Konusuz

eşi
Eşimle ufak tefek şeyler dışında büyük sıkıntı yok.ilk aşkım o benim,12 yıldır birlikteyiz artık birbirimizi idare ediyoruz.o da farkında olanların,yeri gelir laf eder ama tavır koyamiyor aynı şekilde bende.bitmiyor o yüzden sorunlar galiba.destek olsa bile bana huzurum kaçıyor
eşiniz,ile bir probleminiz yoksa 3. şahısları çok takmayın budayın gitsin..sizin yaşadıklarınızın benim eşim yaşıyo..ailem sürekli tavır koyuyo..neyseki eşim artık onları takmıyor..budadı resmen

eşi

eşiniz,ile bir probleminiz yoksa 3. şahısları çok takmayın budayın gitsin..sizin yaşadıklarınızın benim eşim yaşıyo..ailem sürekli tavır koyuyo..neyseki eşim artık onları takmıyor..budadı resmen
Kız ailesinin öyle olduğunu ilk defa duydum.ben kafaya takmasam eşim üzülüyor,bende onu Üzgün görmek istemiyorum.en azından benim yüzümden olsun istemiyorum.

Evimde mutlu olacağım ilgilenecegim çok şey var.artık temizlik yapmak bile keyif aldığım bişey düşünün.iki haftadır huzurluydum ama dün bir telefonla moralimi bozmasi yetti.bazen diyorum evimden çıkmıim telefon atim hayatımdan sadece uyuyayim.ama kendi aileme haksızlık ediyorum bu yüzden.onlara da gidemiyorum.ya da onlar gelince biliyorum laf edilecek.psikolog olayını düşüneyim.daha önceden de gitmek istedim de güldü bana çevredekiler olur mu öyle sen iyisin diye
Moralini bozan insanlardan da uzak dur ve psikologa gitmeni elestirip sana engel oluyirlarsa da onlarla paylasma bir kere gir hosuna gitmez yada faydasi olmayacagibi düşünürsen gitmezsin

Back
X