Tüp Bebek Merkezleri Konya Medicana Tüp Bebek

Cemrecim cok tsk ederim.Dun kizilayi aradim ogrendim.Fiyat bilgilerini de aldim.Dr gerek gorurse pgt ve chg ye de gonderiyorlarmis.Allah nasip ederse Temmuz sonu baslicam bende.Esimde hareket ve morfoloji sorunu varmis.Haftaya spermiyogram yeniden yapilacak ve tedaviye baslicak.Bende femara kullanicam.Denicez bakalim.Olmazsa tupe gecicez.

Benim bir oglum var.4 yil oncede gebe kaldim ama boş gebelik oldu.Hic tedavisiz ilacsiz gebe kaliyordum.Hemde korunmayi biraktigimiz ay.Ama 4 yildir olmadi.Hayirlisi bakalim.

Sen neler yapiyorsub?Eski msj larinizi okucam gercide.Bide bisey sormak istiyorum.Novafertil Dilek Incesu mu Secil Kahveci sizce?Gerci karar verdim gibi ama fikrinizi almak isterim yinede.[/QUOTE
Ben şu an hamileyim canım ilk ankara
gürgan klinikte denedim olmadı
2. Yi novafertilde denedim yine olmadı son kez dedim kızılay da denedim çok şükür hamileyim daha önce boşuna yıpranmışim ben kızılay Seçil Hanim derim yumurta problemi vardı bende daha öncekiler olmaz dedi ama oldu havuz sistemi yapıldı bana

Ben şu an hamileyim canım ilk ankara
gürgan klinikte denedim olmadı
2. Yi novafertilde denedim yine olmadı son kez dedim kızılay da denedim çok şükür hamileyim daha önce boşuna yıpranmışim ben kızılay Seçil Hanim derim yumurta problemi vardı bende daha öncekiler olmaz dedi ama oldu havuz sistemi yapıldı bana

Zaten bugun gittim Secil Hanima.Onda karar kilmistim ama sizde Secil hanim diyince icim daha rahat etti.Yasiniz kac,kac haftalik hamilesiniz,kac embriyo ve kacinci gun embroyosu transfer edildi,hangi ilac ve igneleri kullandiniz....Kisaca anlatirsaniz cok sevinirim.Rabbim hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Kızlar 2 aylık hamıleyim ben secıl kahvecıye gıttım 12 yumurtam vardı 2 sı transfer edıldı 2 sı donduruldu 33 yasındayım mukemmel bı doktor abla gıbı

bende bekliyorum buradan bakıyorum ben ilk tedavimi mustafa ulusoyda olmuştum ilk onda pozitif aldım tekrar mustafa beyi düşünüyorum bende kızılay hastanesi bakalım

Canım aylin hanımla telefonla konustuk ozelden numaramı mesaj attım burdan yazması zor oluyo ıstersen secıl hanıma ucretsiz muayene ıcınde yardmcı olurm canm

Canım aylin hanımla telefonla konustuk ozelden numaramı mesaj attım burdan yazması zor oluyo ıstersen secıl hanıma ucretsiz muayene ıcınde yardmcı olurm canm
Canım numaran bendede var ayrıca Mustafa Bey'in eski hastasıyım ilgilenir gidersem de ona giderim tek pozitif aldığım doktordur sağolsun hastaneye gittiğimde Mustafa bey ücretsiz muayene ediyor sana havuz mı uygulandı sorun neydi kaç defa opu oldu kaçıncı gün embriyosu nasıl bir tedavi uygulandı siz böyle Seçil hanım konuşurum deyince reklam gibi düşünülebilir Kızılay hastanesi doktorları ilgilenir

Arkadaslarım gıttıgı ıcın yazdım cnm sende ıstersin dıye bana havuzlama yapıldı 2 opum oldu 5. Gun embrıyosu transfer edıldı bende kaliteli yumurta olusmuyordu senın ne sıkıntın var

