- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Baska kelimeler var mi? Bazi hayvanlari taklit ediyor. Vucut parcalarini bilip gosteriyor. Soylenenleri de anlıyorBizimki de babasına duu dio
İnek görse mö köpeğe hav hayvan seslerini çıkarıyor evet bizmkide vucüdündaki parçaları bilip tanıyorBaska kelimeler var mi? Bazi hayvanlari taklit ediyor. Vucut parcalarini bilip gosteriyor. Soylenenleri de anlıyor
Çıcuğunuz nasıl şimdi peki ilerleme var mı
Benim kizim iki kez girdi. Konuşma gecikmesinden dolayı. Yaşına uygun etkinlikler yaptırıyor. Örneğin kizima oyuncakları belli bir düzende dizmesini istedi. Fotoğraflar gösterip hayvanları sordu. O başka bir yöne bakarken ismiyle seslendi onunla göz goze gelmeye çalıştı vb. Yani gayet rahat bir ortamda çocuğu gozlemliyorlar. Endişe edilecek bir durum yokKızlar dün buraya konu açmıştım kızım konuşmuyor kv de sağılsun otizmdir demişti htırlayanlar vardır
Babmı kaybettiğim için dr anck bügün gidebildik .
Dr otizim olmadığını geç konuşma vakası veya uyaran eksikliği olabileceğıni söyledi
Bunun dışında içimiz rahat etsin diye kbb bölümüne gideceğim ardından gelişim testine
Gelişim testi nedir kızlar ne yapıyorlar orda 15 gün sonraya aldık randevuyu
Bu arada babasının geç konuştuğunuda söyledim genetik de olabilir ddi.
ÇOcuğu gelişim testine giren anneler var mı
Bak ne dedim ben bişeyi çıkmayacak, belki 2 ay sonra bi anda cümleylr konuşmaya başlayacak. Sıkma canımı senKızlar dün buraya konu açmıştım kızım konuşmuyor kv de sağılsun otizmdir demişti htırlayanlar vardır
Babmı kaybettiğim için dr anck bügün gidebildik .
Dr otizim olmadığını geç konuşma vakası veya uyaran eksikliği olabileceğıni söyledi
Bunun dışında içimiz rahat etsin diye kbb bölümüne gideceğim ardından gelişim testine
Gelişim testi nedir kızlar ne yapıyorlar orda 15 gün sonraya aldık randevuyu
Bu arada babasının geç konuştuğunuda söyledim genetik de olabilir ddi.
ÇOcuğu gelişim testine giren anneler var mı
Benimkiler hep üç buçuk dörde yakın konuştular. Hiç aklıma sizinki gibi bişey gelmedi24 aylık cnm
24 aylik cocuk konusmuyor diye otizm mi dedi??24 aylık cnm
Daha çok küçükmüş inşallah konuşur24 aylık cnm
UYAran eksikliği veya geç konuşma vakası gibi düşünüyorum korkma dediVerilen komutlari yapmasina el becerilerine falan bakiyolar geçer testi meraklanmayın sadece geç konuşacak ki bunun icinde doktor kreşe yazdirmanizi tavsiye eder en kötü
Bnm endişem evde yaptığını orada yapmaz diye korkuyorum biraz çekingen hemen ortama alışamıyorVerilen komutlari yapmasina el becerilerine falan bakiyolar geçer testi meraklanmayın sadece geç konuşacak ki bunun icinde doktor kreşe yazdirmanizi tavsiye eder en kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?