Konyada burun estetiği olan veya düşünen arkadaslar

ne kadara yapıyo we örnek gösterdimi sana canımben salı günü olcakdım zekeriya tosuna ama örnek olmadıgı için wazgectim halen kararsızım we bilgisayarad resmin yaptımı fotosopla
1280 tl ama benim kafam öyle karışık ki ben beş altı senedir bu ani bekliyodum cevremdekiler ne gerek var da burnunda bi sorun yok ta demeye basladilar bi tek estetik içinse olma çok zor olur ya kötü olursa dediler ben kararliyim fakat doktorum hiçbi şey gostermedi çok tatlı iyi bi bayan ama ben örnek var mı diye de sormadım aksine ben telimdeki programdan kendi tasarladigim şekli gösterdim şişlik inince bu hale gelir dedi tüm tetkikleri yaparız perşembe de ameliyat olur dedi aramızda çok bi konuşma olmadı şimdilik o kadar cesaretliydim bi anda tuhaf korku gb bi hisse kapildim..aklıma kötü bi şey getirmemeye çalışıyorum ama ya bu burnumdan kötü olursa o zamanda dicekler ki biz sana olma demiştik olumsuz olumsuz yorum yapcaklar ve bu halimi aramaktan korkuyorum açıkçası

canım aynısını banada surekli diyolar sen burnunu mahwetcen falan diye ama ben yaptırcam kararlıyım fakat doktor konusunda kararsızım walla ablam yaptırdı aslında eski burnunda bişi yoktu fakat şimdi eski resimlerine baktıgımız zaman harbiden kemikliymiş diyoruzkulaklarını kapat bence buarada fiyat iyiymiş ama örnek görmek iste bence kendi burnunu we fotosolu burnunu bana özelden msj atabilirmisin

söyleyebilirsin tabiki canım e doktorun bişey demiyomu bukonu hakkında
Doktorumun adı İlteriş murat emsen alanında çok iyi bi doktor aslında ama ameliyat öncesi hiç bi şekilde konuşmadı gerçi hiç bi hastasiyla gorusmuyormus tam ameliyathaneye girdim dedimki doktorla konuşmadan beni sakin bayiltmayin problemlerimi soylicem o ara bayiltmislar ameliyatta hiç bi sıkıntı yok sonrası beni çok uğraştırdı aynı şehirde değiliz doktorumla elimde aynayla dolaşiyorum bir tarafı açık bi tarafı kapalı burnumun
Rica ederim canım ama keske elimizden gelen bir şey olsaydi inşallah dedikleri gibi geçici bir durumdur bunları düşününce çok korkuyorum ben de

canım anlamadıgım konu sorun burun şeklinle ilgili degilse neden aynayla dolaşıyosun nekadar tuhaf doktorla konusmadan keşke ameliyat olmasaymıssın inşallah iyleşirsin biran ewel

Tamam canım atayım

Canim ameliyat sonrası burnun direk mi bu haldedi sonradan mi oldu ve kaç ay önce oldun bi de doktorla şu an goremiyo musun?

akrabam ona oldu fena degil dogal burun yapıyo bide zekeriya tosun war ama o hiçbir örnek göstermiyo yaptıgı ameliyatlara dair
Zekeriya Tosuna 2006 yılında burun ameliyatı oldum, hiç memnun değilim, tekrar revizyon olacağım maalesef, o kadar çok morarmıştım ki yazık onca çektiklerime, burun ucunu da düzeltmesi için konuşmuştuk, hiç ellememiş bile, ve yanlık da var..

Kizlar ben iki kere amelyt oldum.ameliyatsiz olan burnm kemikli kocaman bi seydi yani.ilk amelytmda pek kculme olmamisti sadece burnumn kemigindeki egrilik yani tumseklik gitmis geri kalan hersy ayniydi.ikinciyi lldm smdi dha iyi oldu memnunm.sdce burnmun ucu braz sis ve iri duruyo onun dsinda bni rhatsz eden bi sey yok.ikisini de devlette olmstm bu arada.ha size tavsiyem doktorla gorusmeye gttinzde mutlaka burnunzda sizi rhatsz eden yerleri belirtin ve nasil bi burun istedgnzi soyleyn mutlaka.bn ilk amelytmda işi tamamen doktra birakmstm şoyle burun istyrm burnumn şurasindan rhatszm gbi hic bi sey demedm.bi baktm sdce burnmun uzerndeki kemik alinms yani doktr dogal yapcm derken bayagi bi dogal burun yapms.ikinci amelytmda da doktra soledm istedgm burunu ve guzl oldu.tek memnun olmdgm yer burun ucu arkdslr.ama tabi o amelytsz koca burnmdan eser yok .hatta smdi kend kendme diyorm o brunla nsl yasamisim diye :)

Çok geçmiş olsun cnm senin için üzüldüm ama belki de sen takiyosun

Su an mutlu olmana sevindim peki ne zaman tam olarak iyi nefes almaya başladınız arkadaşlar?

canım burnunun bi resmini görmem mümkünmü bende zekeriya beye olcakdm iyki wazgecmişim

Cnm doktr adini soylemeyeyim burdan.ill haftalrda burnun tıkalı oluyor.ama bir iki ay snra rhatca nefes almaya basliyorsnz.ama burnunzdan rhatsizsaniz olun bence ameliyat

stella di mare sen kime ameliyat oldun acaba ben de olacağım ama doktora karar veremedim cvp yazarsan çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…