Konuştuğum kişi fake çıktı. Ne yapmalı?

Evet acaba yine yalan mı diye düşünmüştüm.
Muhabbetimiz uyuşmuştu. Arkadaşça konuşsam mı diye düşündüm ama hastalıklı biriyse diye de korktum.

ben olsam çoktan dilekçemi savcılığa vermiştim. adam hasta yahu ! bildiğin raporlu olması gereken deli. birkaç günde bu aşamaya gelen insan normal olamaz.
sizin yaşadığınız yeri falan biliyor mu ?
Sahte hesap açtığına dair mi dilekçe vermeliyim. Bunun cezası varsa yapayım aklı başına gelsin.

Doğru. Muhabbete devam etsek bile hep bir şüphe olacak. Arkadaşlık bile kurmak zor.
Sizin durumunuz daha kötüymüş. Evli insan yakalanmadan nasıl nişanlanmış ya. Ne biçim insanmış.
Üstelik bir çocuğu vardı ve eşi de hamileymiş. Bana ailem küçükken öldü yurtta büyüdüm demişti velhasıl Allah korudu beni, bigün öldü dediği annesi arayıp her şeyi anlattı bana ve ben sinirlerim felç, o yalan ve travmayla yıllarca boğuştum, hazmedemedim.. 10 ay boyunca nasıl bir yalan yaşamışım diye çıldırmak üzereydim. Gerçekten çok ağırdı, kimsenin yaşamasını da istemem..

Geçmiş olsun. Allah herkesi korusun böyle insanlardan.

Yeni verdiği bilgilerin doğru olduğu ne malum? Belki de evli çocuklu biri.. tamamen kesip atın hayatınızdan, bu kişi hem yalancı hem özgüveni olmayan biri, yani her açıdan feci

Eğer anlamasaydınız sizinle nasıl evlenecekti ki? O kadın ile resmen evli değil miydi?

Eğer anlamasaydınız sizinle nasıl evlenecekti ki? O kadın ile resmen evli değil miydi?
İstihbaratta çalışıyordu ve farklı kimlikler taşıyordu üstünde. O kimliklerden biriyle tanıtmıştı kendini bana ve ben aymasaydım öyle evlenecekti sanırım. Fakat bir dönem memurluk yapmıştım ve nüfus müdürünü tanıyordum iyi muhabbetimiz vardı tüm kimliklerinin numaralarını alıp araştırınca aslında tek birinin doğru olduğunu diğerlerinin sahte düzenlenmiş olduğunu öğrenmiştim. Tabi annesi aramasa bunu yapmak yine aklıma gelmezdi.

Sevdiğim bir söz derki "acıma yetime döner koyar g.tüne"
Tekmeyi bas canım yalancıdan hayır gelmez.

Asla asla asla. Bu kadar şeyi yalan olan biri Allah bilir evlidir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…