direk filim çektirmek isteyince yüksek fiyat söylüyorlar.ama aynı hastanenin doktoru muayene edip daha sonra filim çekerse bedava oluyor.çünkü selçuklu bize öyle yaptı.öbür hastaneleri bilmiyorum.tek filim çektirmek istediğimizi söyledik yanlış hatırlamıyorsam 250 ye yapıyoruz demişlerdi.tabi geçen sene.bende nil hanıma muayene olup sonraki ay filim çektirdim.bedavaya sağ tüpüm tıkalı çıktı.iki aşılama yapıldı tutmadı.sıra tüp bebeğe geldi.şimdilik bekliyoruz.inşallah senin tüplerin açık çıkar.
peki djitalmiydi?olmassa bende nil hnmdan randevu alıp öyle gitsem bari fark olarak ne kadar verdiniz muayne yani?bide ağrı falan oldumu?
başka selçı-ukluda çektiren varmı acaba?herkesdemi ağrı acı oluyor :18::18::18:
saol canım inş. ben en iyisi arayıpta randevu alayım şimdiden adetinizin kaçıncı günü çekildi?sizde ağrı kesici aldınızmı filmden önce ?bende geçen sene orda çektirmiştim aynen nil hanımda hiç para vermedik. benimde allah tan tüpler açıkmış bi sorun çıkmadı inş. seninde bi sorun yoktur canım allah kolaylık versin
saol canım inş. ben en iyisi arayıpta randevu alayım şimdiden adetinizin kaçıncı günü çekildi?sizde ağrı kesici aldınızmı filmden önce ?
yok canım ben almamıştım çekildikten sonra agrı kesici verdi doktor onu almıştım adet bittikten 1 gün sonra gitmiştim.
hmmm bende bugün randevu aldım bakalım direk gidip yaptırırsam 145 tl ama nil hnmdan muayne olup gidersem 16 tl miş.22 tl muayne ücreti 7 ocağa randevu verdiler ama adetin başlağıcından itibaren 10 gün içinde çekilmesi lazımmış heralde muayneye gittiğim gün çekermi acaba ?çünki ayın 29 yada 30 gibi adet olucam yani 9. günü falan olacak inş bi aksilik çıkmaz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?