Konusmayan kaynana

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Kizlar selam simdi benim bi sorunum var benim kayinvalidem iki ay once kadar hastalandı (ciddi rahatsizlik) tek gelin benim bugune kadarda hic kaynanamla bi sorunumuz olmadi 10 senedir yani aslinda mesafeyi hep korurum ben vicik vicik iliskileri sevmem.
Ben ona bakmak yemegini vs yapmak icin orda kaliyorum ama kafin benimle ben konusmadikca konusmuyor :))
Bende isimi gucumu yapiyorum yemegimi yapiyorum oturup dersimi calisiyorum.
Konusursa konusuyorum konusmassa yok.i stersen diyorum biz gidelim kizin gelsin yok diyo sendr benim kizimsin bana fark etmez ama kadin konusmuyor)
Siz olsanız nasil bir tutum izlersiniz???

Allah Allah. Belki size sevgi ve minnet duyuyordur ama sevgisini çok gösteremeyen bir insandır. Hiç üstüne gitmeyin, birşey ima etmeyin,yaşlı ve hasta, boşverin. Hizmetini görün Allah rızası için, sonra çekilin gidin

Ben tesekkur vs beklemiyorum zaten hangi birgun edecek ama normal su soyle bu boyle de demiyo

Konuşsaydı da konuşuyor diye şikayetlenecektiniz nasıl olsa. Boşverin o yüzden. Şu kaynanalar nefes alsa buraya kv nefes aldı diye konu açılıyor valla. İnsanları olduğu gibi kabul edin. Konuşmamasının size bir zararı var mı? Yoksa, uğraşmayın.

Ahhh ahh buda dert mi kardesim! Bosuna kafani kurcalama . Olumsuz birsey olmadikca herseyi olumluya yor bu hayatta derim. İnsallah araniz bir omur muhabbetle gider

Benim kaynanam da sabah bi başlar bundan 50 yil oncesini anlatmaya gece yarisi bitirir. Ve de her gorustugumuzde hep ayni anilar. Artik bi kitap yazmayi dusunuyorum. Kaynana anilari asfsjdks

Boş konuşup canınızı sıkacağına sussun hep daha iyi.Birşey biliyorsan konuş, ibret alsınlar, birşey bilmiyorsan sus adam sansınlar sözünü biliyor olmalı...

Biz burda konuşmasın diye bizimle diye kafamızı duvara vuruyoruz sen sitem ediyorsun bosver konuşmasın yaptigin işi beğenmiyor sa baskasi gelsin yapsın...

Adı kayınvalide diye size batıyor bence, konuşsa ''Sussa da kafamı dinlesem ders çalışamıyorum'' dersiniz. Dert göremeyen bir ben miyim yani? Üzüldüm kadına, keşke benim babaannem de konuşmasaydı da ben annemden önce baksaydım.

Daha ne istiyorsun yaaa
Benimki uykusundan uyanma ile konusmaya bi baslad yatana kadar en fazla bir dakika falan susar
Sürekli konusur
Kafam şişiyor bir gün katlanamıyorum
Her b.., ka konusuyor
Bence sanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…