- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
engelle gitsin uğraşmaEvet yakalanmasa devam edecekti buna.
Evet acaba yine yalan mı diye düşünmüştüm.iyi de bu kadar büyük bir yalandan sonra y'de değil c'de oturduğuna nasıl güven olur ? belki gene sallıyor.
kötü ihtimalle başı bağlı saçma sapan maceralar arıyor, iyi ihtimalle özgüvensiz ve ezik.
ne düşünüyordu acaba ? sizi aşık edip sonra anlatmayı mı ?
her türlü oluru yok bence.
ne açıdan bakılsa yamuk bir iş.
engellerken "açabileceği tüm hesaplardan" seçeneğini seçerek engelleyin. bir daha ekleyemez.
Sahte hesap açtığına dair mi dilekçe vermeliyim. Bunun cezası varsa yapayım aklı başına gelsin.ben olsam çoktan dilekçemi savcılığa vermiştim. adam hasta yahu ! bildiğin raporlu olması gereken deli. birkaç günde bu aşamaya gelen insan normal olamaz.
sizin yaşadığınız yeri falan biliyor mu ?
Hayır, şu an tacize uğruyorsun, onun için.Sahte hesap açtığına dair mi dilekçe vermeliyim. Bunun cezası varsa yapayım aklı başına gelsin.
Kork bence ve uzaklaşBilmiyorum. Korkuyorum hastalıklı biriyse diye.
Devam ederse düşünebilirim bunu. Teşekkür ederim.Hayır, şu an tacize uğruyorsun, onun için.
Canım cevap vermek istemiyorum beni mazur gör lütfen, toparlanmam yıllarımı aldı artık evliyim çocuğum var ama yine de hatırlamak istemiyorum. O yüzden cevap veremeyeceğim.Siz de mi kandırıldınız
Üstelik bir çocuğu vardı ve eşi de hamileymiş. Bana ailem küçükken öldü yurtta büyüdüm demiştiDoğru. Muhabbete devam etsek bile hep bir şüphe olacak. Arkadaşlık bile kurmak zor.
Sizin durumunuz daha kötüymüş. Evli insan yakalanmadan nasıl nişanlanmış ya. Ne biçim insanmış.
Asıl ben özür dilerim sizi üzen bir soru sorduğum için. Cevabınız için teşekkür ederim.Canım cevap vermek istemiyorum beni mazur gör lütfen, toparlanmam yıllarımı aldı artık evliyim çocuğum var ama yine de hatırlamak istemiyorum. O yüzden cevap veremeyeceğim.
Geçmiş olsun. Allah herkesi korusun böyle insanlardan.Üstelik bir çocuğu vardı ve eşi de hamileymiş. Bana ailem küçükken öldü yurtta büyüdüm demiştivelhasıl Allah korudu beni, bigün öldü dediği annesi arayıp her şeyi anlattı bana ve ben sinirlerim felç, o yalan ve travmayla yıllarca boğuştum, hazmedemedim.. 10 ay boyunca nasıl bir yalan yaşamışım diye çıldırmak üzereydim. Gerçekten çok ağırdı, kimsenin yaşamasını da istemem..
Sahte hesap açtığına dair mi dilekçe vermeliyim. Bunun cezası varsa yapayım aklı başına gelsin.
Yeni verdiği bilgilerin doğru olduğu ne malum? Belki de evli çocuklu biri.. tamamen kesip atın hayatınızdan, bu kişi hem yalancı hem özgüveni olmayan biri, yani her açıdan feciMerhabalar. Kısa süre önce flörtümle konuşmayı noktaladım. Konu açmıştım hatta. Bazıları hatırlar. Flörtü bitirdikten sonra instagramda bir adam bana mesaj attı. Fotoğrafları vs gayet gerçekçiydi. O ara flörtümü yeni bitirdiğim için kimseyle konuşmak istemiyordum. Bunu söyledim. Arkadaşça konuşuruz dedi. Nolucak ki diye düşünüp cevap verdim. Muhabbetimiz de uyuştu. Gülüyorduk vs. Bana x’de okuyorum, y’de yaşıyorum, adım a gibi bilgiler verdi. Yakışıklıydı da. Sonra şeytan mı dürttü naptı fotoğrafını google görsellerde arattım, yabancı bir ressama aitmiş. Ünlü biri değil. Polonyalı galiba onu tam anlamadım.
