Yöresel Tarif Konya Yöresi Etliekmek...Mevlana Aşkı sponsorluğunda :)

Yöresel Yemekler
bizden kimseye kalmıyo zaten:)

Anlamadim :) Yozgatli degilim aslinda konyaliyim ama arabasi yozgatin diye biliyorum ordan sey ettim bi kere yediydim demekki cignemeden yutmaktaymis keramet ben cignemistim sanirim 1 kasik yedim yiyis o yiyis belki corbasi sade daha guzeldir

viyyy konyaliyim yozgat diye biliyorum vay bana cignedim bende ondan demekki.. ellerine saglik tekrardan

Anlamadim :) Yozgatli degilim aslinda konyaliyim ama arabasi yozgatin diye biliyorum ordan sey ettim bi kere yediydim demekki cignemeden yutmaktaymis keramet ben cignemistim sanirim 1 kasik yedim yiyis o yiyis belki corbasi sade daha guzeldir

he he ivet

tatlım sen nasıl konyalısın, döverim seni bak
yozgatlı biri savunsa anlıcam da, gonyalısın yahu gonyalı, yolmayım o saçlarını
evet çiğnemişsindir ondandır..yoksa tadını unutamazdın...
çorbası tek başına da yenebilir ama o zaman arabaşı olmaz, tavuk çorbası olur

viyyy konyaliyim yozgat diye biliyorum vay bana cignedim bende ondan demekki.. ellerine saglik tekrardan

teşekkürler canım

kim yaptıysa onundur artık. Gazel arkadaş çok güzel yapmış, eline sağlık

tşekkürler tatlım

Son düzenleme:
gazelim $imdi hamuru yapsam yarina sogur
tavugu çikartip Sabah çorbasini yaparim , kahavltiya yeti$irmi kizzzzzz
çok canim çekdiii

nette de varmış bizim gibi kibarcık yemeyen
bak maralcım, tepsinin bazı yerlerini kesip açarsın, kaseleri koyarsın, sonra tepsini kenarında kaşıkla kopara kopara yersin..
biz biraz kabacayız sanki

uff ya çok canım çekti:18::18::18::18::18: yapma imkanımda yok, ne olacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…