ÇOK TEŞKLR EDEERİM AYSUN HNM peki sizin problem neydi??Ben çok menmunum işinin ehli tek kelimeyle Konyada 1 numara. Ben devam ediyorum şuanda da.malesef başarısız oldu ilk tüp bebek denememiz.inşallah dondurulmuşları transfer edecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK TEŞKLR EDEERİM AYSUN HNM peki sizin problem neydi??Ben çok menmunum işinin ehli tek kelimeyle Konyada 1 numara. Ben devam ediyorum şuanda da.malesef başarısız oldu ilk tüp bebek denememiz.inşallah dondurulmuşları transfer edecek.
Hiçbir proplem görünmüyor malesef. Az düzeyde kan pıhtılaşması var ama önemli değil dedi Necati bey. Kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmiyor içimdenÇOK TEŞKLR EDEERİM AYSUN HNM peki sizin problem neydi??
ŞİMDİ YAPTIRMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ ARA MI VERDİNİZ BAKARSINIZ BİRLİKTE ORDA OLURUZ BEN EKİM BAŞI BAŞLAYACAĞIM RABBİM İZİN VERİRSEHiçbir proplem görünmüyor malesef. Az düzeyde kan pıhtılaşması var ama önemli değil dedi Necati bey. Kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmiyor içimden
Şuan ara verdik biraz kendini toplasın rahim diye. Bende ekim gibi düşünüyorum inşallah evet işallah beraber olumlu sonuçlar alırız. Çok zor çünkü olumsuz sonuclanması hayal kırıklığına ugruyor İnsan. Yeni yeni toparlanıyorm.ŞİMDİ YAPTIRMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ ARA MI VERDİNİZ BAKARSINIZ BİRLİKTE ORDA OLURUZ BEN EKİM BAŞI BAŞLAYACAĞIM RABBİM İZİN VERİRSE
hımm sevindim ekimde yaptıracağınıza aynı merkezde aynı anda tutar inşallahŞuan ara verdik biraz kendini toplasın rahim diye. Bende ekim gibi düşünüyorum inşallah evet işallah beraber olumlu sonuçlar alırız. Çok zor çünkü olumsuz sonuclanması hayal kırıklığına ugruyor İnsan. Yeni yeni toparlanıyorm.
İnşallah dua edelim canımhımm sevindim ekimde yaptıracağınıza aynı merkezde aynı anda tutar inşallah
Canim ben ilk denememde ali acara yaptrdim ya ali acar cok tecrubeli diyorlar ama ben tutumundan ilgszlik vs hicbiseyinden memnun kalmadim hic ama hic hsuma gtmedi suan 2. Denememizi yapiyoruz necati beyde tutmasa bile 3. Yu gene necati beyde yaptracgm cnku dktr bey herseyi ayrntli bi sekilde anlatiyor cok ilgileniyor sanki bir arkads abi gbi allah ondan razi olsun cumrtesi yumurtaliklarim alinacak suan hersey cok guzel gidiyor bakalim. Bende hc bi sknti yok allahn izniyle esim micro tese amliyati olucak hareketli sperm olmadgi icin oda umit ozdemir hocamda olucak umit hocamda cok ilgili sagolsunkonya medicana hastanesi necati beye tüp bebk yaptıraqnlar memnun musunuz
Canim bizde medinacaya yaptracgz 2. Denememiz olacak karta cekiyorlar diye biliyorum bn bzdede para yok suan ama karta cektrip taksitle odemeyi dusunuyoruzdoktorla ön görüşmeye gittim görüştük anlaştık ama ben araba satıp da başlayacağım için arabanın satılmasını bekliyorum bu iş için kredi falan da çekmek istemiyorum...
ÇOK TEŞKLR EDEERİM AYSUN HNM peki sizin problem neydi??
canım inşallah olumlu olur ama karta kaç taksit yaptığını bilmiyorum siz biliyor musunuzCanim bizde medinacaya yaptracgz 2. Denememiz olacak karta cekiyorlar diye biliyorum bn bzdede para yok suan ama karta cektrip taksitle odemeyi dusunuyoruz
3 taksit yapiyorlarmis tatlimcanım inşallah olumlu olur ama karta kaç taksit yaptığını bilmiyorum siz biliyor musunuz
şimdilik hayallere yine veda o halde belki olur mu diye düşünmüştüm ama
kızlar meraba ben novafertilde tedaviye başladım. dünden önce yumurta toplama oldu 5i döllenmiş ama transfer daha belli değil. ilk denemem. çok heyecanlıyım
yaş kaç canım? bende daha önce aşılama yaptırdım özel selçuklu hastanesinde nil hanıma olmadı. dediğin gibi biz çabalıyoruz ama olmayınca olmuyor. Herşey Allah' tan üzülmemeye çalış.bende biraz önce negatif sonucumu aldım bu üçüncü dememdi necati beydi doktorum onda 3 defa denedim maalesef yine negatif. kendisi alanında uzman çok iyi ama işte olmayınca olmuyor
yaş kaç canım? bende daha önce aşılama yaptırdım özel selçuklu hastanesinde nil hanıma olmadı. dediğin gibi biz çabalıyoruz ama olmayınca olmuyor. Herşey Allah' tan üzülmemeye çalış.