- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
İnternet üzerinden alışveriş yapanlar sorun yaşadılar mı markafoniden alışveriş güvenlimi kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım çok uygun fiyatları bende acaba hani bi sıkıntı yasar mıyım gibi düşündüm içimi ferahlattınız gercekten 300 tlyi geçiyor çunku aldıklarım bide kredi kartı araya girince inanın biraz terledim skntı yasarım diyeBen yaptım oradan bir sorun çıkmadı. Hatta neden bu kadar uygun diye tereddüt yaşadım ama firmalar ile yıllık anlaşma yapıyormuş. Ondan öyle uygunmuş. Bir kaç kere alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.
ev esyası filan aldınız mı mutfak esyaları kırılma filan olmuyor deil migüvenli ben sürekli ordan alışveriş yapıyorum
mutfak esyası filan satın aldınız mı? hersey fotograftaki gibi gelir umarımBen sureklı yapıyorum daha bı problem yaşadım.
Bn sadece kıyafet aldım begenmedığimi hemen yoluyorum zaten .mutfak esyası filan satın aldınız mı? hersey fotograftaki gibi gelir umarım![]()
peki teşekkür ederim :)Bn sadece kıyafet aldım begenmedığimi hemen yoluyorum zaten .
Valla ben birkaç kere çeyiz için cam eşya aldım. 1 tanesi kırık geldi o da kargodan kaynaklı hemen iade ettim sorun olmuyor.ev esyası filan aldınız mı mutfak esyaları kırılma filan olmuyor deil mi