Canım numaran bendede var ayrıca Mustafa Bey'in eski hastasıyım ilgilenir gidersem de ona giderim tek pozitif aldığım doktordur sağolsun hastaneye gittiğimde Mustafa bey ücretsiz muayene ediyor sana havuz mı uygulandı sorun neydi kaç defa opu oldu kaçıncı gün embriyosu nasıl bir tedavi uygulandı siz böyle Seçil hanım konuşurum deyince reklam gibi düşünülebilir Kızılay hastanesi doktorları ilgilenir
Tek pozitif aldigim doktordur derken hamile kaldiniz bebeginiz oldu 2. Icin mi ugrasiyorsunuz?Mustafa Ulusoyu duydum ama hangi hst de oldugunu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Tek pozitif aldigim doktordur derken hamile kaldiniz bebeginiz oldu 2. Icin mi ugrasiyorsunuz?Mustafa Ulusoyu duydum ama hangi hst de oldugunu bilmiyorum.
mustafa beyde kızılayda canım ben ilk denememde gebe kaldım fakat sonra bebeğimi kaybettim ondan sonra dış gebelik geçirdim sonra çok denememe rağmen olmadı istanbul bahçeci de bile denedim olmadı mustafa beyde işinde çok dikkatli birisi ben onda ameliyat oldum bir de tüplerimde sıvı birikimi için ama iyi niyetli ve açık bir doktordur zaten bende kızılaya karşı ilgiliyim seçil hanımı biliyorum ama hiç görüşmedim burada bu tarz haberler çok yapılıyor yani şu şekilde bazen reklama girebiliyor bu seferde insanlar farklı düşenebilir mesela bahçeci de bana çok övdüler kadınlar kulübünden ama sıradan bir tedaviden başkası olmadı eşime hiç bakılmadı ve sonra eşinde problem denilince insanın hayliyle canı sıkılıyor o yüzden başka bir yere de yazdım herkes yaşadıklarını anlatsın ki birilerine bizim de faydamız dokunsun zaten tedaviler çok yorucu bir de milleti umut tacirliği yapmak bana göre vebale girmekten öte birşey değil ben dürüstçe yazdım benim tek pozitif aldığım doktordur ve herşeyle ilgilendi ama şunu da söylemeliyim hamile kalınca bu doktorları bırakmak gerek çünkü hamilelikte ilgileri çok fazla üzerinize olmuyor

Mustafa ulusoy tup bebek merkezinde mi yoksa normal kadin dogumcu mu?Ben tup bebek de sadece secil hanimi goruyorum.Bugun aramadin canim,numarami ozelden msj atmistim.

Mustafa ulusoy tup bebek merkezinde mi yoksa normal kadin dogumcu mu?Ben tup bebek de sadece secil hanimi goruyorum.Bugun aramadin canim,numarami ozelden msj atmistim.
canım kusura bakma dünden yoğundum biraz bugün akşam uygun olursan görüşürüz olur mu mustafa ulusoy kadın doğum olarak bakıyor benim bildiğim ve tüp bebek tedavisi de yapıyor canım alanur hanım gitmiş mi

canım kusura bakma dünden yoğundum biraz bugün akşam uygun olursan görüşürüz olur mu mustafa ulusoy kadın doğum olarak bakıyor benim bildiğim ve tüp bebek tedavisi de yapıyor canım alanur hanım gitmiş mi[/QUOTE
Gitmis canim Secil Kahveci gelmis.Medican nin dr u

Cemrecim cok tsk ederim.Dun kizilayi aradim ogrendim.Fiyat bilgilerini de aldim.Dr gerek gorurse pgt ve chg ye de gonderiyorlarmis.Allah nasip ederse Temmuz sonu baslicam bende.Esimde hareket ve morfoloji sorunu varmis.Haftaya spermiyogram yeniden yapilacak ve tedaviye baslicak.Bende femara kullanicam.Denicez bakalim.Olmazsa tupe gecicez.

Benim bir oglum var.4 yil oncede gebe kaldim ama boş gebelik oldu.Hic tedavisiz ilacsiz gebe kaliyordum.Hemde korunmayi biraktigimiz ay.Ama 4 yildir olmadi.Hayirlisi bakalim.

Sen neler yapiyorsub?Eski msj larinizi okucam gercide.Bide bisey sormak istiyorum.Novafertil Dilek Incesu mu Secil Kahveci sizce?Gerci karar verdim gibi ama fikrinizi almak isterim yinede.
Kesinlikle secil kahveci

Back
X