Şahsen uzun bir ilişki yaşadığını bizzat gördüğüm biriyle flörtleşmezdim. Ayrıl barış diyorsunuz demek ki bir türlü kopamıyorlar. Duygularımı yormazdım .Bu cocugu eskiden beri tanıyorum, uzun bir ilişkisi vardı. 2019 gibi ayrıldılar, sonra ayrıl-barış devam ettiler. Yaşadığımız şehir küçük ortak insanlar falan illa duyuyordum. ortak arkadaş cok fazla. 1-2 senedir tahminen baya ayrılardı. Kızın ablası ile de cok yakındı cocuk, onla bile takibi bırakmışlar. Yine cok yakın ortak erkek arkadaş vardı bununla da kız takibi bırakmış. Neyse, uzun ilişki sonrası böyle bir dönem yani.
Ben de cocukla arada konuşuyordum falan. Bugun bi denk geldi, cocugun etiketlenenlerde kızın koyduğu fotolar gelmiş, ve cocugun yorumları gelmiş. Kız engeli açmış kısaca. Bunu cocuga soracak bir yakınlığım yok henuz, ama sizce neden olabilir? Henüz takipleşme yok. Kızın doğum günü de ocak sonuydu, onun üzerine de denk geldi. Konuşmayı kesmeli miyim? Cocuga bağlanıp eski sevglisine dönmesini istemem doğal olarak.
evet haklısınız ama 2 yıldır ayrı olduklarını biliyordum, ve herkes birinin eski sevgilisi belli bir yaştan sonra. ama haklısınız ben de cok cekingen gidiyordum zaten. ikisinin hayatına biri girmiyor, ve kucuk bi şehirde yaşıyoruz derken, insanlar kopamıyor sanırım.Şahsen uzun bir ilişki yaşadığını bizzat gördüğüm biriyle flörtleşmezdim. Ayrıl barış diyorsunuz demek ki bir türlü kopamıyorlar. Duygularımı yormazdım .
Partnerim değil henüz. Dediğim gibi ben de arkadaşın arkadaşı yada ortamdan biliyorum. benim de hep mı acaba dediğim için içim hiç rahat etmedi, hiç ciddi anlamda kendimi salmadım bu kişiye.partnerin bu kızı unutmuş mu bu konuda emin misin? Evet yaşanmışlıklar olabilir ama bazı ilişkilerde geçmişte kalır. Eğer evet geçmişte kaldı diyorsan devam et ama biraz toksik bir ilişkileri var giib geldi yine konuşup yine ayrılırlar devam bir ilişkileri olmaz ama seni de bu git gel yorar gibi geldi bana
İnsna hissediyor işte o zaman uzak dur boşverPartnerim değil henüz. Dediğim gibi ben de arkadaşın arkadaşı yada ortamdan biliyorum. benim de hep mı acaba dediğim için içim hiç rahat etmedi, hiç ciddi anlamda kendimi salmadım bu kişiye.
çok sıkıcı işler, uzun ilişki yaşamış biriyle çok zor. uzun ilişki dediğimiz de genelde 1 senenin 3 ayında birlikte olan toksik ilişkiler. "genelde" istisnaları söylemiyorum. toksik olanlar da hep yarım bıraktıkları için kopamıyorlar, bazı ilişkiler evlenince biter diye boşuna söylemiyorlar. bence böyle şeylerin içinde bulunma yeni ve taze duygular lazımBu cocugu eskiden beri tanıyorum, uzun bir ilişkisi vardı. 2019 gibi ayrıldılar, sonra ayrıl-barış devam ettiler. Yaşadığımız şehir küçük ortak insanlar falan illa duyuyordum. ortak arkadaş cok fazla. 1-2 senedir tahminen baya ayrılardı. Kızın ablası ile de cok yakındı cocuk, onla bile takibi bırakmışlar. Yine cok yakın ortak erkek arkadaş vardı bununla da kız takibi bırakmış. Neyse, uzun ilişki sonrası böyle bir dönem yani.
Ben de cocukla arada konuşuyordum falan. Bugun bi denk geldi, cocugun etiketlenenlerde kızın koyduğu fotolar gelmiş, ve cocugun yorumları gelmiş. Kız engeli açmış kısaca. Bunu cocuga soracak bir yakınlığım yok henuz, ama sizce neden olabilir? Henüz takipleşme yok. Kızın doğum günü de ocak sonuydu, onun üzerine de denk geldi. Konuşmayı kesmeli miyim? Cocuga bağlanıp eski sevglisine dönmesini istemem doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?