Konuya nerden baslasam bilmiyorum

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
83
Konuyu arkadasim icin aciyorum
Yazip yazmama konusundada cok dusundum
Fazla uzun tutmamak icin kisaca anlaticam sorunuz olursa cevap vericem
Arkadasin esinin babannesi var zamninda kizin kvsinede cektirmis
Kvde desen kafadan kontak iyi dusunemez nasil desem oda sizofren gibi bisi ama degil kiza karsi iyi gibi
Herneyse esinin babannesi hep kpederi dolduruyormus
Her konuda leyla bana gelmiyo leyla ablasini yemeye davet etmemis
Sozde leylanin ablasi oturmaya gelmek istemis leylada kabul edemem demis
Leyla bana ben kabul ettim ama gelmdi dedi
Iste kpeder gidip kvlideye
Iste bu gitmiyomus anneme nasil gidemez
Bu benim kizimi nasil kabul edemez benim kizim habersizde gidicek onun evine demis
Naail kapisuni acmicak demis acicak demis benim kizim cani istedigi her zmn gidicek ona demis..
Ne desem bilemedim kiza kiz hungur hungur agliyo daha neler var bi cogunu anlatti bi cogunu anlatmadi
Bende ne diycemi sasirdigim icin buraya yaziyorum uzun olduysa kusura bakmayin....

NE DEMEK CANI İSTEDİĞİNDE GİDECEKMİŞ. BU SAMİMİYET İSTER. KARSILIKLI IYI NIYET ISTER. O KP DE AĞZİNA TERLİK İSTER. ONA NEYMİŞ.

E bu kp nin kızı ne diyor bu duruma ? Leylaya misafir gelecekmişte gelmemiş hani sonra leyla kabul etmedi dedikleri

Kayınvalide kılıklı kayınpeder. Ben hiçbirini almazdım evime arkadaşınızın yerinde olsam.

kocası nerede

gelmek isteyen kocasının halası mı yoksa kızın görümcesi mi

babaanne bunamıştır deyip geçeceğiz

kp e karışma kadınların işine denecek

bunları da koca olacak muhtemelen yirmili yaşların başındaki delikanlı becerebilirse yapacak

Kayinpederi uzaktan her konuda iyi aslinda .leyla gorumcesiyle kavga etmisti kpder leylayi tutmustu .ama isin basi yani yilanin basi babanne aralarini bozmaya ugrasio gorumcenin biseyden haberi yok gibi suan sanki babannenin uydurmasi gibime geldi benim kadin ortalihi karistimaktan baska bisi yapmiyo leylacim daha 19 yasinda bendende kucuk .
Esi bilmiyor sanirim anlatmamis anlatsa o odali olmaz babanneye lafini eder valla kiz esim gidrr babanneye bisi derse ortalik karisir huzurmuz kacar diye dusunmus bu arada kpder solememis direk.
Kayin validesi demis bole bole diye baban cok kizdi diye kayin validede ortaligi karistiriyo olabilir ne diycemi sasirdim bu yuzden

Anlamayanlar icin ozetliyeyin konuyu
Leylanin esinin babannesi kayinpederi doldurusa getiriyo
Sozde leylanin gorumcesi oturmaya gelmek istemis ama leyla kabul etmemis
Leylada pek babanneye gitmez kadin mikser gibi
Banada gelmiyo zaten falan filan ayagina ver yansin konusmus
Kayinpedrrde gidip kayinvalideye anlatmis o kim olurda kabul edemez benim kizim her dakika canin istedigi zaman habersiz bile gider kapisini acmak zorunda ben kizimi ezdirmem falan demis kayinvalide leylaya bunlari daha sert bi sekilde anlatmis belki bire bin katarak
LeyladA anne nezmn gordun benim kabul etmedigimi
Istersen git damlaya sor babamda sorsun
Mertede anlatin bakalim ne diycek onun yaninda bile kac kere yemege cagirdim damlayi kendisi gelmedi ben napim demis ama kv orali deilmis
Kizinda sinirleri tepesinde morali bozuk nasil cikicam isin icinden diyo esi bilio kv yide babanneyide nasil biri oldugunu esi herzaman savunur .gidip sinirle babanneye laf eder oda bire bin katar olay buyur diye esine anlatmamis...
Geldi bana anlatti hungur hungur agliyo
Napicami ne diycemi sasirdim olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…