Konya özel anıt hastanesi hakkında bilgisi olan varmı???

Super_anne1411

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
3.364
9.569
158
36
Iyi gunler. Ozel anıt hastanesi hakkinda bilgisi olan varmı?? Kadin dogum poliklinigi nasil doktorlari nasil yogunluk nasil vs. ??

Iyi gunler. Ozel anıt hastanesi hakkinda bilgisi olan varmı?? Kadin dogum poliklinigi nasil doktorlari nasil yogunluk nasil vs. ??
Bayan yoğunmuş öyle biliyorum.Kuzen doğum yaptı bizim ama dikişlerinde sorun var hala yapıdan olabilir mi bilmiyorum

Konyanin genel sorunu galiba o yogunluk ya anlamadim gitti bi suru hastane sordum hep bu tarz donus oldu yogunlukla ilgili.
Hangi doktora gitmisti kuzeniniz. Pinar hanim varmis tesadufen buldum bende antalyadan gelmis ordakiler baya övmüsler onu.
Bide hazır sizi yakalamısken aysel kameri de sorsam hospitaldeki.
Gittigim doktor dogumumu da girsin istiyorum konyada bu da sorun cogu doktor girmiyo o gun kim nobetciyse ona kaliyo.

Konyanin genel sorunu galiba o yogunluk ya anlamadim gitti bi suru hastane sordum hep bu tarz donus oldu yogunlukla ilgili.
Hangi doktora gitmisti kuzeniniz. Pinar hanim varmis tesadufen buldum bende antalyadan gelmis ordakiler baya övmüsler onu.
Bide hazır sizi yakalamısken aysel kameri de sorsam hospitaldeki.
Gittigim doktor dogumumu da girsin istiyorum konyada bu da sorun cogu doktor girmiyo o gun kim nobetciyse ona kaliyo.
Adını bülmiyorum tam öğrenirim senin için ama o hastanede Emine hanım var baya tecrübeliymiş ona bi git istersen

Emine hanimin soyadini biliyomusn. Hospitalde aysel kamerle bide bi erkek doktor var. Belki baska hastaneye gecmistir

Canım ben gebelik takibime orda başladım güzel bir hastane ama kadın doğumu yoğun. Sibel tüner doktorum. Ve çokta memnunum. Doğumuda orda yapmayı planlıyorum inş.

Back
X