizz yaa gerçektenn. Bu kadar mı canınız skılıyo allah aşkına. Ha seviyesizin de kim oldğu yapılan yoruma ilk bu tarz tepkileri kimin verdiğinden belli oluyo zaten. Ama gerçekten sizin gibi cahillerle uğraşamycam.

Hala hatttsiz diyo cahil. Benm işim de gücüm de her şeyim de var. Sizin gibi olmayanlara versin ama işte onun için de akıl gerekiyo. O yüzden yapacak bi şey yok
çok şükğr bizimde işimiz gücümüz var ha hatsizin ne demek olduğunu bilmeyen esas cahilde sensin HATSİZ SALAK çok şükür ki aklımızda var hey be salak bak bakalım senden başka böyle bi yorum yazan olmuşmu gerçekten ne yazdığını bilmeyen bi dengesizsin

çok şükğr bizimde işimiz gücümüz var ha hatsizin ne demek olduğunu bilmeyen esas cahilde sensin HATSİZ SALAK çok şükür ki aklımızda var hey be salak bak bakalım senden başka böyle bi yorum yazan olmuşmu gerçekten ne yazdığını bilmeyen bi dengesizsin

Gerizekalı msn kızım sen? İlk yazdğm yorumu ve konu sahibinin verdği cvbı acaba içnzden bi akıllı da açıp okuma xahmetnde bulndu mu. Koyun sürüsüsünüz yaaa

Hadsizin ne oldğnı biliyorm evt ama hatsiz diye bi kelime yok daha tdk da :KK70:

Back
X