• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde sol tüp tıkalı ve pkosum doktor tıp tıkanıklığının hiç sorun olmadığını pkosunda avantaj olduğunu söyledi nitekim öylede oldu 41 yumurtadan 40 tanesi olgun çıktı erkek faktörü olduğu için 28tanesi dollendi su an 2.gununde bebelerim eksilmediler nasip olursa 5.gune gidenler dondurulacak

Kızlar merhaba, bende pcos var ve sol tüpüm tıkalı sağ taraf açık sıvı birikimi yokmuş şimdilik operasyona gerek yok dediler ama bir türlü cocuk sahibi olamadık. şimdi şişli memorialda tüp bebek tedavisine başladık ama cok korkuyorum tutmazsa diye aranızda benim gibi olup tüp bebekte pozitif sonuç alan oldu mu acaba yardımcı olur musunuz?
merhaba tedaviye başladınızmı hangi aşamadasınız acacba

çok sevindim ,benimde sağ tüpüm tıkalı tüp bebeğe başlayacağım hangi merkez ve hangi doktoru şeçtiniz acaba süreç nasıldı

çok sevindim ,benimde sağ tüpüm tıkalı tüp bebeğe başlayacağım hangi merkez ve hangi doktoru şeçtiniz acaba süreç nasıldı
Merhaba tüpün tıkalı olduğu raporda yazıyor mu ? benim raporda açık demişler ama sağda sosisimsi görüntü var

memorl şişli tercih ettim ben orada doktorlar zaten devamlı dönüşümlü bakıyorlar dosyanıza herhangi birinden randevu alabilirsiniz ben rastgele seçmiştim açıkçası ve çok çok memnun kaldım harika bir ekip

içiniz rahat olsun tıkanıklık olsa mutlaka raporda belirtilirdi veya doktor görür zaten olsada sorun olmaz ki transfer olacaksanız
İnşallah, işte cok aşama olunca her noktada bi sorun var mı diye ekstra bakınıyoruz😇 rapor bu şekilde buradaki polip alındı bu arada😇

Eklentiler

• IMG_3386.webp
    IMG_3386.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 6
Back
X