- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Teşekkür ederim saolunKonunuzu okudum dün.Lütfen içinizi ferah tutun.Hiç sanmıyorum bir problem olacağını ki çocuğunuz hayvanların sesini çıkarıyormuş dayısımıydı amcasımıydı sesleniyormuş.Kayınvalidelerde maşallah kızlarının çocuğu olunca 5 yaşındada konuşsa normal;oğullarının çocuğu olunca 6 aylıkken neden konuşmıyor tripleri. İyisimi siz kayınvalidenizide doktora götürün
İNŞallah cnm dr de sıkıntılı bir durum göremedi ama gene de şu gelişim testine bir girsin bakalımallahın izniyle çocugun hiçbirşeyi yok canım yaaa
o kv elime verecekler var yaaa
Teşekkür ederim cnm umarım dediğin gibidiriçinizi rahat tutun .Allah korusun bir sıkıntısı olsaydı inanın ilk siz hissederdiniz.
24 aylık cnmGelişim testinde içinde bulunduğu aya göre gerçekleştirmesi beklenen becerilere bakılır..18 ay için yürüme becerisi edinmesi, bazı sesleri taklit etmesi, kendisine seslenildiğinde dönüp bakması vs vs..kaç yaşında çocuğunuz?
Önceki konunu okudum. Kv tam parça pinçik edilmelikmiş. Düşüncesiz şey24 aylık cnm
Bende 25 aylikken götürdüm. Ama dra degil belediyenin psikologuna. Ailemde otiZm var..24 aylık cnm
AMİN canm umarım yokturAllah ın izniyle bişey yoktur arkadaşım
doktor her ihtimale karşı istiyordur o testleri
teşhisçi kaynana da bundan sonra teşhislerini içinde saklasın
Sizinki ne kadarlıkBende 25 aylikken götürdüm. Ama dra degil belediyenin psikologuna. Ailemde otiZm var..
Hayvanlarin bazilarini taklit ediuor, anne baba dede evet aç diyebiliyor. Bazen degisik kelimelee cikiyor ama devami yok. 3 yasa kadar gelişim takip edicez. Bu ay sonu yine gidicez
Çıcuğunuz nasıl şimdi peki ilerleme var mıDünkü konunuzu bilmiyorum .. gelişim testinde çocuğun ayına uygun olarak dil zihinsel motor gelişimine bakılıyor.. benim kızım girmişti.. doktor bana sorular sormuştu. 2 3 tane blok vardı üst üste değiştirdi küçük üzüm vardı onu aldırdı kalem verip resim çizdirdi yani karalatti.Genel olarak kaba motor gelişim geri diye girmişti bu arada..
Yarin 26 ay bitiyor. 2 hafta once goturdum. Götürdüğümde baba dede yerine baa deee demeye baslamisti zorla. Eskiden hic tekrarlamiyodu. Ama bu persembe havale gecirdiSizinki ne kadarlık
Bizimki de babasına duu dioYarin 26 ay bitiyor. 2 hafta once goturdum. Götürdüğümde baba dede yerine baa deee demeye baslamisti zorla. Eskiden hic tekrarlamiyodu. Ama bu persembe havale gecirdi( yine anne demeyi azaltti. Ama baba dede demeye basladi. Bizde tekrarlama yok en kötüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?