ben akşam gelemem kızlar ama şöyle diyeyim benim hafta içi dersim var cumartesi günü fful boşum( ama o zamanda akşam çıkamam
kızlar bakın bunlarıda ben yaptım ve yarışmaya katıldım nasıl olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...soslu-veyogurtlu-lumaca-everistelisalata.html
nerde oturuyosun canım sen ?
Masalim ne zaman gelebilirsin?
ya canim benim haziran ayina kadar kursum var cumartesi ogleden sonra ve pazar aksam saat 17:30 e kadar. Dolayisiyla sadece aksam bulusabilirim
emniyette canım sen?
nihayet konyalıları buldum:)
denetimlerim var. şehir dışında olabilirim. siz buluşursunuz ben buradan takip ederim sizi müsait olursam takılırım
:)) hosgeldin canim.. konyalilar ve konyali olmayanlar olarak toplanicaz hep birlikte,konyadaysan sende gel :)
denetimlerim var. şehir dışında olabilirim. siz buluşursunuz ben buradan takip ederim sizi müsait olursam takılırım
suan bende Konya da degılım canım...onlar bulusurlarsa da hııhhh bız sonradan katılırız onlara:)
canlar bulusma haftaıcı olacaksa aksam saati benım ıcın daha ıyı olur..(hem calısanlar var aramızda gunduz gelemezler onlar - bır de kızımın gunduz uyku saatıne denk gelırse sıkıntı oluyor )
pzar gunu ıse farketmez gunduz de olabılır..amaaaaaaaaaaaaaaaa suan konyada degılım bılıyorsunuz...İzmir deyım..İnsallah ben gelmeden toplanAmazsınız..hahaha şakaa sakaa...
bence en guzelı zaferde bulusalımmm.. cunku ben kızımı babasıyla bırakcamm ..onlarda eşimin arkadaslarıyla takılırlar o sırada.... kule yadakipa falan ters olur banaa o yuzdn...Alaaddin iyidir iyiiiiiiiiiii...
kızlarrr.. nirdesiniz kaç gündür :)
ben burdayım hatuunlaaaaaarr...yaa bu arada bırsey sorcam sızee..kızımın cocuk drunu degıstırecegım de..eylem atılgana gıdıyorduk dogdugundan berı..pek memnun degılım artık..cevrenızde mıllet cocugunu kıme goturuyor..boyle adam akıllı ılgılenecek bır dr arıyorum..öneeride bulunun bana yaaaaaaa...eylem ..kızılay hast sevılay ve alladdın yorulmaz harıc amaa..
canım konyalı olmadığım için pek dr tanımıyorum. bizim aile hekimimiz çok güzel ilgileniyor sürekli ona gidiyoruz.
ben burdayım hatuunlaaaaaarr...yaa bu arada bırsey sorcam sızee..kızımın cocuk drunu degıstırecegım de..eylem atılgana gıdıyorduk dogdugundan berı..pek memnun degılım artık..cevrenızde mıllet cocugunu kıme goturuyor..boyle adam akıllı ılgılenecek bır dr arıyorum..öneeride bulunun bana yaaaaaaa...eylem ..kızılay hast sevılay ve alladdın yorulmaz harıc amaa..
ablacım özel akademi hastanesine gidebilirsiniz biz bi ara kardeşime gitmiştik ben küçükkende hep oraya gideriz ister diş ister başka dal olsun hep akademiye gideriz ve çokta güzel ilgilenirler hemde hijyenik temiz bakımlı. numune hastanesinede gidebilirsiniz kaç defa orayada gitmişliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?