Konusmaya ihtiyacim var

Hic denemedim hic basima da hasta bakmak gibi bisey gelmedi suan hastanede 6 gun daha yatacak.ha su var misal o ufak operasyondu esik sadece biguj yatti onu kaldirip lavaboya goturdum ama zordu o en azindan kalkmak icin cabaliyordu ama kp de o tepkide yok

Kaynana nedem bakmiyor?
Kizlari, ogullari?
Sana bu sorumlulugu onlar mi yukluyor yoksa kendin mi sorumlu hissediyorsun?
Kv bakmam dedigi icin esim ben bakarim dedi ben ilk basta onlarin evinde esimde orda kalir bakar diye dusundum lakin kendi evimde bakacam deyince is degisti.Ben sadece ben calisiyoruk fazla beklentiye girme benim icin dedim.Dun aksam da sen isten gelip uyursun sonra ben yatarim sen kalkarsin diyince de is cirkindan cikti.yapi geregi sinirli insanim agzimdan su kelime bile cikti israr edince sen es degil hizmetci almak istemissin annenin han dedigi gere han hamam dedigu yere hamam kuramam herkes ustuje duseni yapsin deyip kapadim tlfnu

Canım kv bakmak zorunda kesinlikle kabul etme kv olmasa hani anlarım alırsın evine hasta bakıcı tutulur eşinde yardımcı olur sende yemek icmek ve işte çamaşır yikamasiyla ilgilenebilirim keza çalışıyorsun bir de eşinde az değilmiş oldu deseydin asla kabul etme kim kırılırsa kırılsın umrunda olmasın bu ne ya kvne o kadar sene KB bakmış şimdi sıra ondeyken sıyrılıp kaçıyor ben olsam senin anan çok şerefsiz insafsız bir kadınmış derdim

Allah gunah yazmasin icimden cok saydirdim kadina

Ayy annen ne güzel bir insan nekadar sabırlı gerçekten Allah mükafaatını verir inşallah. Çok zor bir durum gerçekten.

Yani 3 5 gün olsa idare ederseniz bir şekilde derdim ama karısının ben bakamam dediği birine siz neden tüm sorumlulugu alıp bakasınız ki?
Anca ne olur biliyor musunuz
Kayınpederin emekli maaşı vardır sanırım alın maaşı kayinvalidenizin elinden tutun bir bakıcı zaten bu söz konusu oldu mu ben bakamam diyen kadın el bebek gül bebek bakar merak etmeyin!!
Bir akıllı eşinizle annesi kalmış sanırım dünyada.

Sanırım çok vicdanlı birisin yatalağa bakmak eminim çok zor benim anneanem yatalak değildi çok şükür ama felçliydi wc ihtiyacı gibi şeyleri kendisi yapamıyordu. Dedem ilgilendi oda yaşlı çoğu zaman annem yanında kaldı sabahtan alşama kadar yani anneanem birde yatalak olmadığı halde kaldırması felan çok zordu oturduğu yerden tek kalkamıyordu biz yardım ediyorduk ve sen bir kadın olarak çok zorlanırsın gücün kuvvetin sabrın nekadar dayanır hadi anneye babaya bakmak insana daha kolay gelir. Ama kayınpedere bakmak da bir ayrı sabır ister bilmiyorum nasıl yaparsınız ama işi sana yüklemeleri hiç iyi değil. Kaç senelik evlisin çocuğun varmı

Kadın olsa neyse de ama senin baban sonuçta benim mahremini görmem gerekmiyor. Hem işin varmış hem işe gidip hemde hasta bakamazsın. Bence net ol ne günaha gir nede strese
Ben olsam bende bakamazdım erkeğin bakımını ya karısı yada bakıcı Laz'ım zordur yani

Mevzu aslinda para degil de canim zaten yere batsin onlarin parasi kimseye bir kuruslari gecmesin gecerse uyuyamazlar o yuzden bakici konusuna yanasmiyorlar simdi ben olmasaydim da eskiden boyle bisey olsaydi ne olacakti kim bakacakti mecbur bakici tutulacakti dedigimde esim ben senle evlenmeseydim baskasiyla zaten evli olurdum diye yanit verdi sanki o cok seven pesimde kosan adam gitti baska birisi geldi konusmalar igrenclesti.ve artik ben bu isin sevabinida istemiyorum gunahi senin ve annenin olsun dedim az once

