Konya da burun estetiği olup hiç mi memnun olan yok?

Konyada kime olmayi dusunuyorsun . Soylersen yardimci olurum arastirmalarim dogrultusunda
Çok sağol canım öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için. Benim için çok önemli. İlker yiğit ve Zeynep altuntaş arasında kaldım. Ama tavsiye edebileceğin başka doktor varsa değerlendirebilirim

Ilker Yigiti hic onermem canim . Zeynep hanim hakkinda bilgim yok.Ilker beyin operasyonlariyla ilgili cok canli olumsuzluklar dinledim . Konya tipta Bilsev bey var. O bence cok daha guvenilir.Ama ben Ank.Muhittin beyle gorusecegim . Revizyon benimki . Ilk operasyonsa seciminizi neolur iyi yapın. Kolaylıklar diliyorum size.

Yardım edin kızlar kafam çok karışık revizyon olmalıyım ama hangi doktor iyi bilmiyorum?
Mrb cnm bende surekli arastirma icerisindeyim beyhekim devlet hastanesinde arif aydin var gorustum kararini ver dedi gun belirleyelim dedi bnde biraz kemik var orta kisimda burun ucuda biraz kalkacak o kdr bikackisinin resimlerini gosterdi gorusmede olumlu gecti hatta bir hemsirenin kardeside olmus tesaduf karsilastik iyi bir dr oldugunu soyluyorlar dedi kardeside memnunmus yeni cikmasina ragmen ameliyattan resmini gosterdi guzeldi tek kafama takilan burunda bircok sorun olabiliyor riskleri var ikinci bir ameliyat vs gb deyince kararsiz kaldim guven verici ama guven kiricida geldi bu sozu .

Ben bir arastirayim donerim size.bence burunda baska bir sorun olupmadigini burun tomografisi cektir canim . "Paranasal tomografi".ikinci bir revizyona ihtiyacin olmasin . Muhittin Eski Ankarada bir arastir canim . Ben herkesten sonra ona yoneldim . Haftaya randevu aldim .

Çok sağolun kızlar zaman ayırıp cevapladığınız için İlker yiğit e karar vermiştim ama burda Konya daki tüm doktorlar hakkında olumlu da olumsuz da yorum var benim burnumu görseniz facia gibi o yüzden revizyon olmak için çok araştırıyorum

Ben Zeynep Altuntaşa burun ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye etmiyorum.eskisinden çok daha geniş ve büyük bir burnum oldu ve sanki darbe almış gibi sol tarafa yamuldu burun deliklerim bile eşit değil.kendisi burnuma çok müdahele etmediğini ameliyattan 3 ay sonra tekrar revizyon yapabileceğini söyledi (görüştüğüm hiç bir doktor 6 Aydan önce müdahele edilmeyeceğini söylüyor) kendisine hiç güvenmediğim için şu anda revizyon için doktor araştırıyorum.başarılı ameliyatları olabilir belki ama benimki gerçekten çok olumsuz oldu.

Back
X