Konuşmuyoruz ama yardıma ihtiyacı olup olmadığını anlamak için yazmalı mıyım ?

Bariz onunla flortlesmek istiyorsun ve kendinden bile bunu sakınıyorsun. Şahsen birisi benim ilgimi çekmezse banane yahu ne yaparsa yapsın derim. Ya iyilik meleğisin Ya da Canın sıkılıyor ☺️💓
Flörtleşmek gibi düşüncem olsa basıl anlaşılacağımı düşünmezdim heralde. Bir de en ufak umudum olsa hiç tereddüt etmezdim 🙂

Bir süredir iletişim halinde olduğum biraz biraz da hoşlandığım ve karşımdan da aynı ilgiyi gördüğüm biri vardı hayatımda. Bu kişi ilerleyen zamanlar için benle ilgili ufak ufak plan kurardı. Seni şununla da tanıştırayım şuraya da gidelim gibi… Fakat bir müddet sonra bu adamın bana yansıttığı kişi olmadığını farkkettim bilinçli mi bilinçsiz yaptığını bilmiyorum. sosyal medya paylaşımları çoğunlukla depresif ve kasvetli şeyler içeriyordu. Alkol düşkünlüğü ve gece hayatı da oldukça göze çarpıyordu. Ve ben bu adamdan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım. Bir kaç sefer nedenini sormaya yeltense de geçiştirmeli bir cevap verdim, çünkü aramızda adı olan bir şey yoktu, hayatını gözlemledim diyemezdim. Artık hiçbir iletişimimiz yok ama ben vicdan yapma aşamasındayım sanırım. İletişimimiz müddetince bana karşı kötü saygısız bir tavrını görmemiştim. Benim yardımıma ihtiyaç duyacağı bir tasarım üzerine çalışıyordu mutlaka desteğine ihtiyacım olut demişti o zamanlar. Çalışmasının nasıl gittiğini soran mesaj atmam gerekir mi insanlık adına. Belki zorlanıyor ama soramıyor olabilir mi diyorum. Yoksa konu sessizce kapanıp gitsin mi ?
Ne vicdanı yani bi geçmişiniz bile olmamış ki ilişki anlamında sorunlu hissedesiniz.. başının çaresine bakmıştır. Herkes bakar, biz de bakıyoruz.. gerek yok bence

Ortadan yavaşça çekilen ben oldum, cevap aradığı sorular olsa da açıklama yapmadım. Yardıma ihtiyacı olsa da soramaz gururundan. Ama atmamak en iyisi bu durumda başlama niyetim yok
açıkçası eski sevgilim ayrıldıktan (kendisi yüzünden ayrıldık) sonra iki kere yazdı bana, biri borcunu geri ödemek diğeri de doğum günümü kutlamak için. ilkinde sırf uzatmasın diye ödeme için dahi gerek yok deyip kesip attım. ikincisinde doğum günü mesajı uzatılacak bi mesaj değildi, teşekkürle geçiştirdim. ve ikisini de iletişim kurmak için bahane ettiğini düşündüm yalan yok. borcu bana sormadan da direkt atabilirdi, iban'ım onda vardı. diğeri ise ayrıldığım insanın doğum günü kutlamam ben olsam, garip gelmişti. yani evet, iletişim kurma gayesi olarak algılanması çok normal.

açıkçası eski sevgilim ayrıldıktan (kendisi yüzünden ayrıldık) sonra iki kere yazdı bana, biri borcunu geri ödemek diğeri de doğum günümü kutlamak için. ilkinde sırf uzatmasın diye ödeme için dahi gerek yok deyip kesip attım. ikincisinde doğum günü mesajı uzatılacak bi mesaj değildi, teşekkürle geçiştirdim. ve ikisini de iletişim kurmak için bahane ettiğini düşündüm yalan yok. borcu bana sormadan da direkt atabilirdi, iban'ım onda vardı. diğeri ise ayrıldığım insanın doğum günü kutlamam ben olsam, garip gelmişti. yani evet, iletişim kurma gayesi olarak algılanması çok normal.
Atmamak en mantıklısı şu durumda, teşekkürler 🙏

Bence siz de onunla konuşmayı özlemiş bahane aramış gibisiniz ama ne gerek var ki? Şimdi sorsanız adam ona bir adım attınız sanacak haydi diyelim öyle ama kişi aynı, olaylar aynı olacak sıfıra sıfır elde var sıfır. boşuna yazmayın kapansın gitsin bu defter

Back
X