- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.670
- 448
Özetin özetini geçmişBenim bir konustugum vardi ama bu ilgisizdi baya konusmadik sonra simdi tekrar konusmaya basladik ilgili artik ama annem istemiyor bunu. napiyim sizce buyuk duruyor diyor bes yas var
Resmini gordu sadeceÖzetin özetini geçmişBelkide annen huyunu sevmemiştir ne bileyim konuşma tarzı hoşuna gitmemiştir 5 yaş ne kadar büyük gösterir ki kendini.
Benzine yine zam geldi olmaz o işTamam kızlar kadro tamamlandı tam benzin döküp yakmalık
Vanessa bide umutsuz bişey vardıRainy rossey zorunlualan lokmatatlı bir iki kişi daha var sizi göreceğime banlanayım daha iyi vallahi safi zararsınız
Bence asıl sorun ilgisiz olması birini bulamamış yine sana dönmüşBenim bir konustugum vardi ama bu ilgisizdi baya konusmadik sonra simdi tekrar konusmaya basladik ilgili artik ama annem istemiyor bunu. napiyim sizce buyuk duruyor diyor bes yas var
Tamam kızlar kadro tamamlandı tam benzin döküp yakmalık
Mutemadiyenuzgun??Umutsuzvaka var bir de.
Göz kuruluğu olan kimdiMutemadiyenuzgun??
Göz kuruluğu olan kimdi
Mutsuzum2017Göz kuruluğu olan kimdi
Ilgili birini bulamadigindan mi boyle eski gunler aklima geliyor kafam karisiyorBence asıl sorun ilgisiz olması birini bulamamış yine sana dönmüşşimdi nasıl ilgili mi bari.
İlgili olduğunu ve samimiyetini alamadıysan boşuna kendini değersizleştirme. İleride değişeceğini de düşünme hergün açılan ilgisiz koca paylaşımlarını okuyorsundur.Ilgili birini bulamadigindan mi boyle eski gunler aklima geliyor kafam karisiyor
Evet okuyorum ve uzuluyorum acikcasi. Suan ilgili sikinti yokİlgili olduğunu ve samimiyetini alamadıysan boşuna kendini değersizleştirme. İleride değişeceğini de düşünme hergün açılan ilgisiz koca paylaşımlarını okuyorsundur.
Niye yaAyrıl oğlanın hayatı kararmasın
Umarım kendini kandırmıyorsundur..Evet okuyorum ve uzuluyorum acikcasi. Suan ilgili sikinti yok
Ruh emicisin ondanNiye ya
Ne kadar kabasin yaRuh emicisin ondan
Kabalık olsun diye demedim 5 yaş büyük adamı dede yapmışsın annem bunu istemiyor gibi laflara karşı söyledim aynı dili konuşalım diyeNe kadar kabasin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?