- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
Bir süredir iletişim halinde olduğum biraz biraz da hoşlandığım ve karşımdan da aynı ilgiyi gördüğüm biri vardı hayatımda. Bu kişi ilerleyen zamanlar için benle ilgili ufak ufak plan kurardı. Seni şununla da tanıştırayım şuraya da gidelim gibi… Fakat bir müddet sonra bu adamın bana yansıttığı kişi olmadığını farkkettim bilinçli mi bilinçsiz yaptığını bilmiyorum. sosyal medya paylaşımları çoğunlukla depresif ve kasvetli şeyler içeriyordu. Alkol düşkünlüğü ve gece hayatı da oldukça göze çarpıyordu. Ve ben bu adamdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım. Bir kaç sefer nedenini sormaya yeltense de geçiştirmeli bir cevap verdim, çünkü aramızda adı olan bir şey yoktu, hayatını gözlemledim diyemezdim. Artık hiçbir iletişimimiz yok ama ben vicdan yapma aşamasındayım sanırım. İletişimimiz müddetince bana karşı kötü saygısız bir tavrını görmemiştim. Benim yardımıma ihtiyaç duyacağı bir tasarım üzerine çalışıyordu mutlaka desteğine ihtiyacım olut demişti o zamanlar. Çalışmasının nasıl gittiğini soran mesaj atmam gerekir mi insanlık adına. Belki zorlanıyor ama soramıyor olabilir mi diyorum. Yoksa konu sessizce kapanıp gitsin mi ?