Konya da revizyon olan var mı acil yardımmmm

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Kızlar konyada 46 gün önce estetik ameliyatı oldum ancak burnum çok kötü durumda doktor sadece kenarda kalan boylu boyunca duran çıkıntılı alacağını söyledi ancak iki profilden burnum değişik sağ kanat çökük üst kemiğim eğri ve kanatlardan deri bollaşmış ve sol da da eğimsizlik var konya da revizyon olmuş arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

IMG_20170610151353.webp

Daha erken teleaslanmak için şişlik ten ötürü olabilir fotoğraf ta çok belli olmuyor burun o yüzden ona yorum yapamıyorum.

Resim koyarken göz silmeyi bilmiyorum o yüzden tam koyamadım ama ön profilden kenarlar şiş sırtı ince eğri kemik yarıdan sonrası da tombul bir burun olmuş

Şuan için brnunun çökük oldugnu dşünmen cok sacma burnun cok yeni. Bnm burnum 6 aylık ve sag catım cöktü. En az 6 ay gecmeden karar veremezsin. Şişliklern var. Bnm bile 6 ay gecmesne ragmen brun ucumda şişlikler kaldı. Bn 3. Ayımda darbe aldım burnuma ama şişliklerden çöktgü belli olmuyodu. 1. Ylım doldgunda kıkırdak ilavesi yapck dktorum

Şuan psikolojni çok iyi anlıyorum. İlk zmnlar bnm brun deliklerm bile esit dgldi. Cok asimetrik bi brnum vardı. Sol trafım dha az şişti sag trafım dha cok şişti. Orantısz şişliklerm vardı. Oyzdn sna çökmüş gbi geliyo. Darbe falnmı aldnd cöktgnü dsünüyorsun. Bnm gbi dirsekmi yedin brnuna

Şuan psikolojni çok iyi anlıyorum. İlk zmnlar bnm brun deliklerm bile esit dgldi. Cok asimetrik bi brnum vardı. Sol trafım dha az şişti sag trafım dha cok şişti. Orantısz şişliklerm vardı. Oyzdn sna çökmüş gbi geliyo. Darbe falnmı aldnd cöktgnü dsünüyorsun. Bnm gbi dirsekmi yedin brnuna
Yok darbe almadım hiç burun ucu kanatlarım daraltıldı sırt kısmı ince eğri çünkü soldan oyuk gibi inceltilmiş. Sağ ve sol profilim bile farklı. Kenarlardaki kemikliydi burnum üst açtım kalın olsaydı kötü durmazdı. İnce olunca kenarlar yine şiş gibi özellikle sağ tarafım. Derim ince ve kapalı teknikle yapmış doktor. Kendisi de şişlikler imin çok çabuk geçtiğini çok hızlı iyileşen derim olduğunu söyledi

Ya canım cok yeni ameliyat olmana ragmen çökmesine cok şaşırdım . Çökmenin sbebi dktordanmı yani
Bilmiyorum ki sebebini sanırım burun ucumun üstündeki kemik ince çünkü içerden hafif kulak çubuguyla kaldırınca nefes de görüntü de düzeliyor internetten araştırdım oraya kıkırdak eklenmesi gerekiyor diyor. Demek ki fazla alınmış

Bilmiyorum ki sebebini sanırım burun ucumun üstündeki kemik ince çünkü içerden hafif kulak çubuguyla kaldırınca nefes de görüntü de düzeliyor internetten araştırdım oraya kıkırdak eklenmesi gerekiyor diyor. Demek ki fazla alınmış
Canım sn mutlka doktrunla mutlaka bi grüş

sağ kanadında çökme var o zaman canım kemikten değil kıkırdaktan o malesef ameliyatsız düzelen bişey değil
Bugün daha belirgin bir şekilde kanadın üst kısımlarında çökme görülüyor. Ben de öyle düşünüyorum maalesef revizyona ihtiyacım var:(

Back
X