- Konu Sahibi sessizgemiler
-
Canım zaten hareketleri yeni başlamıştır korkma sakın hiçbişey olmamıştır içini ferah tut.
Sanırım daha 21 haftalıksın bak son aylara bi gel asıl hareketi o zaman göreceksin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
bu kadar stres yapmayın, eğer dünyada nasibi varsa, Allahın izniyle sağ sağlim kucağınıza gelecektir bebeğiniz...hem stres bebeğinizi olumsuz etkiler Annesi...zaten ieri ki aylarda tekmeşeriyle sizi oldukça rahatsız edecek biraz büyüsün de...
sizne kadar rahat iseniz, O da o kadar sağlıklı ve güzel gelişecektir, rabbim kavuştursun...[/QUOTE
Aminn cnm cok sagol inan yedi bitirdi hamilelik beni.. zaten ilk 3ay kan kustum ben hergunn okdr kötü geçtii şimdidee rahata erdim derken bunları taakar oldum((
Tedbirli olmakta fayda var tabii..
Yani bebeğinizin hareketlerini siz daha iyi bilirsiniz..
Hareket edip duran bebek, hareketsizleşmişse,doktora gidip ultrasonla bakılmalı bana kalırsa..
(Bu arada siz de çikolata yiyip,sırtüstü belli bir süre uzanın ve takip edin bakalım hareketler ne durumda olacak..)
İnşallah herşey yolundadır..
yaptım vcnmm psikolojikmi bilmiyorum değişim olmadıuyku girmiyor gözüme
Bence yarın için randevu alın ve idrara sıkışık bir vaziyette doktorunuza görünün..
İnşallah ters bir durum olmayacak..
Sizin psikolojiniz de çok önemli biliyorsunuz..
Güzel haberi alıp rahatlamalısınız..
yarın inşallah gitmeye calısıcam okadar korkuyorumkii inşallah birşey olmamıstır(
ya canım aminn suan 20 haftadayım benn ya nasıl desem 18 haftalıkken bir cırpınıs gibi hissederdim az cok. şimdi 3 gundur yok gıbıbide 3 4 gun önce yataktan anii bir kalkışla karnıma agrı saplandı 1gun fln agrıdı ama kanama vs bişi olmadı acaba biş olmusmudur ki?
Canım emin ol korkuların yersiz bi arkadaşın da dediği gibi keşke bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleseydin eminim atıyordur da senin içinin rahatlaması için..
Bebişinin tembelliği üzerindedir annesi korkma sakın,dr dan dönüşte de bildir bize mutlakahele sen 6.aya bi geç bak o zaman da ne kadar çok hareket ediyor deyip duracaksın..
seni çok iyi anliyorum benim kuçuk canavarim da bi ara uykuya dalmisti çok korkmustum az daha acile gidiyordum ki içerden tok tok tok yapti rahatladim, bence kontrolunu beklemeden doktora git baksinlar rahatla... sonuçta insan kafaya takinca takiyor ancak doktor bakinca rahatliyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?