konya kızılay hastanesinde tüp bebek yaptıranlar yardım edin lütfen

demetcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
26
0
86
Konya
arkadaşlar ben arayış içerisindeyim tedavime başlıyacam karar veremedim. selçuklu hastanesinde 3 negatif denemem var.kızılay hastanesindeki denemelerinizi

kızılay hastanesinde mustafa bey için olumlu şeyler duydum ama selçuklu hastanesini pek tavsiye etmiyolar
bende araştırıyorum konya için eurofertil iyi diyolar ama bilmiyorum kararsızım

kızılay hastanesinde mustafa bey için olumlu şeyler duydum ama selçuklu hastanesini pek tavsiye etmiyolar
bende araştırıyorum konya için eurofertil iyi diyolar ama bilmiyorum kararsızım

Tüp bebek ve aşılama tedavim olumsuz sonuçlansa da Ben Mustafa Beyi seviyor ve ona çooook güveniyorum

aallah yardımcınız olsun kızlar nerede başlayacağına karar vermek tedaviden daha zor bence bende çok araştırmıştım sonra dedim olacaksa nerde olsa olur bismillah dedik başladık selçukluda şu an hamileylimmm darısı başınıza bence kızılay eurofertıl selçuklu konyada fazla seçenek olmadığı için çok da farklı değiller gib,iiii inşllh bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz

slm kızlar DEMETCIM bende 1,5 ay once KIZILAY TUP BEBEK MERKEZINDE olumsuz bır tup bebek denemem oldu.doktorum mustafa bey dı.cok emındı .tutunduktan sonrakı ılerleyen gunlerde dusuk yasandı.umarım sızde boyle bır durum olmaz.allahım yardımcın olsun

canım öncelikle geçmiş olsun bende tutunma olmuyor.eşimi ikna edemiyorum istanbul yada ankara için yoksa konyayla hiç uğraşmam.Bende ne yapacağımı şaşırdım.arkadaşlar verdiginiz cevaplar için hepinize teşekkür ederim.

slm demetcim
ben belcikada yasiyorum 3 asilama ve 2 tup bebek denedikama olmadi
sonra turkiyeye gitmeye karar verdik ve de konyali oldugumuz icin konyada hastane arastirdim
biz eurofertilde denedik ve ucuzlerime hamile kaldim simdi kizlarim 4 haftalik oldular kuvozden ciktilar cok iyiler allaha sukur daha hastanedeler ama allahin izniyle 2 haftaya kadar cikacaklar insallah
allahim sana da nasip etsin insallah ama eurofertili tavsiye ederim drlari cok iyiler cok ilgililer
allah yardimcin olsun

canım gözün aydın..rabbim uzun ömür versin üçüzlerine...eurofertilde hangi doktora gittin canım...kimdi doktorun

MERYEM cım allahım saglıklı uzun omurler versın bebıslerını sana bagıslasın canım.ay ne kadar guzel bır duyguuuuuu ya..benım ısım cok zor esımde hıc sperm yok canım yaaaa.sen lohusasın ne olur dua et bır gun bende bebek sahıbı olayım canım ya sızdekı sorun neydı.massslaha cok guzel 3uz tutmus

canım sendekı tutunmamanın sebebı genetık mı canım?

canım öncelikle geçmiş olsun .Rabbim bebeklerine hayırlı ömür versin.benim içinde dua edersen sevinirim.

saolun kizlar inaninhergun dua ediyorum sizi en iyi ben anlarim bizde 5 yil bekledik ugrastik
ama allahima sukurler olsun rabbim mukafatini verdi esimde sperm sorunu vardi sayisi azdi
dua edin kizlar ve hic bir zaman pes etmeyin allahim yardimciniz olsun
allahim sizlerede anne olmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…