Konuştuğum çocuk kayıp

Vesulat Refra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
38
10
88
37
Benim 2 ay önce tanıştığım bir çocuk vardı.. iyi anlaşıyorduk. Kafa yapılarımız felan. Niyet iki taraflı nasip kısmet evlilik dedik. Biz bir ilişkiye başlayamadan irtibatımız kesildi diyebilirim. Bir gün sabah işe gidecek bu, bana güzel gönül alıcı bir mesaj yazmış. Sabahın dördünde. İş çıkışında da yazardı normalde bana yani saat 2 civarları öğle vakti. O gün yazmadı... tuhaflık vardı. Oysaki bir gün önce güzel güzel adabınca yazışmıştık. O gün bekledim saat akşam 12 ye kadar bir ses yok.. teli kapalıydı..Whatsapp de de çevrim içi olmadı.. bugün 3.gün oluyor hala online olmadı o gündür... telefonu bir açık bir kapalı.. mesaj attım.. dönmüyorda mesajlarıma...

Ne olabilir ki... benden mi kaçıyor bu çocuk .. yeni numaramı aldı diye düşündüm... ama sabahki mesaj neydi madem kaçacaktı...

Halbuki hep açıktı bana karşı..Herşeyi konuşur hallederdik?

Ondan önceki gün akşamda... bana yavaş yavaş aşık olduğunu söylemişti.. benimle bir gelecek kurabileceğini felan...

Korkardı halbuki benden ayrılmaya... kafamda deli sorular...

Resimlerinde yüzük yok.. bulustugumuzda da? Allah allah ama sunu diyebilirim... ikinci bulusmamizda daha tam güven olusmadan beni zorla öpmeye kalkti istemiyorum dedim. Ve yine zorlamalar. Keskin bir sekilde redetmistim. Yalvardi sonra neredeyse agliyordu irtibati bu yüzden kesme diye... e peki evli ise aksamlari nasil rahatca konusabiliyordu bu cocuk?

Kayıp deyince birinci anlamda düşündüm. Kayboldu, kaçırıldı manasında. Okurken de buna endeksli okuyunca bi kalp atışım hızlandı.. Allahım

Off tam da derdi ne olduğu belli olan erkek modeli sana aşık oluyorumları da bu yuzden diyordur kanma sakın baktı öpturmüyorsun bile yok oldu

Merak etmeyın aranız normal bı konusma gerceklestıysenız son konusmada bı acıklama yapacaktır er gec
Bence kafanızı takmayın merak ettıgınızı gosteren bır ıkı bısey deyın sonra sızı de suclu cıkarmasın

Iki seçenek var
1 .evlidir yanına gelince yüzüğü çıkarıyordur ki artık erkekler yüzük takmiyor ...esi hamiledir erken uyuyordur o da bu fırsatla senle görüşüyordur
2. Adamın isteği farklıydı baktı sen isteklerini karşılayacak biri değilsin bu yüzden görüşmeyi kesmistir
Bu iki seçenekten başka bir şey olmaz niye derssen erkekleri çok iyi tanıyorum arkadaşlarimin cogu erkekti ve kızla görüşmek istemezseler bu davranışlari yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…