• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya medicana tüp bebek

Hiçbir proplem görünmüyor malesef. Az düzeyde kan pıhtılaşması var ama önemli değil dedi Necati bey. Kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmiyor içimden
ŞİMDİ YAPTIRMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ ARA MI VERDİNİZ BAKARSINIZ BİRLİKTE ORDA OLURUZ BEN EKİM BAŞI BAŞLAYACAĞIM RABBİM İZİN VERİRSE

ŞİMDİ YAPTIRMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ ARA MI VERDİNİZ BAKARSINIZ BİRLİKTE ORDA OLURUZ BEN EKİM BAŞI BAŞLAYACAĞIM RABBİM İZİN VERİRSE
Şuan ara verdik biraz kendini toplasın rahim diye. Bende ekim gibi düşünüyorum inşallah evet işallah beraber olumlu sonuçlar alırız. Çok zor çünkü olumsuz sonuclanması hayal kırıklığına ugruyor İnsan. Yeni yeni toparlanıyorm.

Şuan ara verdik biraz kendini toplasın rahim diye. Bende ekim gibi düşünüyorum inşallah evet işallah beraber olumlu sonuçlar alırız. Çok zor çünkü olumsuz sonuclanması hayal kırıklığına ugruyor İnsan. Yeni yeni toparlanıyorm.
hımm sevindim ekimde yaptıracağınıza aynı merkezde aynı anda tutar inşallah

konya medicana hastanesi necati beye tüp bebk yaptıraqnlar memnun musunuz
Canim ben ilk denememde ali acara yaptrdim ya ali acar cok tecrubeli diyorlar ama ben tutumundan ilgszlik vs hicbiseyinden memnun kalmadim hic ama hic hsuma gtmedi suan 2. Denememizi yapiyoruz necati beyde tutmasa bile 3. Yu gene necati beyde yaptracgm cnku dktr bey herseyi ayrntli bi sekilde anlatiyor cok ilgileniyor sanki bir arkads abi gbi allah ondan razi olsun cumrtesi yumurtaliklarim alinacak suan hersey cok guzel gidiyor bakalim. Bende hc bi sknti yok allahn izniyle esim micro tese amliyati olucak hareketli sperm olmadgi icin oda umit ozdemir hocamda olucak umit hocamda cok ilgili sagolsun

doktorla ön görüşmeye gittim görüştük anlaştık ama ben araba satıp da başlayacağım için arabanın satılmasını bekliyorum bu iş için kredi falan da çekmek istemiyorum...
Canim bizde medinacaya yaptracgz 2. Denememiz olacak karta cekiyorlar diye biliyorum bn bzdede para yok suan ama karta cektrip taksitle odemeyi dusunuyoruz

sadece bonus karta taksit var arkkadaşlar oda 3 taksit,

şimdilik hayallere yine veda o halde belki olur mu diye düşünmüştüm ama

erken karar vermeyin bence hastane yönetimiyle görüşün belki esneklik sağlarlar. ben bi önceki tedavimde ısrar etmiştim 5 taksit yapmışlardı,

kızlar meraba ben novafertilde tedaviye başladım. dünden önce yumurta toplama oldu 5i döllenmiş ama transfer daha belli değil. ilk denemem. çok heyecanlıyım

bende biraz önce negatif sonucumu aldım bu üçüncü dememdi necati beydi doktorum onda 3 defa denedim maalesef yine negatif. kendisi alanında uzman çok iyi ama işte olmayınca olmuyor

bende biraz önce negatif sonucumu aldım bu üçüncü dememdi necati beydi doktorum onda 3 defa denedim maalesef yine negatif. kendisi alanında uzman çok iyi ama işte olmayınca olmuyor
yaş kaç canım? bende daha önce aşılama yaptırdım özel selçuklu hastanesinde nil hanıma olmadı. dediğin gibi biz çabalıyoruz ama olmayınca olmuyor. Herşey Allah' tan üzülmemeye çalış.

yaş kaç canım? bende daha önce aşılama yaptırdım özel selçuklu hastanesinde nil hanıma olmadı. dediğin gibi biz çabalıyoruz ama olmayınca olmuyor. Herşey Allah' tan üzülmemeye çalış.

28 canım bu üçüncü dememdi eşimde dna hasarı morfoloji bozukluğu var:( sen de durumlar nedir canım ?

Back
X