Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızılay hastanesinde tüp bebek yaptıranlar bana yardımcı olursanız sevinirim.arkadaşlar ben arayış içerisindeyim tedavime başlıyacam karar veremedim. selçuklu hastanesinde 3 negatif denemem var.kızılay hastanesindeki denemelerinizi
kızılay hastanesinde mustafa bey için olumlu şeyler duydum ama selçuklu hastanesini pek tavsiye etmiyolar
bende araştırıyorum konya için eurofertil iyi diyolar ama bilmiyorum kararsızım
mustafa beye bende gittim,iyi bi doktor ilgili en azındanTüp bebek ve aşılama tedavim olumsuz sonuçlansa da Ben Mustafa Beyi seviyor ve ona çooook güveniyorum
canım öncelikle geçmiş olsun bende tutunma olmuyor.eşimi ikna edemiyorum istanbul yada ankara için yoksa konyayla hiç uğraşmam.Bende ne yapacağımı şaşırdım.arkadaşlar verdiginiz cevaplar için hepinize teşekkür ederim.slm kızlar DEMETCIM bende 1,5 ay once KIZILAY TUP BEBEK MERKEZINDE olumsuz bır tup bebek denemem oldu.doktorum mustafa bey dı.cok emındı .tutunduktan sonrakı ılerleyen gunlerde dusuk yasandı.umarım sızde boyle bır durum olmaz.allahım yardımcın olsun
canım gözün aydın..rabbim uzun ömür versin üçüzlerine...eurofertilde hangi doktora gittin canım...kimdi doktorunslm demetcim
ben belcikada yasiyorum 3 asilama ve 2 tup bebek denedikama olmadi
sonra turkiyeye gitmeye karar verdik ve de konyali oldugumuz icin konyada hastane arastirdim
biz eurofertilde denedik ve ucuzlerime hamile kaldim simdi kizlarim 4 haftalik oldular kuvozden ciktilar cok iyiler allaha sukur daha hastanedeler ama allahin izniyle 2 haftaya kadar cikacaklar insallah
allahim sana da nasip etsin insallah ama eurofertili tavsiye ederim drlari cok iyiler cok ilgililer
allah yardimcin olsun
slm demetcim
ben belcikada yasiyorum 3 asilama ve 2 tup bebek denedikama olmadi
sonra turkiyeye gitmeye karar verdik ve de konyali oldugumuz icin konyada hastane arastirdim
biz eurofertilde denedik ve ucuzlerime hamile kaldim simdi kizlarim 4 haftalik oldular kuvozden ciktilar cok iyiler allaha sukur daha hastanedeler ama allahin izniyle 2 haftaya kadar cikacaklar insallah
allahim sana da nasip etsin insallah ama eurofertili tavsiye ederim drlari cok iyiler cok ilgililer
allah yardimcin olsun
canım öncelikle geçmiş olsun bende tutunma olmuyor.eşimi ikna edemiyorum istanbul yada ankara için yoksa konyayla hiç uğraşmam.Bende ne yapacağımı şaşırdım.arkadaşlar verdiginiz cevaplar için hepinize teşekkür ederim.
cevabın için teşekkür ederimcanım öncelikle geçmiş olsun .Rabbim bebeklerine hayırlı ömür versin.benim içinde dua edersen sevinirim.