Neyse konuştuğum adama söyledim. İtiraf etti. Gerçek fotoğrafını gönderdi. Adım a değil b, yaşadığı yer y değil c, okuduğu bölüm x değil d. Yani her şeyi yalan. Gerçek tipi de yakışıklı değil. Neden yaptın diye sorduğumda özgüveni yokmuş, hiç sevilmemiş, mutsuzmuş. E ben fark etmesem kandıracaktın beni dedim. İtiraf edecektim dedi. Ben engelledim.
Sonra değişik hesaplardan mesaj isteği, takip isteği falan göndermeye başladı. Muhabbetimiz güzeldi aslında. Arkadaşça bir şans versem mi? Çekincede kaldım açıkçası.
Eğer anlamasaydınız sizinle nasıl evlenecekti ki? O kadın ile resmen evli değil miydi?Üstelik bir çocuğu vardı ve eşi de hamileymiş. Bana ailem küçükken öldü yurtta büyüdüm demiştivelhasıl Allah korudu beni, bigün öldü dediği annesi arayıp her şeyi anlattı bana ve ben sinirlerim felç, o yalan ve travmayla yıllarca boğuştum, hazmedemedim.. 10 ay boyunca nasıl bir yalan yaşamışım diye çıldırmak üzereydim. Gerçekten çok ağırdı, kimsenin yaşamasını da istemem..
İstihbaratta çalışıyordu ve farklı kimlikler taşıyordu üstünde. O kimliklerden biriyle tanıtmıştı kendini bana ve ben aymasaydım öyle evlenecekti sanırım. Fakat bir dönem memurluk yapmıştım ve nüfus müdürünü tanıyordum iyi muhabbetimiz vardı tüm kimliklerinin numaralarını alıp araştırınca aslında tek birinin doğru olduğunu diğerlerinin sahte düzenlenmiş olduğunu öğrenmiştim. Tabi annesi aramasa bunu yapmak yine aklıma gelmezdi.Eğer anlamasaydınız sizinle nasıl evlenecekti ki? O kadın ile resmen evli değil miydi?
Sevdiğim bir söz derki "acıma yetime döner koyar g.tüne"Merhabalar. Kısa süre önce flörtümle konuşmayı noktaladım. Konu açmıştım hatta. Bazıları hatırlar. Flörtü bitirdikten sonra instagramda bir adam bana mesaj attı. Fotoğrafları vs gayet gerçekçiydi. O ara flörtümü yeni bitirdiğim için kimseyle konuşmak istemiyordum. Bunu söyledim. Arkadaşça konuşuruz dedi. Nolucak ki diye düşünüp cevap verdim. Muhabbetimiz de uyuştu. Gülüyorduk vs. Bana x’de okuyorum, y’de yaşıyorum, adım a gibi bilgiler verdi. Yakışıklıydı da. Sonra şeytan mı dürttü naptı fotoğrafını google görsellerde arattım, yabancı bir ressama aitmiş. Ünlü biri değil. Polonyalı galiba onu tam anlamadım.
Neyse konuştuğum adama söyledim. İtiraf etti. Gerçek fotoğrafını gönderdi. Adım a değil b, yaşadığı yer y değil c, okuduğu bölüm x değil d. Yani her şeyi yalan. Gerçek tipi de yakışıklı değil. Neden yaptın diye sorduğumda özgüveni yokmuş, hiç sevilmemiş, mutsuzmuş. E ben fark etmesem kandıracaktın beni dedim. İtiraf edecektim dedi. Ben engelledim.
Sonra değişik hesaplardan mesaj isteği, takip isteği falan göndermeye başladı. Muhabbetimiz güzeldi aslında. Arkadaşça bir şans versem mi? Çekincede kaldım açıkçası.
Ben de bu yönde karar verdim. Tekrar konuşmaya başlamayacağım.Sevdiğim bir söz derki "acıma yetime döner koyar g.tüne"
Tekmeyi bas canım yalancıdan hayır gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?