canım ben 6 gun omce dogum yaptım konya hospıtalde tulın hanımdı doktorum sımdı ona gtsen raNDEVUYU BIR AY SONRAYA VERIRLER COK YOGUN CUNKU OZAMAN KADAR SENIN BEBIS DE BAYAGI BUYUR,AMA SANA BASKENTI TAVSIYE EDERIM ISTERSEN ARA BIR DENE ORDA EMEL HANIM VAR RANDEVU ALABILIRSEN ONA DA.....FARABIYE YAKINIM DEDIN BOSNADA MISIN?BENDE BUTARAFLARDAYIM.....SUAN BENDE COCUK DOKTORU ARIYORUM HAKLISIN DOKTOR COK ONEMLI BIZIM ICIN......HANI SUNA GIT DIYE TAVSIYE DEBILECEGIM BIR TULIN HANIM VAR AMA ONA DA SABIR GEREK CUNKU COK YOGUN AMA ILGILENIYOR SORUYORSUN CEVAPLIYOR YANI BEN MEMNUN KALMISTIM......merhaba arkadaşlar. ben 15 haftalık hamileyim ve başından beri farabi hastanesinde suna soydemire gidiyorum. konyalı olmadığım için pek hastane ve doktor hakkında bilgim yok. yeni evliyim ve evimiz yakın olduğu için farabiyi seçtik. ama ben doktoru biraz ilgisiz buldum özellikle bu son gidişimde. bende sağlıkçıyım ve bu konulardan anlıyorum. bebeği ultrasonda gösterdi ve bitti bu kadar. eli ayağı sağlam mı parmakları vs kafa çapı vs o tarz şeylere hiç bakmadı. cinsiyet için erken dedi. 15. hafta aslında erken değil cinsiyet için. hadi göstermese falan anlarım ama direkt olarak bu haftada görünmez bir daha ki ay bakarız dedi. hiç uğraşmadı bile. bilmiyorum ben ebe olduğum için mi bu kadar inceliyorum ama kısacası pek memnun kalmadım. sizin doktorunuz kim kimi tavsiye edersiniz hastane olarak yardımcı olursanız sevinirim. malum gurbetteyim kimseyi tanımıyorum. ilgili bilgili tecrubeli doktor arıyorum. teşekkür ederim...
canım ben 6 gun omce dogum yaptım konya hospıtalde tulın hanımdı doktorum sımdı ona gtsen raNDEVUYU BIR AY SONRAYA VERIRLER COK YOGUN CUNKU OZAMAN KADAR SENIN BEBIS DE BAYAGI BUYUR,AMA SANA BASKENTI TAVSIYE EDERIM ISTERSEN ARA BIR DENE ORDA EMEL HANIM VAR RANDEVU ALABILIRSEN ONA DA.....FARABIYE YAKINIM DEDIN BOSNADA MISIN?BENDE BUTARAFLARDAYIM.....SUAN BENDE COCUK DOKTORU ARIYORUM HAKLISIN DOKTOR COK ONEMLI BIZIM ICIN......HANI SUNA GIT DIYE TAVSIYE DEBILECEGIM BIR TULIN HANIM VAR AMA ONA DA SABIR GEREK CUNKU COK YOGUN AMA ILGILENIYOR SORUYORSUN CEVAPLIYOR YANI BEN MEMNUN KALMISTIM......
suna hanıma ben de gittim, dediğin gibi ilgisiz eski usul doktorluk yapıyo ama artık insanlar sorduğu sorulara cvp istiyo. tülin hanıma da gittim evet çok ilgili çok tatlı ama çook yoğun. aynı anda iki hasta alıyo biri hazırlanırken diğerini muayene ediyo eşinle giremiyosun mesela içeri bu yüzden.
iyi bi dr olduğunu bildiğin için katlanırsan çekilir belki. tülin hanımın gebelik takibinde güzel bi ünü var tavsiye ederim..
bi de başkent hastanesinde celaleddin bey var, gitmedim ama iyi olduğunu duydum arkadaşlarımdan.
hamile değilim ama doktor bulamıyorum ben de konyada.bizim de memleketimiz değil..
konyalı olan hamile tanıdıklarım tülin hanıma gidiyolar özellikle ama yoğunluğu çekilir çile değil yaa..
teşekkür ederim arkadaşım. ama benim eşim tabi hepsi öyledir eminim ama çok meraklı o da girip görmek ister bebeğini tabiki en doğal hakkı. neticede özel bir hastanede eşin içeri alınmaması çok saçma. tüh tülin hanımın ününü çok duydum. onu düşünüyordum ama şimdi yine şaşırdım ne yapacağımı...:18:
bende fararbiye gidiyorum mehmet beye mükemmel bir dr. çok güleryüzlü beyefendi suna hanımı gittiğimde görüyordum gerçekten çok soğuk erkek demezsen mehmet beyle mutlaka görüş derim ben bu hafta benm doğumum var inşlhhh içim çok rahat hastaneden ve dr. dolayı inşlhhh bir sıkıntı olmadan kucağıma alırım kızımı
merhaba arkadaşlar. ben 15 haftalık hamileyim ve başından beri farabi hastanesinde suna soydemire gidiyorum. konyalı olmadığım için pek hastane ve doktor hakkında bilgim yok. yeni evliyim ve evimiz yakın olduğu için farabiyi seçtik. ama ben doktoru biraz ilgisiz buldum özellikle bu son gidişimde. bende sağlıkçıyım ve bu konulardan anlıyorum. bebeği ultrasonda gösterdi ve bitti bu kadar. eli ayağı sağlam mı parmakları vs kafa çapı vs o tarz şeylere hiç bakmadı. cinsiyet için erken dedi. 15. hafta aslında erken değil cinsiyet için. hadi göstermese falan anlarım ama direkt olarak bu haftada görünmez bir daha ki ay bakarız dedi. hiç uğraşmadı bile. bilmiyorum ben ebe olduğum için mi bu kadar inceliyorum ama kısacası pek memnun kalmadım. sizin doktorunuz kim kimi tavsiye edersiniz hastane olarak yardımcı olursanız sevinirim. malum gurbetteyim kimseyi tanımıyorum. ilgili bilgili tecrubeli doktor arıyorum. teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?