- Konu Sahibi toprak2828
ayrı şehirde dediğime bakmayın samki bizimle yasıyor hergün arar oglum bugün ne yedin bazen geç yemek yeriz seni aç mı bırakıyorlar der eşimi sabahın sekizinde arar oglum sesin donuk gelio huzur vermiyor demi sana mutsuzsun demi der bazende beni arayıp kavgamı ediyorsunuz oglum bugün benle kısa konustu ben ogluma güveniyorum ama senden mi cıkıyor bunlar der onunla konusurken beni ne sorar ne eder i onada selam söle bari der nedense diger geliniyle cok içli dışlı beraber oturuyorlar bana hastalanırsam yaslılıgımda o bakacak diyor ona bişi diyemezmiş benım herseyım eltımın gönlü olursa yapıldı mesala düğünde suda olsun dedıysem olmaz eltinin gönlü olmaz denildinisanlıyken eşimi arayıp benım gelinim huzursuz bu kızı bırakacaksın diye ne baskılar yapmıslar sanki gelinine kuma gidiyormusum eltim eşimi arar konusur beni yok sayar kapatır bende dedim aramasın seni senle ne irtibatı var bak ben sana küfrettim ama abim benle hala konusuyor demeye getiriyor öle hafifte bir küfür deil s... oo....diye... cok afedersiniz benim terbiyem yetmıyor evdede öle o agzı bozuk bayramda giderim ne hosgeldın derler ne bişey oglunu görür öper sarılır hepsi içeri gider ben kapıda öle beklerim sonra girerrim mutfaga yardıma giderim ayak altında dolasma derler sonra içeri eşimi gönderirler annemgil seni cagırıyo nıye yardım etmıyon dedirtirler ogluma su ögretmeni alacaktım sen cıktın der su kızı begendıydık konustugu varmıs üzüldük der daha ben 1 aylık gelınken babama ben senın kızını aldıgıma pişman oldum demiş neyimi gördüyse dönüp bakıyorum geriye bir iyi tarafını bulamıyorum ben bunlara ne yaptımda böle kötü oldum severek evlendik diye etmediğini bırakmadı neymiş onun istediği gelin olmamış konustukca yaralarım azıyor öle uzakta ama sanki benimle yasıyor gibi internet telefon yetiyor huzurumu bozmak istesin yeterki
allah allah ne eltiymiş yaaa görücü usuluyle mi evlendi bu kadın...ne yapmışda böle değerli kılmış kendini yazsana canım kaynanaya çok mu diller döküyor gözüne girmeye çalışıyor acaba vallahi merak ettim bu eltiyi...ama sana yaptıkları affedilir gibi değil allah büyük yani ne diyim