Konya da rahim filmi çektirenler acilll!!!

kadser

Kime gidem'SEN'var iken!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
1.537
67
683
36
bu ay rahim filmi çektimeyi düşünüyorum ama doğal olarak korkuyorum ve hangi hasteneye güveneceğimi bilmiyorum.konya da bu filmi çektirenler nerde,ne kadara ,çektirdi bana yardımcı olursa sevinirim.

çok yardımcı olamıycam ama tecrübemi paylaşayım...ben çektirdim çok oluyo 2008 nasan ayında ama kesinlikle tavsiye etmem ismini hatılamıyorum ama büyük vakıfbankın arkasında bi yerdi... dr muanehaneleri olan yerde pasajın alt katı..bence tüp bebek hastanelerine bi sor derim..geçmiş olsun..

merhaba ben geçen sene aralık ayında çektirmiştim.özel selçuklu hastanesinde nil hanım çekmişti kasım ayında muayene etti gelecek ay filim çekelim dedi ve hiç bişey ödemedik .

direk filim çektirmek isteyince yüksek fiyat söylüyorlar.ama aynı hastanenin doktoru muayene edip daha sonra filim çekerse bedava oluyor.çünkü selçuklu bize öyle yaptı.öbür hastaneleri bilmiyorum.tek filim çektirmek istediğimizi söyledik yanlış hatırlamıyorsam 250 ye yapıyoruz demişlerdi.tabi geçen sene.bende nil hanıma muayene olup sonraki ay filim çektirdim.bedavaya sağ tüpüm tıkalı çıktı.iki aşılama yapıldı tutmadı.sıra tüp bebeğe geldi.şimdilik bekliyoruz.inşallah senin tüplerin açık çıkar.

peki djitalmiydi?olmassa bende nil hnmdan randevu alıp öyle gitsem bari fark olarak ne kadar verdiniz muayne yani?bide ağrı falan oldumu?

peki djitalmiydi?olmassa bende nil hnmdan randevu alıp öyle gitsem bari fark olarak ne kadar verdiniz muayne yani?bide ağrı falan oldumu?

rahmi dışarı çıkarıp o şekilde yapmadı tabi o eski yöntemmiş.rahmin içine alet yerleştirdi daha sonra makine gibi bişeyden hava ve sıvı gönderdi iki defa aralıklarla basınçlı bi şekil de gönderdi.çok yakıcı ve acı vericiydi iki defa bağırmıştım.demirden bir yatağa yattım pek fazla bişey göremedim.yatarak yapılıyor.ama bazı kişiler hiçbişey hissetmediğini söylüyor kişiden kişeye değişebilir.inş.sen hiç acı hissetmeszin ben o anı hatırlamak bile istemem bu arada senide korkutmuş olmıyayım. çocuk için katlanıcaz nil hanıma ilk muayene olmak istediğinde bir ay kadar sonra veriyorlar sırayı. sonra doktor istediği zaman gidebiliyorsun.bana ilk muayneden sonra adetin bitince gel filim çekelim demişti gittik bikaç saat sonra çekti.vezneden başka para ödemedik.oda heralde geçen sene on tl.di.bu sene 28 tl olmuş.vezneye verilen ücret.ama benim eşim emekli sandığına bağlı başka kuruma bağlı olanlarla fiyat aynımı bilmiyorum.

başka selçı-ukluda çektiren varmı acaba?herkesdemi ağrı acı oluyor :18::18::18:

başka selçı-ukluda çektiren varmı acaba?herkesdemi ağrı acı oluyor :18::18::18:

bende geçen sene orda çektirmiştim aynen nil hanımda hiç para vermedik. benimde allah tan tüpler açıkmış bi sorun çıkmadı inş. seninde bi sorun yoktur canım allah kolaylık versin

bende geçen sene orda çektirmiştim aynen nil hanımda hiç para vermedik. benimde allah tan tüpler açıkmış bi sorun çıkmadı inş. seninde bi sorun yoktur canım allah kolaylık versin
saol canım inş. ben en iyisi arayıpta randevu alayım şimdiden adetinizin kaçıncı günü çekildi?sizde ağrı kesici aldınızmı filmden önce ?

saol canım inş. ben en iyisi arayıpta randevu alayım şimdiden adetinizin kaçıncı günü çekildi?sizde ağrı kesici aldınızmı filmden önce ?

yok canım ben almamıştım çekildikten sonra agrı kesici verdi doktor onu almıştım adet bittikten 1 gün sonra gitmiştim.

yok canım ben almamıştım çekildikten sonra agrı kesici verdi doktor onu almıştım adet bittikten 1 gün sonra gitmiştim.

hmmm bende bugün randevu aldım bakalım direk gidip yaptırırsam 145 tl ama nil hnmdan muayne olup gidersem 16 tl miş.22 tl muayne ücreti 7 ocağa randevu verdiler ama adetin başlağıcından itibaren 10 gün içinde çekilmesi lazımmış heralde muayneye gittiğim gün çekermi acaba ?çünki ayın 29 yada 30 gibi adet olucam yani 9. günü falan olacak inş bi aksilik çıkmaz ya?

sanırım ozaman çeker canım bişey olmaz inş. allah kolaylık versin

bugün nihayet hsg oldum selçukluda nil hnmda
evet ağrılı ve acılı bi işlem ama bebek için değer bence kasmayın kendinizi korktukça dahada sorun olur sonrasında kanamada oluyori yani sancıda öyle normal adet olma gibi

çektireceklere geçmişolsun şimdiden :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…