Konuştuğım insan evlenip ayrılmış :(

Bahanelere sığınıp bırakır sizi.sonra gider 1 ay sonra nişanlanır.aynı bana yapılan gibi.bırak gitsin yoluna bundan koca değil insan bile olmaz.saygı yok bi kere. Sana saygı duymuyor baksana.

Boşayan kadını burdan tebrik ediyorum. Bu ayıyla hayat geçmez
Bence de böyle baskıdan ayrıldı.
Hem konu sahibi şanslısınız sizin ki flört döneminde karışarak yüzünü göstermiş ya bende ki boyu posu devrilesice gibi olup kendisini saklasaydı ne olurdu

Buralara uzun zamandır bakmıyordum ,öyle olmasına şaşırdım demekki bir tek benn değilmişim .Aynen öyle . Belki de başından söyleseydi farklı da olabilirdi . Sonuçta şu zamanda evlenip ayrılan insan çok Fakat bana nedense öyle bişeyin olmadığı hissi ayrılmak İçin bi bahane olarak görüyorum
Ayrildiniz mi simdi, birde o mu bitirdi hem suclu hem güçlü gibi...

Niye ayrildi bilinmez ama belki esini cok kisitlamistir ne dersin ? Cok kisa bir zamanda daha hic bir seyin degilken bu kadar karışması cok anormal gercekten

Bence de böyle baskıdan ayrıldı.
Hem konu sahibi şanslısınız sizin ki flört döneminde karışarak yüzünü göstermiş ya bende ki boyu posu devrilesice gibi olup kendisini saklasaydı ne olurdu
Sizin adınıza üzüldüm . Bundan önceki sevgilimde ne yazıkki böyleydi yapamadım ayrıldım .Bu desen yine böyle

Ayrılmayın aman haa !
Mutlu olmak varken size saygı duyan bir insanla evlenmek varken
Neden bu adam ???
Bende bilmiyorum neden bu adam ,o kadar kısıtlamaya ben gelemem bundan önceki ilşkimi bu sebeple bitirmiştim dayanamamıştım .Fakat bu öyle değil ,bu sorunun cevabını bulamıyorum

Ayrılmak istemiyorsun ve bence ayrılmayacaksın.
Eteklerine, giymeyi sevdiğin pek çok şeye veda etmek şimdilik daha kolay gelecek.
İlerde özgürlüğümden bu hıyar için mi vazgeçtim diye kızacaksın kendine.
Şimdi eski eşi neden bırakmış bunu anlıyorum diyeceksin..

Çok yüksek ihtimal..
Üzgünüm..

KAfa yapımızın uyuşmadığını düşünüyorum diyen adam ayrılmak istiyordur dimi
Şu anda bişey yazmıyoruz bende bşey söylemiyorum

Kafa yapimizin uyusmadigini düşünüyorum diyen adam ayrilmak istemiyordur canim, söylediklerini kabul ettirmek icin taktik yapıyordur.
Ayrilmak isteyen adam bla bla.... bu yüzden bitti , bitsin der.
Bir kac güne yoklamak icin yazar umarim cevap yazmazsin.

Back
X