• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Sorumluluk sahibi biri degil.Ev nasil gecindiricek.Yarin bi gun evi gecindiremediginde hadi gel hepimiz ayni evdemi yaşayalim diycek bana.Hadi diyelim bi şekilde evlendik.O kadin o evde. Ben annesine oturmaya nasil gidicem
sen kafayı yemişsin :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sorumluluk sahibi biri degil.Ev nasil gecindiricek.Yarin bi gun evi gecindiremediginde hadi gel hepimiz ayni evdemi yaşayalim diycek bana.Hadi diyelim bi şekilde evlendik.O kadin o evde. Ben annesine oturmaya nasil gidicem

Gidersin o eve hep beraber yasarsiniz. Senin icin dert mi?

Adam tabi ki evi gecindirmeyecek. Sen ogretmenlik ve ek is olarak dilencilik yapacaksin, evine bakacaksin yavrum. Diger kadin ve cocuk da dilenir. Hatta sen de en az 2 tane dogur ki ev butcesine katki yap.

Tabi yaa... O kadin ordayken evlendiniz. Sen nasil gideceksin kaynanana? Bak en buyuk sorun bu. Sen bence buna bir cozum bul. Olmadi adamin karisini banyoya kilitleyin, bakin keyfinize...

Dilenmesi tabiki normal degil.Eli ayagi tutuyo calissin yani.Bi kez kiz kardesi demistiki yengem ne is yapiyo biliyon mu dedi.sordum yok soyleyemem dedi
Bütün aile seni biliyor yani ...

Onca yazılandan sonra hala aynı yerdesin ya da bizle dalga geçiyorsun . Hangisinin bilemedim .

hepsi senin maaştan gecinecek arada sana kredi çektirirler plan çok belli değil mi
hala ne konusuyorsunuz Allah aşkına ayrılın gitsin

Herkes diyeceğini demiş de sizi vazgeçirememişler. Ben boşa kendimi yormayayım bari. Size tek çözüm yolu başınıza bela gelmesi gibi görünüyor. Gözünüz öyle kör olmuş ki. Buradaki tavsiyeler işe yaramaz. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Başka türlü kurtulamazsınız bu adamdan.

Back
X