konya novafertil de tup bebek yapanlar

Merhaba canım. Allah yardımcın olsun inşallah. En yakın zamanda sende Güzel şeyler tadarsın. Zor süreç gerçekten. Bende konyaya yeni geldim sayılır. Geçen yıl taşındık. Taşıdığımız zaman direk oraya gittik. Benim için ilk deneme olacaktı orası ama nasıp değilmiş. Eğer devlette yaptırıcaksan testleri kaybedecek pek birşey yok gibi. Novafertile gidersen eğer. Ismini tam olarak hatırlamıyorum ama erkek bir doktor bize önermişlerdi. Yaptıgı bütün transferlerde başarı elde etmiş. Biz dilek hanıma gitmiştik. Cok-da memnun kalmadım. Belli mi olur belki senin için hayırlı olur. Bebeğini kucağına alırsın.

Merhaba Gamze nasılsın halileliğin nasıl gidiyor. Sana müjde vermek istedim. Önce Rabbimin inayetiyle sonrada Konya Novafertil Tüpbebek Merkezinde Ali Sami Gürbüz Hocam ve Teoman Hocam sayesinde benimde bebeğim olacak. Bugün sonuçları öğrendim. :) Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

Merhaba Gamze nasılsın halileliğin nasıl gidiyor. Sana müjde vermek istedim. Önce Rabbimin inayetiyle sonrada Konya Novafertil Tüpbebek Merkezinde Ali Sami Gürbüz Hocam ve Teoman Hocam sayesinde benimde bebeğim olacak. Bugün sonuçları öğrendim. :) Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
Merhaba canım ne kadar mutlu oldum bilemezsin. Rabbim hayırlısıyla tamamlasin inşallah. :) sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:) eveet çok Güzel duygular. Hareketlerini hissetmeye başlayınca daha da güzelleşiyor:) sende allaha emanet ol canım. Bundan sonrası sende. Bol bol dinlen:))

Allah tamammina erdirsin guzel bi duygu bende mide bulantilari basladi cok fena hic bisey yiyemiyorum.... yedigimide cikarmaya basladim bu durum ne kadar surer ki...

Allah tamammina erdirsin guzel bi duygu bende mide bulantilari basladi cok fena hic bisey yiyemiyorum.... yedigimide cikarmaya basladim bu durum ne kadar surer ki...
Bide bulantıları belli olmaz ki. Kişiden kişiye değişir. Ilk üç ay sürende var. 5 ay sürende 7 ay sürende var. Inşallah senin fazla sürmez. Ben yaşamadım ama. Arkadaş çok kötü 5 ay bitecek ama hala devam ediyor. Sürekli serum takılı.

Canım kusura bakma. Daha önceki mesajlarını okumamıştım. Senin tedavin şuan ne durumda gebelik falan varmı.

Teoman hoca Ali Sami gurbuzu kendimi önerdi bana Bülent diye bı doktor önerdi.cok kararsızım nerede yaptirsam kime yaptirsam

Teşekkür ederim cevabın için benim kafam karıştı Ali Sami hocadan yaptırmış Teoman hocanın diger hastaları .bana Bülent bey dedi doktorun soy adını bile bilmiyom.bendede esimdede problem yok ama bebek sahibi olamadık.merkez iyi mi ne kadara mal oldu bu konudada cevap verebilirsen sevinirim canım

Teşekkür ederim cevabın için benim kafam karıştı Ali Sami hocadan yaptırmış Teoman hocanın diger hastaları .bana Bülent bey dedi doktorun soy adını bile bilmiyom.bendede esimdede problem yok ama bebek sahibi olamadık.merkez iyi mi ne kadara mal oldu bu konudada cevap verebilirsen sevinirim canım
tedavi oldunuz mu ??

Back
X