konuşmaya ve destege ihtiyacım var

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
ben 1.5 yıllık evli bir bayanım kayınvalidegille
farklı sehirlerdeyiz ve bayramdan bayrama görüşüyorduk onun dısında ben arayıp hal hatır soraradım bende bıraktım tek taraflı yürütemedim beni 3.görüşleriydi bu kavgada o lafı hakedecek tarzda davranmısım ben öle dedi kayınvalide kpss a ya hazırlanıyordum aklımı toplayamadım 70 te kaldım simdi kkursum bana tekrar sans tanıdı üçret vermeden derslere giriyorum bu bayram benle bayramlaşmadı nedenını hiç bilmiyorum 4 gün önce bir bebegim olacagını ögrendim ne aradılar ne sordular şimdi tekrar bunalıma giriyor gibiyim giresuna gelın geldım konusacak kımsem yok eşimle konustukça cözüm bulamaz kavga eder olduk kaç defa gitmek istedim bırakmadı suan cok yorgun ve istenmemişiğin altında eziliyorum kime ne yaptım bilemedim ders calısamıyorum aklım hep bunlarda rüyalarımda bile görüroldum çok üzülüyorum çok mutsuzum bir kez olsun gülmemi istemediler nolur bana bişiler diyin kendımı toplamama yardım edin bebegıme cok üzülüyorum ne gelın oldugumu anlayabıldım nede evlendıgımı sımdıde annelık duygusunu huzurluca yasayamıyorum neden bu bi kader mi imtihan mı güler yüz tatlı dil istemek cokmu çok yalvardım benıde sevın ihtiyacım var die insan sevilmeyince sevilmiyor dedıler oglu istediği için olmus ben onu ayartmıs evlenmısım oglu öle degılmıs degısmıs esimle 9 yas var aramızda 24 yasındayım allahım neler neler yasadım ama yazmakla bitmezki çekenler anlar sanırım

Son düzenleme:
allah öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bence hiçççç kafana takma nasıl olsa uzaktalarmış kocan senin yanındaysa onları düşünme bile.herkes yaptığından utansın....

Canım kardeşim, hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah.

Eşinin ailesiyle olanları kafana takma demem çünkü psikolojini bile bozmuşsun ama değmez gerçekten değmez.

Heleki eşin sana destek oluyorsa ne ala bunun kıy*****i bil. Bu sorunları kafana çok takarsan bebeğinle ilgili bile

problemler yaşarsın.

Bu davranışlarından dolayı kendileri kaybederler yarın öbür gün bebeğin olduğunda eminim sana yakın olmak isteyeceklerdir ama sende onlara yaptıklarından dolayı mesafeli olacaksındır diye düşünüyorum

Son düzenleme:

kıy*****i diyecektim ama yanlış oldu sanırım

boşver,eşinle tartışma ama onlar beni istemiyorsa ben de onları istemiyorum.
artık yüzümü göremezler de.

şimdi sen onlar için önemli değilsin ama postakoy,çocuk da olunca ve onlardan uzak kalınca senden kıymetlisi olmuyor.

boşver,üzülen onlar olacak.
bak durmadan görüşüp sıkı fıkı olanlar içleri içleri yese de bir şey diyemiyorlar.

onlarla hiç bir konuda konuşma,evliliğin onların polemik meselesi olamaz.

güçlü ol,bebeğin sana can yoldaşı olacak.
gör bak,sen eşin çocuğunla çook mutlu olacaksın.

onlar uzaktan iç geçirecek.
bu günler bir daha gelmez,gez toz.
evinde ayağını uzat,keyfine bak.
kurduğun o güzel dünyana kimse giremez.

bebgın hayırlı olsun. oncelıkle bende bu kayınvalıde , eltı konusunda cok canım yanmıs bırıyım. psıkolaga gıttım ve suan bayagı bı kendıme guvelı, sınırlerıme hakım olan takmayan bırı oldum cıktım.
Psıkolagum bana " neden bu kadar cok ustunde duruyorsun, herseyı anlattıgın tepkılerınde kırgınlıgında net oldugu ve bunu karsı tarafa hıssettırıdıgın ıcın senın fıkırlerını merak etmıyorlar bunu bıl" ndedı. "oncelıkle neye kızarsan kız asla bunu net ıfadelerle soyleme , bırı sana ceyrekmı taktı sende gıt ceyrek tak kendını ıllan ben buyuk altın takacagım dıye hırpalama ve en onemlısı asla ama asla kendınden cok hıckımseyı bu kadar cok onemeseme, bunlar hep takıntıya donusecek seyler" dedı.
2,3 - 3 aydır uygulayorum o kadar rahatımkı.
sende bunlarla kendını yenılemeye calıs, senımı ıstemıyorlar sende ısteme, esın senı kormuyormu bırak ya korumazsa korumasın sen kendını koru. hıckımseye ıhtıyacın yok. bıseye kızdınmı hıc ıcınde tutma ya unut yada lafını soyle. Benımde kayınvalıdem aynı senın gıbıydı eltımı anlatmıyorum bıle kaynanam bana hıc alısamadı benı cok yordu. Bır suredır çata çat gıdıyorum Sımdıde dıyorkı sen cok dobrasın sınırlenınce hemen soyluyorsun hıc kıncı degılsın , arada bır bırbırımıze gırıyoruz ama bu huyunu cok sevıyorum dıyor. Sımdı anlıyorum ne susup bugune kadar kendı basımı ve kocısın basını yemısın aklıma tukureyım

