- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi kuslarucuyorgoremiyorum
-
Kardesi istanbulda onun da bebegi ile ilgili sikintilari var canim gelemiyor bebek aylardir yogun bakimdaSize kadar sulalelerinde baska insan mi yok? Esiniz ne ise yariyor? Baska kardeside mi yok?
Kayinvalide varken size dusmez ki bakmak hemde calisan bir bayansiniz. Yokmu kizlari falan veya bir bakici tutsaniz.Birileri ile konusabilirmiyim...Akila ihtiyacim var yonlendirmeye vicdanimi dinlemeye birilerine ihtiyacim var.Kendimi taniyamiyorum.evlendikten sonra huyum degistikayinpederim hasta kayinvalidem bakamayacagini soyledi dolayisi ile is bana dustu kendisi yatalak .Ben de calisan insanim ben nasil ederim ne yaparim diye dusunmeye basladim.Bunun yemegiydi banyosuydu tuvaletiydi ben basa cikabilirmiyim hic hasta bakmadim bu konuda kendime guvenemiyorum isin vicdan boyutuda var ben bakamam diyemem yuz ustude birakamam sabredebilirmiyim.Bir de edugun oncesi yapilanlari unutamadigimdan mi boyle dusunuyorum bilmiyorum soylenen laflari hareketleri unutamadim mi icimden mi gelmiyor yoksa kendime mi guvenemiyorum
Ben de en cok bundan korkuyorum bu bakmak eziyete donusurse iyilik yapayim derken kotuluk olursa cunku hic bakmadim yani bi hasta yaninda kalmadim hic bilgim yok sqbirli insqn degilimEşimin babası ileri parkinsonizm hastası. Halüsinasyon boyutuna geldi.
Kayınvalidem şu an bakıyor.
Ama gidip bir de ona sorun.
Kadın sinir hastası oldu.
Gönülsüz bakacaksanız hiç bakmayın.
Hem size hem adama yazık.
İnsanda sabır olmalı bu durum için.
Bakacağınız süreç bir iki ay değil.
Belki seneleri bulacak.
Bunu kaldırmak, buna sabretmek çok zor.
Özellikle hem çalışıp hem de adama bakamazsınız.
Eziyete dönüşecektir. Emin olun. İstemeseniz de olacaktır.Ben de en cok bundan korkuyorum bu bakmak eziyete donusurse iyilik yapayim derken kotuluk olursa cunku hic bakmadim yani bi hasta yaninda kalmadim hic bilgim yok sqbirli insqn degilim
Canım öncelikle geçmiş olsun. Aynı olayları yaşadık. Kp ağır hastaydı kv bir su bile vermiyordu. Akşamları eşimle iş çıkışı gidip ilaçlarını vermeye çalışıyorduk. Maddi durumlari cok cok iyi kaç tane bakıcı götürdük kv hepsini kovdu evimde yabancı kadın istemem dedi. Artık zavalli kp iyice kötülemisti bizim eve tasitacaktim kv insafa gelip profesyonel bakıcıyı kabul etti. Biz de hergun ordaydik o kadar zor ki kaç kişi ilgileniyordukBirileri ile konusabilirmiyim...Akila ihtiyacim var yonlendirmeye vicdanimi dinlemeye birilerine ihtiyacim var.Kendimi taniyamiyorum.evlendikten sonra huyum degistikayinpederim hasta kayinvalidem bakamayacagini soyledi dolayisi ile is bana dustu kendisi yatalak .Ben de calisan insanim ben nasil ederim ne yaparim diye dusunmeye basladim.Bunun yemegiydi banyosuydu tuvaletiydi ben basa cikabilirmiyim hic hasta bakmadim bu konuda kendime guvenemiyorum isin vicdan boyutuda var ben bakamam diyemem yuz ustude birakamam sabredebilirmiyim.Bir de edugun oncesi yapilanlari unutamadigimdan mi boyle dusunuyorum bilmiyorum soylenen laflari hareketleri unutamadim mi icimden mi gelmiyor yoksa kendime mi guvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?