Allah yardimcin olsun, seni üzmek istemem ama karar verdiğinde esin seninle ayni düşündüğü zaman kararlarini gerçekleştirme sansin oluyor, hele ki söz konusu ailesiyse isin biraz daha zorlasiyir, kayninin engelli maasi yok mu? O maaşla kişisel bakimi için bakici tutabilirsiniz, esin madem kardeşiyle kalmak istiyor bakicinin yetemedigi yerlerde (sevgi, ilgi) yaninda olabilirsiniz, kaynananin umursamazligina gelince, nasil bir ana cocuguna hele ki bu durumda bakmak istemez, pes? Allahim affet ama boyle insanlar çocuk sahibi oluyor ya, hic haketmiyorlar. Vicdansiz anne.

sen isten gelip uyursun sonra ben yatarim sen kalkarsin

Esin cok bencil ve karsisindakini aptal yerine koyan biri. Madem is bolumu yapilacak sirayla gece kalkmayi da teklif edebilirdi. Hem rahatini bozmayacak hem cebinden para cikmayacak hem de babasina gul gibi bakilacak. Ayip ya. Insan karisina bari yapmasin bunu.

Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten ama eşiniz çok saçma davranmış böyle bir sorumluluğu size sormadan nasıl emrivaki yapar siz herşeyi kabul etmeye mecbursunuz gibi düşünmüş. Yatalak birine bakmak çok zor üstelik erkek bir hasta siz nasıl bakabilirsiniz eşi dururken size mı düşer? En mantiklisi KV bakmıyorsa bakıcı tutulup kendi evlerinde bakilmasi. Onu da kabul etmiyorlarsa resti çekin esinize gitsin her dediğini yapacak biriyle evlensin.

Çalışan insan ev işlerine bile yetişemiyor kaldı ki yatalak hastaya bakmak mümkün değil isteseniz de yapamazsınız insan gücünün üzerinde bir şey..
Inan evlendigimden beri gezmekmis tozmakmis unuttum sabah 8 aksam 7 eve gidince pestilim cikiyor bi pazarim var ev isi bazen olacak gibi degil bakiyorum birini aliyorum temizlige

Sizin yerinize kendimi koyuyorum, insana bakmak zor ama çalışıyorsanız bakıcı tutulabilir, gene sizde kalır ama bakıcı bakar, kayınpederin maaşı veya bakım parası varsa o da bakıcıya verilir, yani kimse bakmazsa ben öyle yaparım diye düşünüyorum

Canım senin o sevgili eşinde ufak tefek bir dini hassasiyet varsa ona bunun dinen mümkün olmadığını söyle. Ve dinimizde herkes kendi anne babasına bakmakla yükümlüdür. Dolayısıyla sizin hiç de öyle bi zorunluluğunuz yok!

Arkadasim orda kv dururken esin dururken senin kp bakman resmen sacmalik. Ben kv vefat etmis falan sandim once. Seni kullanmalarina izin verme. Bir kere kv vefat etmis olsa bile oglu var. Bu istekler sacma sapan gelenek goreneklerden. Bir de kp ya kv de de degil

bu ne saçmalık ya...daha neler duyacağız...elin kızını al, hem dışarda çalışıp para getirsin hem de yatalak babanı baktır...oldu canım...anneler sizin için büyüttü, okuttu bu kızları...te Allahım ya...

İşin vicdani boyutunu geçtim eşinin diktorluğuna takildim kendi bakabilir eside ancak gönüllüyse yardimci olabilir o iş zorbaliğa giriyor.Bakici tutmasi gerek zaten çalişan her bir kardesten ortak bi para toplanip kv nin evi yakinsa orda bakilmali hatta siz evde yokken kim bakacak el insaf siz isteyken tek kalabilir mi ?
Siz yapacaksaniz genel temizliği hariç karisin güler yüzünüzü sohbetinizi esirgemeyin bir öf deseniz adam nasil içerler kahreder esiniz babasinin bakilacak diye üzülmesini istemez heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…