Doğuma Hazırlık konya da lohusa gecelikleri satan yerler neresi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim :49:erkek bebek bekliyoruz.konyada oturuyorum fakat yeniyim tam bilmiyorum nerede ne var :32:konya da oturan arkadaşlardan lohusa gecelikleri veya pijamaları satan yerler hakkında bilgi edinmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim:66:

selam canım.....lohusa pıjamasını yada gecelıklerı kemerlı carsıdakı dukkanlardan alabılırsın...ben realın ıcındekı obje galıba adı magazanın yanlıs hatırlamıyorsam ordan almıstım hem gecelık var hem pıjama...bı bak ıstersen cesıt coktu bende 25 gun oldu dogum yapalı sormak ıstedıgın baska bısey varsa yardımcı olurum....

zafer kapalı yolda samet iç giyim var ordan temin edebilirsin ayrıca kayalı parkın orda altınoluk diye bi mağaza var ordana da bakabilirsin güzel modeller var çok şekerler, bende 3 hafta sonra doğum yapıcam bi tane aldım ikinciyii almak istiyorum baya araştırdım yani :1: saray çarşısının girişimde köşede çamaşırcı var orda fiyataları uygun cicikomun hemde uygun fiyata almıştım bi bak istersen kolay gelsin

bende realde obje den aldım. şu an indirimde. ilk sorduğumda 90 liraydı şu an 49 a düşmüş ben aldım ama renk ve beden sayısı sınırlıydı

zafer kapalı yolda samet iç giyim var ordan temin edebilirsin ayrıca kayalı parkın orda altınoluk diye bi mağaza var ordana da bakabilirsin güzel modeller var çok şekerler, bende 3 hafta sonra doğum yapıcam bi tane aldım ikinciyii almak istiyorum baya araştırdım yani :1: saray çarşısının girişimde köşede çamaşırcı var orda fiyataları uygun cicikomun hemde uygun fiyata almıştım bi bak istersen kolay gelsin

tamam canım saray çarşısına bakarım havalar ısınsın.ortalama fiyatları nekadar oluyor orda?

bende realde obje den aldım. şu an indirimde. ilk sorduğumda 90 liraydı şu an 49 a düşmüş ben aldım ama renk ve beden sayısı sınırlıydı

canım geçen hafta baktım realin oraya ama dediğin gibi renk ve beden az. hem ben modellerini de beğenmedim daha modern genç işi arıyorum. onlar çok yaşlı işi gibi geldi nedense:34:

Back
X