konya ile bilgisi olaannn ??

kadergulum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
48
2
11
Ankara
arkadaşlar merhabalar, konya merkez ile Beyşehir arası kaç saat dahada önemlisi beyşehirden konya merkeze nasıl gidilir dolmuş durakları falan varmı internetten bulamadım yardımcı olur musunuz ?

1 saatte varırsınız eski garajtan dolmuşlarla gidebilirsiniz beyşehire..
Beysehirdende otogardan binersiniz minibüste var otobüste..

arkadaşlar merhabalar, konya merkez ile Beyşehir arası kaç saat dahada önemlisi beyşehirden konya merkeze nasıl gidilir dolmuş durakları falan varmı internetten bulamadım yardımcı olur musunuz ?

Beyşehir Huğlu'da okudum.
Konya-Beyşehir 90km. 2 saat sürüyor otobüsle.
Bir de oradan 30km. Huğlu'ya gidiyordum :44:

Konya selçuk'tan terminalden bindim ben birkaç kere. Şehir içinden servis var mı bilniyorum?

1-1.30 saat otogardan beyşehiremi sürüyor yoksa konya merkezden beyşehire toplammı okadar saat sürüyor anlamadm.ayrıca minübüs yada dolmuş fiyatları nekadardır bir sitede otobüsle 15 tl falan okumuştum

15 tl diye biliyorum bende 1,5 Max 2 saat. Düzenli arabalar var. Ayrıca Beyşehir kendi halinde de Konya'nın ilçelerinin içinde güzel bir ilçe.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

95 Km
1 saat 41 dakika

dolmuş yada minübüs falan kalkıyor mu yoksa hani şu k..tür , m..tro gibi otobüs firmalarımı kalkıyor cok merak ediyorummm

canım konya otogarda en son perondan yakın ilçeler için öğrenci servisi tarzında küçük otobüsler kalkar. bunlar bir firmaya bağlı değil yani bilet bile kesmiyorlar bildiğim. konya otogardan beyşehir arası yaklaşık 1buçuk saat. en son geçen yıl gitmiştim 10 liraydı haliyle şimdi 15 olmuştur

Konya merkezden once otogar minibuslerine bineceksiniz. Yaklasik 20 dk fln suruyor. Sonra otogara gidip ordan kucuk servis tarzi arabalar var. Onlara binip beysehire gideceksiniz yaklasik 1 bucuk 1.45 arasi suruyor. O bahsettiğiniz firmalarin direk Beyşehir e seferi yoktur fakat beysehir üzeri baska bir şehire gidecekse beysehir yolcusuda alır. En guzeli otogara gidip öğrenmek. Varsa onlara binersiniz, yoksa direk beysehire giden kucuk otobüslere binersiniz. Hic bi sekilde açıkta kalmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…