• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum kişinin ilgisini kaybettim sizce hata nenim ki ?

Bu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Net bitirmelisin hatan herseye eyvallah demen

Bu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Sosyal medyadan yenisini bulmuştur, neden şaşırdınız ki buna, sizde orada tanıştınız sonuçta, güvenmek büyük hata..

Hayatında görmediğin bir adamla ne bu samimiyet?
Tabi konuş flörtleş sonuçta netten olmaz diyen bir tip değilim de
Diğer eklediği kızlara falan yazmak
Hoş bir davranış mı?
Bu adam kocan mı nişanlın mu?
Hangi sıfatı var ?
Kendini küçük düşürmüşsün
Lütfen hayata biraz farklı bakın
Her konuştuğunuz adama kocanız gibi davranmayın.
hasta gibi elalemin kızlarına yazmayın

Hayatında görmediğin bir adamla ne bu samimiyet?
Tabi konuş flörtleş sonuçta netten olmaz diyen bir tip değilim de
Diğer eklediği kızlara falan yazmak
Hoş bir davranış mı?
Bu adam kocan mı nişanlın mu?
Hangi sıfatı var ?
Kendini küçük düşürmüşsün
Lütfen hayata biraz farklı bakın
Her konuştuğunuz adama kocanız gibi davranmayın.
hasta gibi elalemin kızlarına yazmayın
Çok haklısınız küçük düşürdüm kendimi Ilkez böyle bir hata yaptım 😔

sosyal medyadan konuştuğun adama ilgi duymak nedir ya?
yapmayın, bu kadar mı yalnızsınız?
sosyal medya nedir allahım çıldırıcam.
sizin yeriniz elalemin adamının cebi mi?

Bacı hepimiz yokluktayız ilgiye aşka ihtiyaçtayız ama bu ne Allah’ını seversen? Ders vereyim derken sen ders almışsın mezun olmak üzeresin daha ne dersi. Yine netten daha iyisini bulmuş İşte. Böyle adamlar için kadınlara askıntı olan yapışıp bırakmayan tiplerden farklı değilsiniz. Yapma gözünü seveyim her yerden engelle.

Normal zaman olsa kimsenin yüzüne tükürmeyeceği dallamalar da kıymete bindi e corona Allah cezanı versin.

Bacı hepimiz yokluktayız ilgiye aşka ihtiyaçtayız ama bu ne Allah’ını seversen? Ders vereyim derken sen ders almışsın mezun olmak üzeresin daha ne dersi. Yine netten daha iyisini bulmuş İşte. Böyle adamlar için kadınlara askıntı olan yapışıp bırakmayan tiplerden farklı değilsiniz. Yapma gözünü seveyim her yerden engelle.

Normal zaman olsa kimsenin yüzüne tükürmeyeceği dallamalar da kıymete bindi e corona Allah cezanı versin.
Haklısınız

Boşluktaydım aslında yoksa böyle bir şeye müsaade etmezdim

İnternetten tanışan insanlarda var tabi ki ama genelde güvenli değil. Baskalarini takip etmesi sorun olmamali fakat nasil insanlari takip ettigi onemli. Hayatinizda birini istemeniz cok normal ama ciddiye almiyor demek ki sizi o yuzden bosuna uzulmeyin. Cunku ciddiye alan bir insan kaybetmek istemez. Henuz yuz yuze bile gorusmemisken anlam yuklemeyin, bundan sonra da ona gore davranin.

Aklinda bulunsun bir erkek kiskanildigini anlarsa;Hal,hareket ve tavirlari cok hizli bir bicimde degisir.Sen sen ol bir daha baskasina gorustugun yada yazistigin kisi ile alakali sorular sorma.Madem boyle bir soru soracak olcude ileriye gittin zaten kendi sorunu yanitlamis oldun.BU ADAMA ZATEN GUVENMİYORSUN...

Back
X