Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Konya selçuklu'da ***acilll*** bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eglantine27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
50
0
96
Konya
Konya Selçuklu Real'e yakın oturuyorum.. 1 yaşındaki oğluma bakacak sigara içmeyen, temiz titiz, ailevi değerlere önem veren bir bayan arıyorum. Çalışma saatleri 8.00-19.00.. Şartları ayrıca konuşuruz.. İlgilenenleri bekliyorum..

Son düzenleme:
merhabaalr real arkası menekşe sitelerinde oturuyorum 2yaş 2 aylık oğlum var evde oyun grubu kuruyorum ev hınca hınc oyuncak dolu oğlumun odasını oyun odası olarak düzenleyeceğim maxsimum 5 kişilik küçük ev ortamı kreş düşünün haftanın belirlli günleri veya hafta içi günde iki saat sadecee oyun(her türlü oyun,özbakım eğitimi,ince motor becerileri geliştirme aktiviteleri havalar güzelleşince sitemizde çocuk parkı var temiz hava eşliğinde oyunlar resim yapma ,dans etme hoplama zıplama dejarj olma aktiviteleri ;) ve son olarak ev yapımı sağlıklı ikramlar ev yapımı kek veya kurabiye veya börek vb+ev yapımı doğal köy vişne suyu veya taze sıkılmış meyva suyu süt veya ayran kısaca oğluma sağlıklı oldugunu düşündüğüm ikramlar..okul öncesiöğretmeni olamadığım için içimde uhdedir hemen bebiş sahibi oldum yalnız oglum büyüdü ve yaşıtlarıyla oynamaktan çok daha zevk alıyor..bize arkadaş evime ek gelir sizede realde bi kahve içme alışveriş yapma nefes alma molası olur diye düşünüyorumm..

Back