Konusmayan kaynana

Daha ne istiyorsunuz ya. Benimki hava ne guzelden bi baslar siyaset, bilim, doga, gundem, yol kenarindaki kaplumbaga, havada ucan sinek, arkadaslari, rahmetli kaynanasi, dedikodu seklinde devam eder. Gecenlerde yanindaydik. Esim en son "anne bi dur da motorun sogusun" dedi ve biz sok :KK57: Ki esim cok saygili ve sakin biridir ona ragmen delirdi adam :D

Kaynanalari degiselim mi noooolur...

Belki konusup isine karismak yada seni bunaltmak istemyodur yardim ettgn icin sikilma die konusmyrdr olablr yani
Ne insanlar var birde uste cikip lag soleyen bosverin sizde alismissinzdr zati

Kizlar selam simdi benim bi sorunum var benim kayinvalidem iki ay once kadar hastalandı (ciddi rahatsizlik) tek gelin benim bugune kadarda hic kaynanamla bi sorunumuz olmadi 10 senedir yani aslinda mesafeyi hep korurum ben vicik vicik iliskileri sevmem.
Ben ona bakmak yemegini vs yapmak icin orda kaliyorum ama kafin benimle ben konusmadikca konusmuyor :))
Bende isimi gucumu yapiyorum yemegimi yapiyorum oturup dersimi calisiyorum.
Konusursa konusuyorum konusmassa yok.i stersen diyorum biz gidelim kizin gelsin yok diyo sendr benim kizimsin bana fark etmez ama kadin konusmuyor:KK66:)
Siz olsanız nasil bir tutum izlersiniz???

Valla Allah baska dert vermesin

E işi gücü bitirdikten sonra ders çalışıyormuşsunuz.
Napsın kadın siz ders çalışırken başınızda dikilip muhabbet etmeye mi çalışsın?
Ne güzel kendi kendine takılıyor işte.

Benim kayınvalidem de öyle. Ben yanına gidip konuşup, mıncıklamadıkça sesini çıkartmaz. Eşimle birlikte otursak yanımıza gelmez. Evde 24 saat ruh gibi gezsem arada yaşıyor muyum diye bakmaya gelir sadece.
Uzakta olup telefon açsak ilk önce benimle konuşur, eşim yalnız gitse basar yaygarayı gidemedim diye. Yanındayken sakin ama.

Kadın saygılı, özel hayatınıza aynı ev içinde dahi karışmıyor. Daha ne istiyorsunuz?
Yarın öbür gün çenesinin açılacağı tutar, o zaman da veryansın edersiniz. Sessiz kalın ve ölü taklidi yapın duruma. İyi böyle.

Kız ağzı var dili yok desene kaynananın.. Hiç dert etme bazı şeyleri söylemesi emin ol sen yapamayacaksın diye değil insan bazen söyler mutfakta söyle yap böyle yap bir de anne sonuçta yadırgama.. Keyfine bak hem Allah kabul etsin kaynanana bakıyormuşsun.. O da bıdı bıdı yapıp seni bıktırmıyor daha ne istiyorsun ki Can'ım ? Keyfine bak :) çok konuşmak istiyorsan git yanına ordan burdan haberlerden konu aç sohbet et:)

şimdi ben kayınvalide olarak cevap vereyim.ben de olsam az ve öz konuşurdum,gelinimi bıktırıp,kaçırmamak için.ne güzel bakanım var,bir tas çorbamı kaynatanım var.ee dırdır konuşup ne diye huzurumu bozayım.hem gelinim de işine baksın,dersini çalışsın diye düşünüyordur.

Keşke benim kaynanam da azıcık konuşmasa da kafamızı dinlesek

Valla ben bu işe sadece darısı başıma sende kaşınma otur oturduğun yerde derim daha ne olsun :KK70::KK70:

benimki sürekli başkalarını eleştirir çekiştirir. o öyleymiş bu böyleymiş . o manyakmış bu hain evlatmış. sürekli söylenecek bir şey bulur. ben eskiden dinlerdim aa öyle mi fln der acaip sıkılırdım. şimdi hiç tepki vermiyorum ve mümkün olan en kısa sürede ortamı terk ediyorum mesela başka odaya gidiyorum gelmiyorum fln:)) benim için de bu gelin ne manyak hiç benle konuşmuyor diyodur.
kısaca konuşmak istemiyosa rahat bırak ayrıca başını şişirse daha mı iyi valla siz de buldunuz mu bunuyosunuz

Back
X