Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben bugün başladım tedaviye Allah hayırla sonuclandirsin inşallah. Hiç bir bilgi bulamadım artık Bismillah deyip başladım.Merhaba,
Araştırmalarınız sonuç buldu mu? Bende Selçuklu tıp ın tüp bebek merkezini araştırıyorum. Siz başladınız mı tedaviye?
Pozitif sonuç aldiniz o zaman tebrik ederim. Ben artık selcuk tip da başladımMerhaba ben konya sehir hastanesinde yapardım memnun kaldım düşünebilirsiniz belki
Hangi doktor ile başladınız? Masraf ve süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?Merhaba ben bugün başladım tedaviye Allah hayırla sonuclandirsin inşallah. Hiç bir bilgi bulamadım artık Bismillah deyip başladım.
Allah hayırla sonuclandirsin inşallah. İsteyen herkese de sağlıklı bir bebek nSip etsinBugün beşinci günüm bekliyorum biir hafta var testte
Bu benim 4. Tup bebeğim olacağı için inanın fiyat konusunda sormadan başladım strese girmek istemedim. Raporlu ilaçları 5500 tl verdim sadece. Tup bebek ücretini zamanla öğreneceğim artık. Doktora gelince asistan doktor var o kontrol ediyor ve hocaya danisiyor öyle ilerliyoruz. Her aşamada bilgilendiriyorlar. Maddi yönden çok iyi olmadığım için mecburum acikcasiHangi doktor ile başladınız? Masraf ve süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?