valla eşim bana destek olduktan sonra hiiiçç takmazdım yerinde olsa.Değer mi sağlığın gitmiş elinden bi de çocuğun olacak şimdi onun için daha da güçlü olman gerekiyor

valla eşim bana destek olduktan sonra hiiiçç takmazdım yerinde olsa.Değer mi sağlığın gitmiş elinden bi de çocuğun olacak şimdi onun için daha da güçlü olman gerekiyor

arkadaslar evet degmısyor ama ınsan boyle durumalrda basına gelınce oyle umursamaz davranamıyor. Umursamaz gamsız olmak ıcınde cogu seyın zaten btıyor. bunların hepsı kısılık meselesı . ben ınsanları kırmmaya , acık olmaya calısırım ama karsımdakıler oyle davranmayınca ınsanın ıcı ıcını yıyor, hıncını alamıyor. esının ınsanı korumasıda bır yere kadar

bebegimle ilgili iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim eşim seni birdaha onlarla görüştürmeyecegim diyor allah razı olsun çok iyidir bende umarım bu duruma alışırım şimdiye kadar kimseyle küs kalmadım kimseyi incitmedim bu durum beni çok yıprattı bende çok diyorum kendime düşünme seni istemeyeni sende isteme diyorum diger gün neden kendimi sevdiremedim diye aglıyorum eşimin onlarla hiç birşey olmamış gibi davranmasına da cok üzülüyorum

sana tavsiyem hamilesın karaktersiz kişiler için bebeğinide etkıleme ben çok pişmanım o yuzden
Zira anne ne yaşarsa çocuğuna da onu yaşatmış olur… bir baba, aslında, saygısızlık yaptığı eşine karşı değil, yarın doğacak olan çocuğuna karşı utanmalıdır, Allah’tan korkmalıdır… Hiçbir kayın valide veya kayın peder, yarın delice sevecekleri torunlarının sırtında taşıyan, ağrılar sızılar çeken, mide bulantıları ile dokuz ay gece gündüz geçiren gelinlerine karşı bırakın şiddet uygulanmasını, kaşlarını çatsalar kalpleri daralmalı; “acaba torunumuz şuan anne karnında iken benim yüzümden korktu mu, ürktü mü?” diyerek hassasiyetlerini sergilemelidirler…
(bunu pedagog bır soruya karşılık cevaplamış ben ordan alıntı yaptım)
ama bunu kımse düşünmüyo Allah'a havale edıyoruz böle kişileri

neden bu kadar kafana takıp sağlığını bozuyorsun ki canım
yazık değil mi sana ve bebeğine
burda okumuşsundur kaç gelin ve eşin ailesi birbirini seviyor iyi anlaşıyorki sence
sayısı az emin ol yani sadece sen değilsin bu durumda olan
bu yüzden boşver canım kim sana ne kadar değer veriyorsa sende o kadar değer ver
sen o insanların sevgisine muhtaç değilsin ki.bundan sonra eşinle ve bebeğinle huzurlu olmaya çalış

Bebegini Allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim

Zorla güzellik olmaz birak sevmezlerse sevmesinler seni. önemli olan esin ve karnindaki bebegin senin icin.

sen onlarla evlenmedinki esinle bi yuva kurdun bak ne güzel esinde üzülmeni istemiyor senin yaninda destek.

Bastan istenmeyince agzinla kus tutsan yaranamazsin birak uzak olsunlar,sana deger verene deger ver gerisini umursama canim

Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Cehenneme kadar yolları var, boşverin takmayın,
kendinizi üzmeye değer mi, onlar keyiflerindedirler,
eşinizle de boşuna tartışmayın, uzak durun, aramayın, sormayın,
yok sayın siz de bu kişileri.
Allah yardımcınız olsun.

