• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

önce akıl sağlığı..Allah kimseyi akıldan fikirden yoksun bırakmasın amin.:KK14:

" bu adamdn hayir yok bana vazgectim ondan' diyosun yani??
Bunu diyebiliyomusn?

Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.

Neden şikayet ediyorsun ki?
Senin gibi birine de böyle bir adam yakışırdı.
Tam birbirnizi ve layığınızı bulmuşsunuz.
Bu kadar cuk otururdu
Mutluluklar dilerim

Gerçekten öğretmensen öğrencilerine yazık,gurursuz ikinci kadın olmayı midesizliği öğretirsin sen ancak.

Evli adama benimki diyen karakter yoksunu bir insansınız.
Şayet evli olduğunu sakladıysa öğrendiğin an bırakacaktın.

Ama yok adam evde karısıyla sevişsin gelsin senle de sevişsin o kadını dilendirdiği gibi bir gün seni de metro çıkışına bırakıp el açtırsın.Nasılsa utanma duygunuz sıfır.

O roman,çingene dediğiniz kadın en azından seni bilse adamı sepetleyecek kadar onurlu,çocuğuna sahip çıkan bir kadın.Sen nesin?

Evli olduğunu bile bile kadınlara sarkan erkeklerde,evli erkeklerin ikinci kadın muamele yapmayı kabul eden kadınlarda insanları midesini bulandırıyorsunuz.
Iğrendiriyorsunuz.

Nasıl evlenicem ikna edicem diyordun al şimdi kuma alsın seni.

Evliyken karısını satıp parasını yiyen fuhuşa zorlayan o kadar pislik varken sen bu karaktersize inan hala bakalım daha neleri çıkıp neler getircek başına.

Anne babana yazık.
Insan evladının bu kadar hayırsız olacağını bile gerçekten doğurmak istemez.
Banlanırsam da banlanayım ilk defa bir konuya bu kadar sinirleniyorum.
Daha da Sert söylenmesi gerekenler de varda terbiyem müsait etmiyor.

Psikolojik sorunların var senin evli adamlasın utanmıyorsun zaten kabullenmişsin adam desen o da pişkin, bir fotoğrafla utanacağını düşünüyorsun..Hı hı bekle sen.
Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo

Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
evli bir romanla birliktesin daha doğrusu METRESSİN çingene gibiler imam nikahlı çocuğu var karısı sevişmeyince dövüyor dilendiriyor çocuğunu dilendiriyor ve sen buraya benimki diye konu açıyorsun...
evet tepkim:deli::deli::deli::deli:

Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo

Çok iğrenç bir konumdasın ailen tarafından çevrenden duyan olsa kimse selam vermez sana cidden devam et ne diyeyim çekecek olaan sensin bu kadar körlük olmaz

25 tane konu açmışşın 24 ü erkek arkadaşım ilgisiz
şimdi konu açmışsın karısı eve dönmüş çocuk var dilendiriyor diye..hayır bayram arefesi milleti mi banlatmaya geldin hay zekası akıl havuzunun kenarında kumla oynayan bacım:işsiz:

Ya Eger ki gercekten dilendiriyosa hayir yoktur.

Ya imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadin

Valaa gercek yaa.Ama mahallesine gidip birilerine sorucam durumu

edep yahu adamin evli olmasi iliskine engel degilde karisni cocugunumu dilendirmesimi dokandi sana? bu durumdada kendini dusunuyorsun ilerde benide dilendirirmi diye.
cingene roman olmasi senin 2. kadin konumunu hakli gostermez, evli oldugunu bile bile beraber olmussun bide kulp bulma bari. benmki dedigine gore tencere kapak gibi bulmusunuz birbirinizi . masum yavrusuna uzuluyorum sadece.

Ya kizlar arkadas bizimle eglenmek icin ha bire konu aciyor, sayfalarca yorum yapiliyor, o da okuyup guluyordur. Ama dur ben de kusur kalmayayim..
Canim benim, "karisi beni ogrenirse evden gider" demissin ya, hemen karisiyla konusup durumu anlat, o zavallim kurtarsin kendini. Sen de SENİNKİYLE mutlu mesut yasa, tam layigini bulmussun. Allah da seni nasil biliyorsa oyle yapsin ;)

Dedektifçilik oynamayın Allah aşkına takipmiş fotoymuş...
Gösterince başınız göğe mi erecek.
Hayır her şeyi geçtim evli çocuklu Ada'mla ne işiniz var

Back
X