Konuştuğum kişi fake çıktı. Ne yapmalı?

Buna şans falan verilir mi yahu, hiç sağlıklı bir şey değil şu durum.

iyi de bu kadar büyük bir yalandan sonra y'de değil c'de oturduğuna nasıl güven olur ? belki gene sallıyor.
kötü ihtimalle başı bağlı saçma sapan maceralar arıyor, iyi ihtimalle özgüvensiz ve ezik.
ne düşünüyordu acaba ? sizi aşık edip sonra anlatmayı mı ?
her türlü oluru yok bence.
ne açıdan bakılsa yamuk bir iş.
engellerken "açabileceği tüm hesaplardan" seçeneğini seçerek engelleyin. bir daha ekleyemez.

ben olsam çoktan dilekçemi savcılığa vermiştim. adam hasta yahu ! bildiğin raporlu olması gereken deli. birkaç günde bu aşamaya gelen insan normal olamaz.
sizin yaşadığınız yeri falan biliyor mu ?

Evli bile çıkabilir şu an. Eziklik psikolojisi yaşayan adamdan uzak dur, ömrünü yer ömrünü.

Babamın bi lafı vardır çok sevdiğim, köpek b.k yemekten vazgeçmez diye. Yalana alılmış biri yalancıdır, doğru olan ne bekliyorsunuz ki? Şahsen ben muhabbeti bile acaba beni kafalamak için mi diye düşünürdüm.. hiçbir konuşması tavrı hareketi, söylediği, anlattığı, düşüncesi bana doğru gelmez hep bir acaba derdim. Böyle biriyle de görüşmezdim.

Bu kadar keskin olma sebebim de düğünüme 2 ay kala nişanlı olduğum herifin evli çıkmasıydı. Tıpkı size söylenen yalanlar bana da söylenmiş, o yüzden ağzım çok fena yanmıştı. Eşime de bu sebepten aylarca şans vermemiştim emin olana kadar 2.5 yıla yakın zaman geçmişti

Aşırı tanıdık bir hikaye... Birebir aynısını yaşamıştım, yıllarıma mal oldu, neyse...

Sakın ha iletişime geçme aman aman diyeyim

Sakın
Sakın

Doğru. Muhabbete devam etsek bile hep bir şüphe olacak. Arkadaşlık bile kurmak zor.
Sizin durumunuz daha kötüymüş. Evli insan yakalanmadan nasıl nişanlanmış ya. Ne biçim insanmış.

bukadar yalan dolu bir arkadaşlığa nasıl güveneceksin..yakalanmadığı sürece her konuda yalan söyleyebilir diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…