- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
salaklık o istemediği duruma bebeği yüzünden katlanmak zorunda olan kızcağzın sorununda değil tam olarak senin beyin olmayan kafanın içinde okudum da bir değil iki değil yazılan tüm yorumlara aptal aptal cevap vermişsin kayıtsız kalamadım kusura bakma herkes kendini senin gibi yükseklerde göremiyor bu insanlar buraya dertleşmeye geliyor senin gibi kendini bilmez dengesizler yüzünden morallerini bozmaya değil benim ablam korunduğu halde hamile kaldı bebeği veren allah hadi çıkta ona hesap sorsana bu kadar cüretin varsa yapma biyerlerden bişeyler çıkar seninde sorunun çıkar istemdiğin cevaplar alır moralini bozarsın biraz kendini o insanın yerine koy hiçmi vicdanın sızlamadı onları yazarken rabbim senide sınarda yanında duran olmaz eğer böyle devam etmeyi düşünüyosan da gereksiz yorumlar yapıp insanları üzme
Semin ablan da böyle aptaldı ki jeralde zoruna gitti. Gerixekalo insanlar sürüsü. Okuduşunu anlamayanlardam bu hale geliyo işte dünya. Sen önce o beyin olmayan dedğin kendi kafanı azcık işle de okudğbu anlayacak duruma gel. Gerizekalı