Canım bende senin gibiyim ne yeni gelinliğimi bildim ne de evlendiğime sevinebildim
Eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı yapmadığı gibi takıları istediler
Bizimkiler ellerinden geleni yapmaya çalıştılar onlarda takıları kaçırdılar bizden ve ben parayı istedim diye bu sebepten benle konuşmuyorlar
Diyeceğim şu uzakmışsınız eşinin ailesine sizi istemeyen insanlar için bu üzüntünüz niye eşiniz iyiyse hele
Hiç takma bence kendine yazık ediyorsun seni takmayan insanlar için niye üzülüyorsun ki kendi ailen olsa neyse
Sadece eşine bak bence bu ailesi yüzünden de eşine yüklenme eşini de kaybedersin sonra daha çok eşine de sarıl kendi ailendende bir şey görmemişsin
Hem de can taşıyorsun bebeğin için güçlü olmalısın boşverr
Her anne baba aynı olmuyor malesef

Neden bu kadar kafaniza takiyosunuz ..... Ayri sehirlerde yasiyormussunuz.. Ne guzel iste .. Sen esinle mutluysan gerisini bosver.....Aramayi sormayi kes ...bebeginin tadini cikar...

ayrı şehirler.......!
eşin yanında,seni destekliyor..
bi de güzel bir haber bebeğin olacak:emir_bebek

düşünsene kaynanasıyla aynı evde yaşayanlar,
aynı binada oturanlar,aynı mahallede duranlar..!

uzaktaki insanın neyini takıyorsun?

hepsini bırak.bebeğini düşünmeye bak.

ayrı şehirde dediğime bakmayın samki bizimle yasıyor hergün arar oglum bugün ne yedin bazen geç yemek yeriz seni aç mı bırakıyorlar der eşimi sabahın sekizinde arar oglum sesin donuk gelio huzur vermiyor demi sana mutsuzsun demi der bazende beni arayıp kavgamı ediyorsunuz oglum bugün benle kısa konustu ben ogluma güveniyorum ama senden mi cıkıyor bunlar der onunla konusurken beni ne sorar ne eder i onada selam söle bari der nedense diger geliniyle cok içli dışlı beraber oturuyorlar bana hastalanırsam yaslılıgımda o bakacak diyor ona bişi diyemezmiş benım herseyım eltımın gönlü olursa yapıldı mesala düğünde suda olsun dedıysem olmaz eltinin gönlü olmaz denildi nisanlıyken eşimi arayıp benım gelinim huzursuz bu kızı bırakacaksın diye ne baskılar yapmıslar sanki gelinine kuma gidiyormusum eltim eşimi arar konusur beni yok sayar kapatır bende dedim aramasın seni senle ne irtibatı var bak ben sana küfrettim ama abim benle hala konusuyor demeye getiriyor öle hafifte bir küfür deil s... oo....diye... cok afedersiniz benim terbiyem yetmıyor evdede öle o agzı bozuk bayramda giderim ne hosgeldın derler ne bişey oglunu görür öper sarılır hepsi içeri gider ben kapıda öle beklerim sonra girerrim mutfaga yardıma giderim ayak altında dolasma derler sonra içeri eşimi gönderirler annemgil seni cagırıyo nıye yardım etmıyon dedirtirler ogluma su ögretmeni alacaktım sen cıktın der su kızı begendıydık konustugu varmıs üzüldük der daha ben 1 aylık gelınken babama ben senın kızını aldıgıma pişman oldum demiş neyimi gördüyse dönüp bakıyorum geriye bir iyi tarafını bulamıyorum ben bunlara ne yaptımda böle kötü oldum severek evlendik diye etmediğini bırakmadı neymiş onun istediği gelin olmamış konustukca yaralarım azıyor öle uzakta ama sanki benimle yasıyor gibi internet telefon yetiyor huzurumu bozmak istesin yeterki

bak bu son yazdiklarindan sonra suc sende diyorum baskada bir sey demiyorum!
sana bu sekil davranan insanlara karsi neden daha yakin olmaya calisiyorsun?
hayir ama seni resmen ezmeye kalkiyorlar ve sen beni sevmiyorlar diye uzuluyorsun!
birak sevmesinler oyle kotu niyetli insanlarin seni sevmesi senin yararinami olur?
senin yapman gereken nedir biliyormusun uzulmeyi birakmak!
ve esine seni saymayan insanlarla konusmamasini istemen..
yengesiyle niye konusuyor?
annesi neden sana kotu davranip oglunun ne yedi ne icti diye ariyor?
bunlara musade vermemen gerek..

canım onlarla aran iyi değil eşinle bari arayı bozma millet için evde huzursuzluk çıkarmayın kendi yoluna bak sen dediklerini allaha havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…