konuyu uygun baslıga acınca ilgi görmüyor.. uyuyamıyorum korkudann:(

vajinismusla hamileliğin ne alakası var?

kendinizi gereksiz yere strese sokmayın his bazen olur bazense kaybolur .sevinçli haberlerini bekliyoruz.

bebegın henüz cok küçük süreklı hareket etmesını bekleme
bende sureklı bu yuzden dr a gıderdım
için rahat edecekse git derim ama cok fazla hareket bekleme bişeyler yiyip soluna yat sessızce dınle konuş onunla emin ol anlıyorlar

canım bu kadar sıkıntı yapıosan neger kendıne neden doktora gprunmuyosun sonucta tedbirli olmakta fayda var hem için rahat eder hemde kafan bekleme bence bıran once doktora git hergece uykusuz gecermı ya can mı dayanır ona....

Canim bende bugun 20+1 hamileyim bende senin gibi sürekli esime bebegimi hissetmiyorum hicneden felan diye kuruntu yapiyordum. Hat ayni senin gibi yaklasik bi 2 hafta once karnimda birseyler hissetmistim. Ama sonra birdaha hssetmedim. Merak etme allahin izniyle hersey yolundadir. Ben dün doktordaydim ve kalp atislarini duydum, ilk gebelik oldugu icin 22 haftaya kadar surebiliyormus hisettmemiz. Bu arada onu sakin bi sekilde hissetmeyi dene. Otur arkana yastik koy ve cikolata ye belki ise yarar bu arada cinsiyeti bellimi ?

yakında hastane varsa doktora gidip hemen bakarsınız ultrasonda bebeğinize...bukadar stres yapmayın lütfen bebeğinizde huzursuz olur sonra...bence emen gidin bi hastaneye rahat rahat uyuyun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…